22
-
bifidusessensis #22 És mi van ha berepül egy légy a gép látóterébe? Usfdfskddjhfg? -
IoIa #19 Én még nem láttam olyan notebook-ot, aminek ne lett volna billentyűzete. Akkor miért írják, hogy ahhoz is használható? Ki az a barom, aki egy meglévő billentyűzet mellé jó drágán vesz még egy ilyen szart is? -
TheZsenyka #18 Majd telepatikusan értesítelek. -
lokko #17 van egy nagy gond a telefóniában: a vizuális felület és a beviteli egységek méretei szükségszerűen nagyon kicsik ... a törekvés régi, mind a bevitelt mind a Display-t más közegekbe kell átvinni, úgymond le kell szedni a készülékről... kijelző szemüvegbe 3D (hasonlót mint a repülőgépeken a HUD) ... vezérlés: kézhelyzetérzékelés és hang -
valaé valaé ná #16 Magyar billentyűzet mikor lesz ebből ? -
FTeR #15 azé az első kettő nem olyan nagy cucc, mondhatni jogos igény -
#14 Majd akkor szóljatok ha lehet gondolati úton is gépelni. :) -
#13 Ez de szar...
Azt kell nézni egyfolytában, h. hova teszed az ujjad ha gépelni akarsz, mivel fizikailag nem érzékeled másképp h. hol van egy adott "gomb" határa, nem úgy, mint a hagymányos billentyűzeteknél, ahol rá sem kell néznem, ha megtanultam gépelni. Na meg ha véletlenül hozzáérsz az asztalhoz, akkor is úgy veszi h. "leütötted a billentyűt".
Inkább maradok a hagyományos cuccnál.
Nekem ez ingyen sem kellene az tuti. -
#12 FTer, és persze mindezt 3D-holográfiás eljárással, mi? :)
Egyébként valóban, már ezer éve olvastam róla (és képeket is mutattak) a Telecom magazinban. -
FTeR #11 pár dolog
1. egy ilyentől már elvárnám, h 1 kapcsoló (virt vagy fizikai) segítségével állítható legyen a bill nyelve és kiosztása
2. a vetítés okozta torzulás könnyen korrigálható legyen, akár a méret növelésével is
+1. legyen bene digipad funkció (egy akármien mezei ceruza/toll segítségével figyeli a mozgást)
+2. kivetíthetné a teljes képernyőt olyan herkules monitor módra :D -
Cat #10 hát én tudok pár tucat olyan dologról, amiből évek óta csak olvasni lehet, de nem mutatnak be semmit (pl. az adattárolási terület tipikusan ilyen téma, rendszeresen felröppen infó hatalmas merevlemezekről és korongokról) -
#9 Ez az álló formátumú doboz elég borulékonynak látszik.Vonaton vagy buszon gyakoriak lesznek aaghashdkasf beírások (Ezt érzékeli borulás közben )
Amúgy nem értem a cikkíró "Tehát éppen amikor már azt hittük, hogy a virtuális billentyűzet a tudományos fantasztikus könyvek tárgya marad" mondatát, azé' várható volt, hogy előbb-utóbb kapható lesz... -
HUmanEmber41st #8 Nagyon jól néz ki..csak az ára...az nem...
ha már leesik olyan 10 000 Ft ra, akkor mindenki veszi majd, mint a cukrot -
#7 igen. Nokiához van egy "zsebméretű" hordozható Bluethoot-os bill. de az eleve csak nokiás, ez az infrás sokkal jobban mutat....futurisztikusabb.asszem :) -
lokko #6 jah szívesebben írok egy ilyenen SMS-t mint 10-12 gombon pötyörészve ... -
Sith #5 nem karok hülyeséget mondani de én 2002 körül olvastam eről..
gépelés tekintetében talán nem hoz semmi ujat de azért ahogy a cikkben is szerepel PDA esetleg notebook mellé elég jo segédeszköz lehet hiszen tényleg csak egy vizszintes felület kell hozzá
és ez még csak a kezdet -
TheZsenyka #4 Viszont érdekes, hogy ott van a linkek között a 3 évvel ezelőtti cikk, emléxem is, hogy olvastam. Persze ott még csak arról volt szó, hogy forgalomba kerül majd. Úgy hiszem gépírásra nem igazán átütő sikerű. -
#3 :DDDDDDDDDDD
LOL -
#2 minimum :) -
Pontius #1 LOOOOÁL!
ComputerMode-nál 2-3 hónapja kapható a cucc!
Bruttó:49.000ft
Cikkíró közel fél évvel le van maradva...