Jelentősen csökkenhet a mobilhívások ára júniustól
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Heló én új vagyok, szerintem 10%-os engedmény nem valami jelentõs!
magyarul hülyének néz, hogy nem tudod a gyök cég nevét...
köszi, nekem nem kell
köszi, nekem nem kell
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
ha te elvezed azt, hogy egy neked szolgaltatst nyujto ceg kioktat, hat elvezd
(off: mostanaban egyre hulyebb vagy am!)
(off: mostanaban egyre hulyebb vagy am!)
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
ja
fuck vodafonEEEEEEEEEEE
irtam nekik levelet, hogy talan nem az en hibam, ha enm tudom a ceguk pontos nevet, es milyen erdekes, hogy a t-mobile ezerfele keppen be lehet irni
valaszra sem meltattak
en meg nem veszek toluk semmit
arrol nem beszelve, hogy a live menujuk is mekkora fos
fuck vodafonEEEEEEEEEEE
irtam nekik levelet, hogy talan nem az en hibam, ha enm tudom a ceguk pontos nevet, es milyen erdekes, hogy a t-mobile ezerfele keppen be lehet irni
valaszra sem meltattak
en meg nem veszek toluk semmit
arrol nem beszelve, hogy a live menujuk is mekkora fos
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
szerintem jól csinálják, egyébként ugyanez van pl. vodaphone.hu nál és vodaphon.hu-nál is
Ha ennyi a végzõdtetési díj, akkor hogyan oldják meg a társaságok a 20-29 Ft-os percdíjakat. Azokon a hívásokon buknak??? Valami itt nem tiszta.
Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezőgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengőhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD
vodafonE
nézd meg a http://www.vodafon.hu E nálkül! ez is vodafone oldal, de elég szájbarágósan magyarázza el egy flash animáció, hogy mi a helyzet <#idiota>#idiota>
nézd meg a http://www.vodafon.hu E nálkül! ez is vodafone oldal, de elég szájbarágósan magyarázza el egy flash animáció, hogy mi a helyzet <#idiota>#idiota>
Vodafon a király!
ss.atw.hu Legjobb mobilos forum!
"Jelenleg (2004. július 15. óta) a T-Mobile hálózatában a végzõdtetési díj csúcsidõben 37 Ft/perc, csúcsidõn kívül pedig 20,5 Ft perc. A végzõdtetési díj a Pannon GSM hálózatában 41-, illetve 21 Ft/perc, míg a Vodafone hálózatában a csúcsidejû díj 46,15 Ft/perc, a csúcsidõn kívüli pedig 30,15 Ft/perc - azaz az eltérés meghaladja a 20%-ot."
Naés, ha nem haladja meg és x10, akkor mi van? . . .
Naés, ha nem haladja meg és x10, akkor mi van? . . .