Elkészült a fényt használó virtuális billentyűzet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
¤¤¤¤o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤O3>
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Azt kell nézni egyfolytában, h. hova teszed az ujjad ha gépelni akarsz, mivel fizikailag nem érzékeled másképp h. hol van egy adott "gomb" határa, nem úgy, mint a hagymányos billentyûzeteknél, ahol rá sem kell néznem, ha megtanultam gépelni. Na meg ha véletlenül hozzáérsz az asztalhoz, akkor is úgy veszi h. "leütötted a billentyût".
Inkább maradok a hagyományos cuccnál.
Nekem ez ingyen sem kellene az tuti.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Egyébként valóban, már ezer éve olvastam róla (és képeket is mutattak) a Telecom magazinban.
1. egy ilyentõl már elvárnám, h 1 kapcsoló (virt vagy fizikai) segítségével állítható legyen a bill nyelve és kiosztása
2. a vetítés okozta torzulás könnyen korrigálható legyen, akár a méret növelésével is
+1. legyen bene digipad funkció (egy akármien mezei ceruza/toll segítségével figyeli a mozgást)
+2. kivetíthetné a teljes képernyõt olyan herkules monitor módra 😄
Amúgy nem értem a cikkíró "Tehát éppen amikor már azt hittük, hogy a virtuális billentyûzet a tudományos fantasztikus könyvek tárgya marad" mondatát, azé' várható volt, hogy elõbb-utóbb kapható lesz...
ha már leesik olyan 10 000 Ft ra, akkor mindenki veszi majd, mint a cukrot <#email>#email><#email>#email>
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
gépelés tekintetében talán nem hoz semmi ujat de azért ahogy a cikkben is szerepel PDA esetleg notebook mellé elég jo segédeszköz lehet hiszen tényleg csak egy vizszintes felület kell hozzá
és ez még csak a kezdet
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
ComputerMode-nál 2-3 hónapja kapható a cucc!
Bruttó:49.000ft
Cikkíró közel fél évvel le van maradva...
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...