iTunes 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hello
szeretnék segitséget kérni hogy van egy ipodom és azon vannak zenék amit a gépemre itunsal szeretnék rögziteni hogy ezt hogy lehetne ?
mert ha alapbol szinkronizálom akkor az ipodon lévö számokat mind letörli.
a segitséget elöre is köszönöm .
szeretnék segitséget kérni hogy van egy ipodom és azon vannak zenék amit a gépemre itunsal szeretnék rögziteni hogy ezt hogy lehetne ?
mert ha alapbol szinkronizálom akkor az ipodon lévö számokat mind letörli.
a segitséget elöre is köszönöm .
msi p55(cd53)+(i3(530)+ninja2)+ msi 220gt+fsp zen300w+cm690
Nekem azért is tetszik,mert jó skineket lehet letölteni hozzá.Desktop
mikor mp3-bol csinálok cd-t hogy kell beállitani hogy ráirja a számok cimét?
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Ja, és hogy lehet vajon ezeket kiiktatni??
így van.
ha nem nyomította volna ennyire vérláma juzerekre méretezve az apple, egész jó lenne.
ha nem nyomította volna ennyire vérláma juzerekre méretezve az apple, egész jó lenne.
*hihi ** *
Lehet hogy hülyeség, de nem nagyon szeretem az olyan programokat amik alapból nyomják fel a Quicktime-ot, aztán ott fut a tálcán ha kell, ha nem. Meg kapásból berak a futó folyamatokba valami "itunes helper"-t meg ipodservice.exét. Aztán lehet csodálkozni hogy miért lassul a gép.
nem rossz. és a store-ba is tudtam regisztrálni 😊
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Olyat a JetAudio is tud. De tud még rippelést, cd-írást, kiírja az elõadót és a számcímet egy szürke sávban a képernyõ tetején ezt mind akkor amikor elkezdõdik a szám, aztán eltûnteti, stb...
Rohadtul élvezem, ahogy így egymásba mossa a zeneszámokat a végén 😊
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Hello mindenkinek.
Ez nem tudom képzelni, hogy eddig miért szenvedtem a Windows Media Player médiakatalógus szolgáltatásával, amikor elérhetõ az ugyancsak ingyenes Apple megoldás, az iTunes 4.
Tök ingyenes, és valami rohadt brutális, amikor vált a számok között, ugyanis az egymás után lejátszott mp3-ak elsõ, illetve második másodperceit frankón egybemossa, és ezáltal tényleg egy személyes DJ lesz belõle!
Az, hogy 1-tõl 5-ig lehet pontozni a zenéket, és a keresést, illetve a lejátszást csak bizonyos besorolású zenékre korlátozni, külön élmény.
Nagyon királyos 😊
Ez nem tudom képzelni, hogy eddig miért szenvedtem a Windows Media Player médiakatalógus szolgáltatásával, amikor elérhetõ az ugyancsak ingyenes Apple megoldás, az iTunes 4.
Tök ingyenes, és valami rohadt brutális, amikor vált a számok között, ugyanis az egymás után lejátszott mp3-ak elsõ, illetve második másodperceit frankón egybemossa, és ezáltal tényleg egy személyes DJ lesz belõle!
Az, hogy 1-tõl 5-ig lehet pontozni a zenéket, és a keresést, illetve a lejátszást csak bizonyos besorolású zenékre korlátozni, külön élmény.
Nagyon királyos 😊
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.