13
HELP CD-DVD DESIGN
-
#13 A Windows kép és faxmegjelenítővel hogyan tudok eredeti méretben nyomtatni??? Mert amiket felajánl, az mind csonkítja, kicsinyíti a képet... -
#12 Nekem is pixma van de semmi problemam az eredeti progival, minden frankon mukodik. Valamit elrontasz a beallitasoknal, gondolom. -
hypno #11 Holott pedig összesen annyit kell tenni, hogy a "paper select" pont alatt csinálni kell egy új ("New") profilt.
(Külső kör 118 mm, belső pedig 22mm vagy ami a lemezhez passzol.)
A Pixma nyomtatókkal ennél jobban úgysem működik együtt semmi más alkalmazás. -
#10 az eredeti szoftvert pont emiatt nem nagyon használja senki, Roxio cd/dvd creator 7 vagy SureThing CD/DVD Labeler Deluxe -
stinkydiver73 #9 fiatal barátom kérése (most regisztrált, még nem tud írni):
Sziasztok!
Van egy Canon Pixma ip4000-es nyomtatóm és az a problémám, hogy a cd-r tálcán történő nyomtatás során nem tudom a Dvd - lemez belső körének az átmérőjét 0,32cm - nél kisebbre állítani.Már letöltöttem a legújabb Drivert is hozzá, de hiába.A gyári Software lemezen a cd-r tálcához szükséges program neve CDLABELPRINT, ebből a legujabb verzió van fenn nekem.Ha tudna valaki valami megoldást "más software , Driver vagy..." akkor légyszi SEGÍTSEN!
üdv. Mickeyleus -
titike #8 Menj el a Bp.VI. ker.Podmaninczky utca 9. ARECO Trade Kft.(Tel:302-0158) a Körút és a Bajcsi közt van egy bolt ami a nyomtatványokkal foglalkozik.Ha a Kőrútról mész a bal oldalon és ott ha vásárolsz cd etikettet adnak hozzá ingyen szoftvert.
és azzal mindent ki lehet nyomtatni a névjegytól a cd-ig.
A szoftver neve DesingPro 2000, vagy keress rá a neten a www.avery.com cimre -
BomBa #7 #5 #6 mindkettő jogos! -
#6 ha van nyomtató ahhoz szoktak adni szoftvert is... -
#5 Látom sokan ismerik a NERO-t ... -
blackgamer #4 pl. itt van egy: www.surething.com
de több progit is találsz itt: link
én sajnos nem használok ilyet, szóval több segítséget nem tudok adni -
Devilgold #3 Szia !
Van egy spéci nyomtatóm hozzá.
Tudok lemezre nyomtatni vele, csak a progi kellene.
Te tudsz olyan progit,amelyik erre való?
-
blackgamer #2 rá a lemezre? ahhoz spéci nyomtató kell -
Devilgold #1 Sziasztok !
Ki tudna segíteni abban nekem, hogy melyik programmal lehet CD-DVD lemezre nyomtatni szépen, és szerkeszteni?
PLS. segítsetek.
Előre is köszi.