Mexikói nyeremény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
:-DDD
Az benne a pláne, hogy egybõl sikerélménnyel indítanak: "Gratulálok, ön bent van az utolsó fordulóban!" Igaz, hogy csak egy forduló van, de ez az apróbetûs rész :-)
Mindenesetre profi módszer.
Az benne a pláne, hogy egybõl sikerélménnyel indítanak: "Gratulálok, ön bent van az utolsó fordulóban!" Igaz, hogy csak egy forduló van, de ez az apróbetûs rész :-)
Mindenesetre profi módszer.
ismerõsöm egyszer diákmunkaként az RD-éknek csomagolta ezeket a borítékokat... hihetetlen mennyiséget küldenek szét 😊 mi is mindig kapunk, és néha már majdnem el is hiszem hogy pont én nyerhetem a legnagyobb kocsit/legtöbb pénzt 😄
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
:-)
Igen ez a ReadersDigestes "Gratulálunk, Önt kisorsoltuk, ez azt jelenti, hogy már csak egy forduló van a FANTASZTIKUS fõnyereményig! Gyorsan rendelje meg a sorozatot!" féle rátukmálási hadmûvelet internetes klónja. Benne vagyok a döntõben, ez azt jelenti, hogy ha most küldök 10000 Ft-ot a cégnek, akkor nyerhetek egy millát. Persze, a cégnél már elõre le van gyártva a "Sajnálattal közöljük" kezdetû levél az én nevemmel :-)
Igen ez a ReadersDigestes "Gratulálunk, Önt kisorsoltuk, ez azt jelenti, hogy már csak egy forduló van a FANTASZTIKUS fõnyereményig! Gyorsan rendelje meg a sorozatot!" féle rátukmálási hadmûvelet internetes klónja. Benne vagyok a döntõben, ez azt jelenti, hogy ha most küldök 10000 Ft-ot a cégnek, akkor nyerhetek egy millát. Persze, a cégnél már elõre le van gyártva a "Sajnálattal közöljük" kezdetû levél az én nevemmel :-)
amíg nem mûködött a popup blockerem addig voltak weboldalak amiket ahányszor csak meglátogattam mindig én voltam az 1 milliomodik látogató... legalábbis a popup azt mondta 😊
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Nyugi tesó, nem maradtál le semmirõ! Délután vannak TVben a telefonos játékok. Azokkal nyerhecc több 100e ftot, sõt akár többször is!
😊)
😊)
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Gáddemit! Most látom csak! 14 hozzászólással már 4 topikot nyitottál? Kicsit vegyél le a tempóból...
nemtudom vége van e vagy nincs, én is keresem ezt a honlapot vagy mit......
ÁZ!
És csak most szólsz??? Uramisten! Kihagytam életem lehetõségét!!! Áááááá! Soha többé nem lesz ilyen akció! Neeee.... könyörgöm mondja valaki, hogy csak álmodom! Ugye még nem késtem le???
egy honlappal lehet nyerni, vagyis csak lehetett...
az illetõnek kellet lennie a 100.000. látógatónak lennie
az illetõnek kellet lennie a 100.000. látógatónak lennie
ÁZ!
egyértelmû <#hehe>#hehe>
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Hi!
Halottam olyan hírt, hogy egy külföldi honlappal utazást lehet nyerni. Nem tud valaki valamit errõl? Keresõt használom, de sok zagyvaságot lell, de hátha tud valaki valamit.
bocs, a tudományért
Halottam olyan hírt, hogy egy külföldi honlappal utazást lehet nyerni. Nem tud valaki valamit errõl? Keresõt használom, de sok zagyvaságot lell, de hátha tud valaki valamit.
bocs, a tudományért
ÁZ!