13
HELP CD-DVD DESIGN
  • misi9
    A Windows kép és faxmegjelenítővel hogyan tudok eredeti méretben nyomtatni??? Mert amiket felajánl, az mind csonkítja, kicsinyíti a képet...
  • fle go
    Nekem is pixma van de semmi problemam az eredeti progival, minden frankon mukodik. Valamit elrontasz a beallitasoknal, gondolom.
  • hypno
    Holott pedig összesen annyit kell tenni, hogy a "paper select" pont alatt csinálni kell egy új ("New") profilt.
    (Külső kör 118 mm, belső pedig 22mm vagy ami a lemezhez passzol.)

A Pixma nyomtatókkal ennél jobban úgysem működik együtt semmi más alkalmazás.
  • ReTeK
    az eredeti szoftvert pont emiatt nem nagyon használja senki, Roxio cd/dvd creator 7 vagy SureThing CD/DVD Labeler Deluxe
  • stinkydiver73
    fiatal barátom kérése (most regisztrált, még nem tud írni):

Sziasztok!

Van egy Canon Pixma ip4000-es nyomtatóm és az a problémám, hogy a cd-r tálcán történő nyomtatás során nem tudom a Dvd - lemez belső körének az átmérőjét 0,32cm - nél kisebbre állítani.Már letöltöttem a legújabb Drivert is hozzá, de hiába.A gyári Software lemezen a cd-r tálcához szükséges program neve CDLABELPRINT, ebből a legujabb verzió van fenn nekem.Ha tudna valaki valami megoldást "más software , Driver vagy..." akkor légyszi SEGÍTSEN!
    üdv. Mickeyleus
  • titike
    Menj el a Bp.VI. ker.Podmaninczky utca 9. ARECO Trade Kft.(Tel:302-0158) a Körút és a Bajcsi közt van egy bolt ami a nyomtatványokkal foglalkozik.Ha a Kőrútról mész a bal oldalon és ott ha vásárolsz cd etikettet adnak hozzá ingyen szoftvert.
    és azzal mindent ki lehet nyomtatni a névjegytól a cd-ig.
    A szoftver neve DesingPro 2000, vagy keress rá a neten a www.avery.com cimre
  • BomBa
    #5 #6 mindkettő jogos!
  • Met
    ha van nyomtató ahhoz szoktak adni szoftvert is...
  • 0ppika
    Látom sokan ismerik a NERO-t ...
  • blackgamer
    pl. itt van egy: www.surething.com
    de több progit is találsz itt: link

én sajnos nem használok ilyet, szóval több segítséget nem tudok adni
  • Devilgold
    Szia !

Van egy spéci nyomtatóm hozzá.
    Tudok lemezre nyomtatni vele, csak a progi kellene.
    Te tudsz olyan progit,amelyik erre való?
  • blackgamer
    rá a lemezre? ahhoz spéci nyomtató kell
  • Devilgold
    Sziasztok !

Ki tudna segíteni abban nekem, hogy melyik programmal lehet CD-DVD lemezre nyomtatni szépen, és szerkeszteni?

PLS. segítsetek.

Előre is köszi.