22
-
Flashy #22 jé, gyártanak még telefont is. -
dondore #21 mi ez az ultragagyi fos marketing duma??? jezusom:((
nekem t230 van ecceruen azert mert occso. atlagosan 3 honaponta hagyok el telefont igy nincsen ertelme dragat vennem:)
"minőség, az egyszerűség, valamint a jó ár-érték arány a döntő szempontjaik"
megis milyen minosegrol beszel az ur??? 10e ft-ert milyen minoseget lehet szerintetek elvarni??? puffasztott muanyag es keesz. nem kell a melleduma. viszont jol mukodik es nem sirsz ha elhagyod:)
-
p00h #20 nekem is volt c35ösöm és legszivesebben felgyútottam volna... fos menü, fos gombok, fos idegesítő hangok, és 1 nap alatt lemerült... -
#19 A Bluetooth, Edge alapszintű dolog lenne? Az utóbbihoz itthon még hálózat sem nagyon van... -
RpPRO #18 en a t65-ommel elegedett vagyok mar tobb, mint 2 eve. Legyen hosszu aksiido, jo minosegu beszelgetes, ebresztoora, emlekezteto, nekem mas nem kell :) -
fishguy #17 hát elég undorító 1 kis dög az má' eccer biztos, ja meg megbíható márkát keresnek+sony ericcson itt nekem valami nagyon nem passzol.... -
Herkulles #16 A sony ericcsont nem trendi lefiázni nem tudtad :) -
csomi #15 Mar nem azert, de ez a telefon a leiras alapjan az egvilagon nem tud tobbet egy T230-nal es meg raadasul tok ugyanugy is nez ki? Ez valami vicc? -
Scooter21 #14 Samsung az az igazi Telefon! -
#13 Nekem 4 és fél éve ugyanaz a siemens c35-ösöm van, és semmi hibája. Meg vagyok elégedve vele. -
acdc #12 Nem csak az..... -
p00h #11 és még csúnya is az a siemens! :) -
p00h #10 Kira h csinálnak még ilyen telókat... cat üzenetére pedig annyit h én siemens telefont akkor se vennék ha fizetnének :) szal ha mophun se lenne benne akkois inkább ilyet vennék :) -
praksi #9 itt azt írja, h a T290-nek 400 Kb a memóriája, a T230-asnak asszem 940. (nekem is az van :D) -
acdc #8 Java engem nem érdekel (ízlések és pofonok) speciel jobb seretek 17-es sík monitoron játszani de biztos jól jön sokaknak buszravárni .orvos stb. elpötyögni -
acdc #7 Megelőztél pont ezt akartam kérdezni a színen kívül nem látok külöbséget (lehet sikeres volt mivel olcsó és jó megvolt rá az esély és elmondhatják 2005-ös modell)Amúgy nekem t230-as van mindenféle full Nokia meg hasonlók után lett ilyen de nem bántam meg, olcsó amire én használom elég a dizengja miatt vettem és aksi is jól bírja de talán egy 65000 színű kijelzőt kaphatott volna. -
#6 t68m jut róla eszembe:) hm.. régi szép idők.. -
#5 Hmm, s ez miben különbözik a T230-tól?:) Amúgy ha java nincs is benne, de mophun van, ami kb ugyanazt a feladatot látja el. -
Cat #4 szerintem ennél még a siemens a60as is jobb, abban pl. van Java, és csak 13e ft
-
nenad #3 kiraly, remeltem hogy valamelyik gyarto megteszi ezt, es a poen a mostani is Sony de mar vagy 3-4 eves, erre szivesen lecserelnem. -
Easy Rider #2 fayya, aranyos, aki télleg csak beszélgetésre használja a telefonját, annak pont megfelel, és tippre 10e HUF lesz.... ;D