18
Queen on tour
-
#18 http://www.beta.mommo.hu és itt a QUEEN FAN csoportot kell megkeresni. Már tettem fel néhány ritkaságot! -
#17 Nem kötekedésképp:
A Queen semmiképp sem a Smile utódja!!!!! A Smile-nak volt búcsúkoncertje és ezalatt Freddie a Wreckage-ben énekelt. Hárman alapították a Queen, melynek hetedik basszgitárosa lett John (fél év alatt ennyit próbáltak ki).
A We Will Rock You musicalt most is játszák Londonban, párhuzamosan a többi helyszínnel -
skristof #16 lesz -
#15 lessz? -
tujon #14 szerintem teltház lessz!!!
aki szerette a Queen-t annak nagy %-a el fog menni!
-
#13 gondolom a létszámtól függ.... -
#12 csak egy színpad lesz, csak még nem tudni, hogy hol...
gondolom én...
mert az van ott, 2. konfiguráció -
skristof #11 ja értem
-
tujon #10 szerintem a 2 szinpad nem lessz!
esetleg kivetitő, de az nem zavar semmit! -
#9 a kettes színpad csak egy lehetőség, hogy ha kell akkor itt is lehet valami -
skristof #8 áz
és akik a obb oldali arénában vannak mit látnak a kettes színpad miatt a főszínpadból?
szár -
#7 küzdőtér / aréna
pogó? -
tujon #6 101, 102, 105-108, 111, 114-118, 120, 121, 201-206 szektorok 13,900 Ft.-
Állóhely 12,900 Ft.-
109, 110, 112, 113, 207-219 szektorok 11,900 Ft.-
319-326 szektorok 7,900 Ft.-
igy pontosabb!!! -
tujon #5 -
tujon #4 Egy kis történelem…
A Queen a fantasztikus szárnyalását 1968-ban kezdte, amikor Roger Taylor és Brian May egy barátjukkal Tim Staffell-lel megalapította a Smile nevezetű csapatot. Tim távozásakor jött a képbe Freddie Mercury, aki akkoriban az ő illetve Roger tulajdonában álló Kensington piacon működő ruhás standon dolgozott. Lángoló és fékezhetetlenül kreatív fickó volt, aki azzal kezdte, hogy átnevezte a zenekart Queen-re. Egy évvel késöbb John Deacon basszgitáros csatlakozott a csapathoz és ezzel kiteljesedett az a felállás, amely a további 20 éven keresztül a Queen-t jelentette és amely lemezek multimillióit adta el.
Freddie Mercury 1991 novemberében bekövetkezett halála után a Queen egy-egy alkalommal összeállt különböző művészekkel. 2000-ben No.1. lett a „We Will Rock You” egyik verziója. Készítettek felvételeket Robbie Williams-szel, Elton John-nal, Bob Geldof-fal és David Bowie-val, hogy csak néhányukat említsük…
Rock and Roll Hall of Fame (USA), UK Music Hall of Fame, Hollywood Walk of Fame, Rock Walk of Fame – mindezek örzik a Queen nyomát és hírnevét.
A We Will Rock You címen futó musical 2002-es londoni bemutatóját követően 3 éven át teltházzal ment Londonban, majd később Las Vegas-ban, Spanyolországban, Oroszországban, Németországban illetve Ausztráliában. Németországban egy hónap alatt negyedmillió jegyet adtak el rá és három hónapra előre teltházas volt.
Brian és Roger álltak a művészek által kezdeményezett „Nelson Mandela’s 46664 HV/AIDS” világméretű kampány mögé, amely egy ún. all-star koncerttel indult, amelyen fellépett többek között: Anastacia, Beyoncé, Bono, The Edge, Eurythmics, …stb. és amelyet a közvetítéseknek köszönhetően világszerte 2 milliárd ember látott.
A Queen idén visszatér Dél-Afrikába, egy második 46664 koncert miatt – ezúttal már Paul Rodgers-szel. A koncert helyszíne Fancourt, március 19-én és a korábbiakhoz ráadásként fellép még Annie Lennox és Katie Melua. Ennek a koncertnek célja ráirányítani a világ figyelmét arra a tényre, hogy egyre több nő él AIDS-szel vagy HIV fertőzéssel.
-
tujon #3 Kategóriák és árak!
Ülő 1
normál ár: 13.900
Álló 1
normál ár: 12.900
Ülő 2
normál ár: 11.900
Ülő 3
normál ár: 7.900 -
tujon #2 Helyszín: Budapest Sportaréna (Papp László Budapest Sportaréna) Ifjúság útja 5.
Időpont:2005. 04. 23.-án
-
tujon #1 Összeállt a Queen!
Koncert Magyarországon!!!!