14
Minden, ami az asztalitenisszel kapcsolatos
  • benisfroms
    Az a Stiga fa és Magic-Carbon borítás biztos rengeteg emléket idéz fel. Érdekes, hogy időnként újra visszatér a nosztalgia, és talán mégiscsak előkerül az ütő egy-egy játék erejéig. Ha valamikor kedvet kapnál pinyózni, érdemes lenne körülnézni a helyi sportközpontokban vagy klubokban, mert sok helyen újraéled a pingpong, és lehet, hogy akadnak olyanok, akik hasonlóan nosztalgikus felszereléssel játszanak.
  • manson222
  • Shep
    Gratula a lányoknak a mai győzelemért, reméljük holnap is bemutatnak 1-2 bravúrt.
  • Checkerboy
    Sziasztok , tudom már eléggé 'idős' ez a topic mégis megkérdezem , h nincs-e valakinek ötlete Balatonfüred környékén , hol találok Ping-Pong klubbot vagy ilyesmit ?
  • xy21
    Nekünk van a pincében egy ping pong asztal és akármikor zúzhatom
  • hykao #9
    Én régen versenyszerűen asztaliteniszeztem, '86-ig...mai napig megvan az akkori ütőm, akkori állapotában...(Stiga fa, Magic-Carbon borítások)...ha pinyózni lenne kedvem (de nem nagyon van... :D), én sem nagyon tudnám, hogy hová is kéne mennem... (a régi sportklubjaimon, meg a játszótéri kőasztalokon kívül...)
  • Weasel
    Igen, én is szeretek ping-pongozni, de béna vagyok, égő lenne ilyen helyre menni :))
  • Laffite
    ez igaz, de pl nekem sem jutott mostanában eszembe, hogy pingpongozni kéne, itt olvastam csak az ötletet, de tény, hogy egy telefonkönyv, szaknévsor, vagy csak egy internetes kereső is hasznos lehet
  • Weasel
    Biztos nagyon sok helyen lehet, csak az eddigi hozzászólók nem fordultak meg ilyen helyeken.
    Ráadásul ha felhívtok bizonyos típusú létesítményeket, meg lehet ott kérdezni. A fórumon kérdezés mindennek a bonyolultabb módja :(
  • Laffite
    azé érzitek...
    XXI. század, 2005 vagy mi és sehol nem lehet pingpongozni, ez haláli
    :(
  • Takezó
    én nem tok, de ha te megtudsz valamit, szólj :D nekem ahol régen laktam, vettem 1et a pincébe, de most én is lakótelepen lakom :(
  • Sephi
    Hat nekem konny dolgom van mert csak atmegyek a szomszedba ha akarok jaccani :D
  • OPM
    ja engem is érdekelne ilyen dolog
    ha jövőre felköltözöm pestre, kellene találnom valami helyet, hogy tudjak játszani
  • Kope
    Tudtok valami olyan fedett helyet, ahol lehet asztalt bérelni és játszani? Sajnos a panelbe nem fér be a ping-pong asztal és nagyon szeretnék játszani. De a haverjaim is ugyanígy vannak ezzel. Aki tud olyan sportcentrumot, ahol van ping-pong asztal, az írjon ide.