19
Nem Kerekes József szinkronizálta eredetileg?
-
#19 Nem, mert a film képregényadaptáció.
Amúgy ilyen "néger-bakit" pedig 1000x láthattunk már. -
Vlala #18 Láttunk már ilyet, sajna. Nem is egyszer.
Egyébként nekem megvan a második rész... tényleg nem nagy durranás. Maszk-témában eddig a rajzfilm-sorozat tetszett a legjobban. -
#17 Képregény. A rajzfilm a film után jött. -
#16 de mégis a film egy rajzfilm adaptáció? akkor már azt is megcsinálhatják hogy hitman akészülő filmben néger lesz?
és úgy állítják be hogy a játék tünjön marhaságnak? tulajdonképpen te ezt montad:) -
#15 A rajzfilmekben annyi marhaság van! -
#14 most van az rtlen, sztem beszerzem a második részt, kivi vagoyk menynire kurták el, dew az első rész se naon fasza, mert mi az h csak éjszaka müxik a mask????? rajzfilmbe nem igy vót -
#13 Nézzétek meg a honlapját.Szerintem nagyon profi. Kb 2 órámba telt mire mindent végignéztem rajta, nagyon jól meg van csinálva.ittenvane
Ja és szerintem jó film lesz.. -
#12 Angliában élő barátom már látta, azt mondta jó. -
#11 Viszont nézzétek meg a Lemony Snicets című filmet, magyar címe most nem jut eszembe.
Ez is valamikor márciusban lesz, és Jim-et úgy kimaszkirozták, hogy rá sem lehet ismerni.
A történet egyébkén ilyen Pán Péter-Harry Potter szerű lehet, és valami hasonló világban játszódik. Azt hallottam még róla, hogy akárcsak a Harry Potter, ez is valami könyvnek az adaptációja. Az előzetes szórakoztató, a jelmezek jók, szóval reméljük ez a könyv is több kötetes. -
#10 Magyarországi mozipremier: március 24.
Eredeti cím: The Son Of The Mask
Sajnos én is attól tartok, hogy irtó gagyi lesz, az említett előzetest én is láttam, és nem keltett bennem egetrengető érzést. -
#9 Az hogy ultragagyi az enyhe kifejezés. A címe az lesz hogy A Maszk fia(gondolom mert englisül valam ilyesmi címe van)és láttam belőle előzetest is. Huh bakker aszittem megvakulok...egy zöldfejű csecsemő(pelenkában) ugrált benne össze vissza és nagyon de nagyon vicceseket csinált(megszakadtam a röhögéstől olyan igénytelen volt). Persze tiszta animáció a kölök és nagyon látszik...szóval gagyi.
Szerintem ez nálunk csak DVD-n/VHS-en fog megjelenni(álá Dumb és Dumber 2) -
#8 2. rész?? és nem jim?? akor mienk megcsináállni?? -
#7 Alitolag a masodik resz ultragagyi lesz :(
Mar alapbol az mert nem Jim jaccik benne bar alitolag az elso reszhez semmi koze nem lesz... -
#6 miszter ipkisz
!!!!!!!
maszk -
#5 Számomra is szokatlan volt, de tényleg nem Kerekes József volt a hangja.
Arra már nem emlékszem, hogy A Földi Lányok Csábítók-ban ki szinkronizálta, de szerintem az összes egyéb filmjében Kerekes József. -
#4 eredetileg is így volt -
#3 -
Maksi #2 A nálam lévő változatban Rátóti Zoltán kapta a megtisztelő szerepet...
Ez ismét valami kókány újraszinkron lenne, vagy eredetileg is így volt, csak már nem emlékszem rá? -
Maksi #1 Az érdekelne, hogy A maszk-ban ki szinkronizálta Jim Carreyt?
Meg tudá nézni valaki, ha megvan, mert ami nekem van, azon nem a megszokott Kerekes József hangot hallom...