2005-ben a kémprogramok jelenthetik a legnagyobb veszélyt

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TeszteloPontHu
"több, mint a fele százaléka azt sem tudja"

???

Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezõgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengõhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD

Sok a lámajúzer! Az ügyfelek nagy része a floppy-t tartja a vírusterjedés egyetlen lehetõségének. windowsupdate vírusírtó, Spy azt sem tudja hogy micsoda.

Ne nézzél, élvezzél!!

"Viszont ezekrõl a szutyok cégekrõl simán elképzelhetõ ez a tetûség."

Hát persze. Higgyetek, amiben akartok, boldogok a lelki szegények...

deep
Na de álljon meg a menet.A rendõrnek nem érdeke, hogy több legyen a meló, úgyse kap érte több pénzt:D
Viszont ezekrõl a szutyok cégekrõl simán elképzelhetõ ez a tetûség.
Sõt, a bûntényeket pedig rendõrök követik el, hogy legyen munkájuk, ugye? Agyatlanok...

Komolyan mondom, néha már az az érzésem, hogy ezeket a vírusokat és kémprogramokat a virusírtó cégek pénzelik, hogy több legyen a bevételük

persze, de ez logikus, nem? több más iparágban is hasonló a helyzet, ld. nem lenne értelme másképp pl. korpásodásgátló samponokat sem csinálni. persze, hogy elõsegítik a képzõdését.
Anubys
Minek venni? Van egy rakás ingyé'...

www.lavasoft.de
www.safer-networking.org/en/index.html

hogy csak a két legjobbat említsem... :)

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

RoD
Komolyan mondom, néha már az az érzésem, hogy ezeket a vírusokat és kémprogramokat a virusírtó cégek pénzelik, hogy több legyen a bevételük. Elöször rászántam magam és megvettem egy neves cég eredeti vírusírtóját, gondoltam, hogy akkor egy darabig rendben leszek. Aztán vehettem egy tûzfalat is, mert jöttek az újabb vírusok. Most meg vehetek majd egy spyware killert is. Remek. Legközelebb mit találnak ki? Ha kiszámolja az ember, hogy mennyit kell költenie a szoftverekre, hogy egy biztonságos rendszere legyen, hát hamar elszörnyed. Vagy lehet, hogy inkább az eredeti programokról kellene leszoknom?

Helló, mi? ;-)