MOS-COS-TS es a tobbi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Nekem vagy 23 albumom van meg egyenesen Angliabol kaptam oket 😄
Eszmeletlen mennyire hangulatos.

Csak az a baj hogy nem irja egyiken sem hogy kik a szerzok... ez miert van? Azert kerdem mert eredeti mind.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Ja, és jó az alcím.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Volt nekem is ilyen korszakom, de aztán továbbfejlõdtem. <#vigyor>

Komolyra fordítva a szót én nem szeretem, amikor egy 74-80 perces CD-n 15-nél több számot mixelnek össze, mert az már zsúfolt, úgyhogy egyfelõl ezért hagytam abba a gyûjtögetésüket, másfelõl azért, mert szerintem vannak sokkal, de sokkal jobb kiadványok.

U.i.: A mixelésrõl annyit, hogy a Mixmeister 6 Pro-ba behúzol két számot és úgy összemixeli a program maga, hogy nézel. Úgyhogy ez nem annyira szempont. <#vigyor3>

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

seAke
jelen<#wave>

[allstars&#8482;] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

Sephi
Utobbi idoben nagyon elkezdtem gyujteni a Ministry Of Sound Chill Out Sesion lemezeket es a Trance Sesion-oket mert valami eszmeletlen jol vannak ossze mixelve.

Van mas fan is rajtam kivul? Manapsag csak ezeket halgatom 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"