233
-
#233 Mandarin eredeti története:
Vasember 3-ban színész Mandarin :D Ekkora marhaságot! :D -
#232 Én pénteken néztem a Lurdy-Házban! Nekem annyira nem jött be ez a 3.rész! :D Mandarin, hogy nem is igazi gonosz, már ettől kiakadtam! :( Vasember robotok is fura volt :( Nekem inkább egyes jelenetek tetszettek. Én a film alatt azt éreztem, mintha csak összedobtak volna egy 3.részt, hogy örüljenek a rajongók. Azért a Bosszúállók jobban sikerült! :D
-
#231 hát igen, azon jót röhögtünk, de azért hiányzott az ACDC -
IXEMGabeo #230 Arénában láttuk tegnap. Nyertünk ingyenjegyeket a T-mobilenak köszönhetően:D -
#229 Pedig az Eiffel65 belépő szerintem nagyon ütött! :) -
#228 tegnap megnéztem a 3. részt, jó volt, csak a zenéjével nem voltam megelégedve.. -
#227 Vasember 3 menü, kupakos szívószállal kapható! (Lurdy-Házban volt ilyen)! -
#226 Nem is ért semmit, fent a film....lehet bukjuk a marvel premiereket is most ez miatt :( -
#225 nehogy felvegyék és rossz színben tüntessék fel magyarországot mi?
Suffering, én ugy tudtma nincs a stáblista után jelenet....
Én szombaton megyek... -
Suffering #224 Stáblista utáni jelenet hatalmas csalódás, eddigiek közül ennek volt a legrosszabb és semmit mondóbb... -
ldavid #223 meg lehet nyugodni :) -
#222 Már csak 4 nap, és Vasember 3! :D -
Monoton #221 Hát ez feldobta a napomat :D -
IXEMGabeo #220 ez rólad szól baszod:D -
#219 Homemade előzetes!
-
Ironman2 #218 -
#217 usa: amazon.com
hu: xpress.hu (vagy érdeklődj a kiadónál)
btw a vas 2 októberben jön dvd-n tudtommal, de azért remélem, hogy előbb. -
#216 Hello!
Nem tudtok egy oldalt ahol kiírják hogy egy egy film mikor várható DVD-n?
-
RYO21 #215 Miért? Nekem épp tetszik a magyar szinkron. -
mamutvadasz #214 Akkora nagy lett a film gyerekek, mindenki mehet megnézni . Csak egy tanács, ne szinkronosan, mert akkor véres lesz a víz -
RYO21 #213 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tud valaki adni linket ahonnan letötlhetném filmet magyar szinkronnal HD-ben? És legalább nagyobb mint 2gb?
-
#212 pfú azt azért már nem vágom.. :) -
lampard99 #211 és esetleg véletlenül nem tudod honnan lehet les szedni azt a képernyő kímélőt amit a filmben is lehet látni erről a kocsiról? -
#210 Az egy 1932-es Ford Model B. Érdekesség, hogy ez a kocsi a rendező, Jon Favreaué.
Ha utána akarsz, akartok keresni, hogy melyik filmben milyen autók szerepelnek, használjátok a IMCDb-t. Ott minden fent van -
lampard99 #209 hello valaki nem tudja milyen kocsit bütyköl az első részben az elején? -
Suffering #208 Vasember 2 trailer:
http://www.youtube.com/watch?v=LAZcJx0DAis -
#207 Jelentkezz munkaerőnek a Stark Industries-hez! -
#206 Új Vas II képek:
Új hír: Biztosan lesz War Machine az Iron Man 2-ben a Comic Conon bemutatott trailer alapján. -
#205 fav elsőt láttam gecijó :D várjuk ezt is -
Tripod #204 Ohh! Scarlett -
vasember 2!! -
Balin #202 élőbe faszán néz ki. -
bcrics #201 hűdegagyi- -
Balin #200 hello!
ha valakit érdekel van 1 ilyen eladó övcsatom:
6ezer -
#199 jah, a Média Markt-ban. :) ez kimaradt. -
#198 Ma leptem meg magam karácsonyra:
Vasember 2 lemezes extra, 1990 FT -
#197 csak annyira merült le az elektromágnes, hogy a páncélt már nem tudta ellátni elegendő energiával, de ahhoz a kis repeszdarabhoz még bőven elég volt. aztán gondolom később berakott egy másikat, csak azt már nem láttuk. -
#196 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Valaki tud valami magyarázatot arra hogy nem halt meg a végén Stark? Úgy értem, a szívének lőttek, nem? -
#195 csak 5 évvel idősebb mint howard. -
#194 nem túl öreg egy kicsit?