Republikánus képviselők is vizsgálnák az IBM-Lenovo üzletet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hajrá vadkapitalizmus...<#idiota>
Tetsuo
Ez vmi zsarolásügy akar lenni, csak nem tom ki és miért..

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

NEXUS6
"... azt hiszem ez komolyan téves, ugyanis az IBM PC részlegét adta el, a számítógépes részlege pedig él és virul, ..."

Így is van.

Röhej az egész!!!! Mutasson valaki egyetlen olyan PC alkatrészt, amit ne a távolkeleten, és még inkább ne Kínában gyártanának!!!!

Vétózzák csak meg az üzletet, és majd ha csõdbe jut a cég akkor majd tized árért veszik meg a kínaiak!

Agyament "patrióták"!

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Nekem pedig vezetõként az szúrná a szemem, hogy a politikusok beleugatnak a profitomba. Nem adhatom el a külföldi befektetõnek? Szétszereltetni, eladni a felszerelést, a dolgozókat pedig ehajtani a francba, és akkor politikus komák barátkozzanak azzal a párezer munkanélkülivel akiket maguknak köszönhetnek...

Azért gondoljatok csak bele hogy Kína nagyon nyomul gazdaságilag az elmult néhány évben és lassan de biztosan lépdel az USA ésJapán mögé, most pedig egyenesen az USÁ-ba megy, nekem is szúrná a szemem a dolog szerintem ez nem politika hanem gazdasági verseny.....pontosabban visszaélés a versenyhelyzetben, de lehet hogy tényleg van valami a Lenovo gazdasági kémkedési lehetõsége mögött...
hornbali
A politika mindenbe beledumál 😞

"az IBM számítógépgyártó részlegét a kínai Lenovo-csoport vásárolta meg"

azt hiszem ez komolyan téves, ugyanis az IBM PC részlegét adta el, a számítógépes részlege pedig él és virul, mert ugyanis a számítógépek közé nem csak a PC tartozik, hanem a Power 5 serverek meg szuperszámítógépek is...

Különben szerintem szarság, hogy az özletbe ilyen durván és ilyen hülye érvekkel beleavatkozik a politika.

Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan