Ping-Pong
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az a Stiga fa és Magic-Carbon borítás biztos rengeteg emléket idéz fel. Érdekes, hogy időnként újra visszatér a nosztalgia, és talán mégiscsak előkerül az ütő egy-egy játék erejéig. Ha valamikor kedvet kapnál pinyózni, érdemes lenne körülnézni a helyi sportközpontokban vagy klubokban, mert sok helyen újraéled a pingpong, és lehet, hogy akadnak olyanok, akik hasonlóan nosztalgikus felszereléssel játszanak.
Gratula a lányoknak a mai gyõzelemért, reméljük holnap is bemutatnak 1-2 bravúrt.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Sziasztok , tudom már eléggé 'idõs' ez a topic mégis megkérdezem , h nincs-e valakinek ötlete Balatonfüred környékén , hol találok Ping-Pong klubbot vagy ilyesmit ?
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
Én régen versenyszerûen asztaliteniszeztem, '86-ig...mai napig megvan az akkori ütõm, akkori állapotában...(Stiga fa, Magic-Carbon borítások)...ha pinyózni lenne kedvem (de nem nagyon van... 😄), én sem nagyon tudnám, hogy hová is kéne mennem... (a régi sportklubjaimon, meg a játszótéri kõasztalokon kívül...)
ez igaz, de pl nekem sem jutott mostanában eszembe, hogy pingpongozni kéne, itt olvastam csak az ötletet, de tény, hogy egy telefonkönyv, szaknévsor, vagy csak egy internetes keresõ is hasznos lehet
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
Biztos nagyon sok helyen lehet, csak az eddigi hozzászólók nem fordultak meg ilyen helyeken.
Ráadásul ha felhívtok bizonyos típusú létesítményeket, meg lehet ott kérdezni. A fórumon kérdezés mindennek a bonyolultabb módja 😞
Ráadásul ha felhívtok bizonyos típusú létesítményeket, meg lehet ott kérdezni. A fórumon kérdezés mindennek a bonyolultabb módja 😞
azé érzitek...
XXI. század, 2005 vagy mi és sehol nem lehet pingpongozni, ez haláli
😞
XXI. század, 2005 vagy mi és sehol nem lehet pingpongozni, ez haláli
😞
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
én nem tok, de ha te megtudsz valamit, szólj 😄 nekem ahol régen laktam, vettem 1et a pincébe, de most én is lakótelepen lakom 😞
Hat nekem konny dolgom van mert csak atmegyek a szomszedba ha akarok jaccani 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
ja engem is érdekelne ilyen dolog
ha jövõre felköltözöm pestre, kellene találnom valami helyet, hogy tudjak játszani
ha jövõre felköltözöm pestre, kellene találnom valami helyet, hogy tudjak játszani
Tudtok valami olyan fedett helyet, ahol lehet asztalt bérelni és játszani? Sajnos a panelbe nem fér be a ping-pong asztal és nagyon szeretnék játszani. De a haverjaim is ugyanígy vannak ezzel. Aki tud olyan sportcentrumot, ahol van ping-pong asztal, az írjon ide.