Mexikói nyeremény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

:-DDD
Az benne a pláne, hogy egybõl sikerélménnyel indítanak: "Gratulálok, ön bent van az utolsó fordulóban!" Igaz, hogy csak egy forduló van, de ez az apróbetûs rész :-)
Mindenesetre profi módszer.

Dzsini
ismerõsöm egyszer diákmunkaként az RD-éknek csomagolta ezeket a borítékokat... hihetetlen mennyiséget küldenek szét 😊 mi is mindig kapunk, és néha már majdnem el is hiszem hogy pont én nyerhetem a legnagyobb kocsit/legtöbb pénzt 😄

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

:-)
Igen ez a ReadersDigestes "Gratulálunk, Önt kisorsoltuk, ez azt jelenti, hogy már csak egy forduló van a FANTASZTIKUS fõnyereményig! Gyorsan rendelje meg a sorozatot!" féle rátukmálási hadmûvelet internetes klónja. Benne vagyok a döntõben, ez azt jelenti, hogy ha most küldök 10000 Ft-ot a cégnek, akkor nyerhetek egy millát. Persze, a cégnél már elõre le van gyártva a "Sajnálattal közöljük" kezdetû levél az én nevemmel :-)

Dzsini
amíg nem mûködött a popup blockerem addig voltak weboldalak amiket ahányszor csak meglátogattam mindig én voltam az 1 milliomodik látogató... legalábbis a popup azt mondta 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tetsuo
Nyugi tesó, nem maradtál le semmirõ! Délután vannak TVben a telefonos játékok. Azokkal nyerhecc több 100e ftot, sõt akár többször is!
😊)

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

tomsolo
pfff

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

DanielT
Gáddemit! Most látom csak! 14 hozzászólással már 4 topikot nyitottál? Kicsit vegyél le a tempóból...
DanielT
Azért ne nagyon törd magad a kereséssel 😛P
nemtudom vége van e vagy nincs, én is keresem ezt a honlapot vagy mit......

ÁZ!

DanielT
És csak most szólsz??? Uramisten! Kihagytam életem lehetõségét!!! Áááááá! Soha többé nem lesz ilyen akció! Neeee.... könyörgöm mondja valaki, hogy csak álmodom! Ugye még nem késtem le???
egy honlappal lehet nyerni, vagyis csak lehetett...
az illetõnek kellet lennie a 100.000. látógatónak lennie

ÁZ!

ghost cb
egyértelmû <#hehe>

Intel&#8482; Pentium&#8482; 8 @ 7388 MHz | 8192 MB&#8482; 1200 MHz Samsung&#8482; RAM&#8482; | ATI&#8482; Radeon&#8482; X4400 XT @ 4096MB RAM&#8482; [&#8482;]&#8482; (levédve)

Lacc
Umm ez ugye csak vicc?
Hi!
Halottam olyan hírt, hogy egy külföldi honlappal utazást lehet nyerni. Nem tud valaki valamit errõl? Keresõt használom, de sok zagyvaságot lell, de hátha tud valaki valamit.
bocs, a tudományért

ÁZ!