Lemezkiadókról és a MAHASZ-ról
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
Ajánlom mindenkinek a http://xxxfree.uw.hu oldal Fórumát.
- A helyzet reménytelen, de nem súlyos.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
RESZKESSENEK A MIDI-ZÕK!!!
A Chris Midi Stúdió és a Greg Midi Bt kapott egy fülest, hogy léteznek Midi letöltõ oldalak, amik rontják a boltjukat (kis naivak, ki hitte volna...). Létrehozták a Magyar Karaoké- Midifájl Gyártók és Felhasználók Egyesületét, és rászálltak a midi oldalakra (pl. az enyémre).
Mahaszra, Artisjusra, meg minden ilyen szervezetre hivatkoznak (meg önmagukra) és követelik az oldalak beszüntetését. 😞 Volt olyan oldal, amit töröltettek a héten..
Elsõ lépésben csak az volt a bajuk, hogy az általuk készített midik jogtalanul vannak kint nálunk (kinél véletlenül, kinél szándékosan), de már ott tartanak, hogy ez teljesen törvénytelen, és sûrûn idézték az Artisjus idevonatkozó passzusait.
Király. Mi meg szakmát törvénytelenül ûzõk vagyunk...
Az amatõr MIDI zenészek kössék fel a gatyájukat!
Ezek a hét fõbb történései ezen a téren, csak gondoltam, megemlítem. Ezt nem árt tudni...
valaki nem tudja esetleg, hogy mikor indul a weblap?
http://www.sonybmgmusic.hu/
"Honlapunk jelenleg fejlesztés alatt áll"
Várható indulás: 2005. február közepe
az már egy ideje elmúlt...
enyhén lejáratják magukat, a mai világban már tényleg nem értem min vacakolnak egy nyamvadt weblapon
ja, és e-mail címet azóta se találok...
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
na most mar ezert lecsunknanak
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
A magam részérõl a büdös életben nemfogok egy lemezt sem venni aminek köze van az ingyenélõ MAHASZ-hoz...inkább megrendelem a bakelitjeimet külföldrõl.
Ahogy olvastam ti is látjátok hogy egyre nagyobb a zene igénytelenség, az embereket nem érdekli igazán mit is hallgatnak. Megy egy ismerõs alap ( a'la Benny Benassi ) aztán nem is számít hogy 1 nagy 0 az egész.A feldolgozásoktól meg a falra tudok mászni... van 1-2 eredeti ötlet...de a 90% szar.Remélem elõbb utóbb változni fog a helyzet és több igényes ember lesz.
Amúgy szerintem az mp3 is hibás hogy ide jutottunk,nemcsak a rádiók.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Ramadamammy rapidrandi
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
amúgy meg vesznek villát a fellépti díjakból, lassan száz ropinál kezdõdik egy 20 perces playback "show" bármelyik nevenincs diszkóban
😞
Ramadamammy rapidrandi
én azt bírom, amikor évrõl-évre megállapítják, hogy a kiadóknak most 300 millió veszteséget okozott a másolás, most 500 milliót, most 1 milliárdot, stb... fogják már fel végre, hogy aki csak havi 10 albumot is letölt és kiír magának, az nem venne meg havi 10 albumot 40-50ezerért, mert ez majd a fizetésének a fele (sokszor egésze), abszúrd!!!!!!
persze...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
itt tartunk 2005-ben, zéró tolerancia
Ismét megy az "azémásolommerdrágaacédé", a "szerintemolcsóbbnakellenelennie" (OFF: ezért tört ki az iraki háború...) meg a "minekvegyekhalelehettõteni".
Részemrõl hanyagolom a topicot, már így isközellenségnek számítok...
Én attól akadok ki ha lemegyek (néha) egy konditerembe, a CDlejátszóban a Scooter meg a DzsidzsidiAgusztínó van, ha viszek egy jobb lemezt, az csak 1dül nekem teccik..
A munkahelyemen ue.
Néhány médium (pl netrádió) önkéntes alapon, pusztán mûélvezetbõl is mûködhet. Mi ezeket választjuk, a köscögök meg maradnak a Danubiusnál..
szal ördögi a kör, a tömegízlés meg csak egyre torzul, na de majd jön a netes rádiózás és a minõségi mûsorok, a giccsadó-adók meg éveken belül lehúzhatják majd a rólót - remélem...
volt olyan hogy írtam volna nekik, erre pafff
#7 Jamie: elsõ mondtatod eléggé fura, ezekszerint nincs kedvenc együttesed aminek örülsz, hogy a birtokodban van a lemezük? mert ha nincs akkor nagyon sajnállak
egyetlen megoldás létezne, az online lemezrendelés közvetlen az elõadótól, csak mivel maga a posta is minimum 7-800 ft egy utánvétes anyag esetén, így az is 2000 körülre jönne ki...
a mahasz meg az ország zeneiparának szégyene, de errõl rengeteget tudnék mesélni, csak nincs értelme fikázni egy olyan céget, amin még a zenész társadalom is csak röhögni tud kínjában 😞 pl annak idején kitalálták, hogy nálunk is legyen kislemezlista... aztán ez olyan acélosra sikeredett, hogy az elkészülõ charton pl 10-12 eladott példánnyal már az elsõ öt közé kerülhetett bárki, magyarán maga a slágerlista elkészítése többe került, mint amennyi pénz egyáltalán volt a teljes hazai single piacban...
káosz
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
erdekes kis topic lesz elore latom 😊
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Ramadamammy rapidrandi