21
Az \"agy\" vitamina...
-
Lou83 #21 Nekem pozitív tapasztalataim vannak! :) Lassan 3 éve minden vizsgaidőszak előtt elkezdem szedni és határozottan jobban tudok koncentrálni és memorizálásban is segít. Csak ajánlani tudom!
Üdv,
Lou -
beatweek #20 Poénkodóbetegségben szenvedők ellen sem ártana valami tablette,ami kiszűrné a szar poénokat. (és akkor szinte üres lenne ez az oldalacska) -
Vlala #19 sőt, olyan tabletta már régen van, amitől repülni tudsz, és gyorsabb vagy, mint Superman... (ja, meg pörögsz mint a búgócsiga) -
Vlala #18 jövőre kiadják a hekkertablettát is, attól nejó leszel... -
Én pont ezt használom és tökéletesen megvok elégedve vele. A memóriám naon jó, az eszem mint a borotva! Én pont ezt használom és tökéletesen megvok elégedve vele. A memóriám naon jó, az eszem mint a borotva!
Vagy ezt már mondtam? -
a manager tabletta ugyanerről szólt kb 8-10 éve. -
Vlala #15 igaz, eddig gyümölcsöt, ásványvizet, zöldséget ettünk, most dobjunk inkább néhány bogyót, mert az a divat a diszkóban is... -
ugyis kihugyozod az egeszet... ;) -
Képzelem, ahogy a sok érettségizó tonnaszám zabálja ezt, aztán egy generáció elhal agysorvadásban. -
Shadow_THH #12 igen tudom... meg MEMOLIFE is :D -
Kolbasz #11 A szőlőcukor azért jó az agynak, mivel a szervezet számára ez a legegyszerűbb szénhidrát, amit már nem kell tovább bontani, így gyorsan felhasználható. Az agy működéséhez pedig szénhidrát (is) kell. -
:DDDDDD -
Shadow_THH #9 szerintem parasztvakítás szvsz, van olyan vitamin ami jó az agynak meg ugye a szőlőcukor is jót tesz neki ha hajtod magad de csak azért mert egy nap megeszel belőle egy kilónyit (azaz a kapszulába tömkölt jótékony anyagoknak megfelelő mennyiséget) még nem leszel Einstein. Ha ilyen egyszerü lenne akkor ilyet kapnánk a menzán a kovászos uborka mellé... -
Shadow_THH #8 az biztos mert sajnos még nem volt olyan hogy elfelejtettem volna fizetni -
Honnan tudod, hogy többet ér vele, ha nem próbáltad?Egyébként van egy jópár növény és vitamin ami pozitív hatással van a memóriára.Gondolom ezek valamelyike van a kapszulában is.Pl.a B5 vitamin, a ginzeng sőt még állítólag az alkohol is javítja a memóriát. -
Vlala #6 Ki mondott ilyet? Egy szavát se hidd! -
:D -
vezeték #4 Azt halottam hogy neked nem szabad hinni ugyhogy megyek és veszek is :) -
Vlala #3 szvsz többet érsz, ha naponta tornáztatod az agyad, pl olvasol, számolgatsz (nem géppel!), és keveset mérgezed (tévé, alkohol, számítógép, VLala hülyeségeinek az olvasása, satöbbi) -
vezeték #2 Hi!
Valaki vett már ilyet?
Érdemes kúraszerűen használni? Érdemes hozzáfűzni reményeket?
Várok véleményeket tapasztalatokat. -
vezeték #1 .