Jelentősen csökkenhet a mobilhívások ára júniustól

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Heló én új vagyok, szerintem 10%-os engedmény nem valami jelentõs!
fifi
magyarul hülyének néz, hogy nem tudod a gyök cég nevét...

köszi, nekem nem kell

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Mike at home
ha te elvezed azt, hogy egy neked szolgaltatst nyujto ceg kioktat, hat elvezd

(off: mostanaban egyre hulyebb vagy am!)

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
ja

fuck vodafonEEEEEEEEEEE

irtam nekik levelet, hogy talan nem az en hibam, ha enm tudom a ceguk pontos nevet, es milyen erdekes, hogy a t-mobile ezerfele keppen be lehet irni

valaszra sem meltattak
en meg nem veszek toluk semmit

arrol nem beszelve, hogy a live menujuk is mekkora fos

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

szerintem jól csinálják, egyébként ugyanez van pl. vodaphone.hu nál és vodaphon.hu-nál is

TeszteloPontHu
Ha ennyi a végzõdtetési díj, akkor hogyan oldják meg a társaságok a 20-29 Ft-os percdíjakat. Azokon a hívásokon buknak??? Valami itt nem tiszta.

Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezőgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengőhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD

vodafonE

nézd meg a http://www.vodafon.hu E nálkül! ez is vodafone oldal, de elég szájbarágósan magyarázza el egy flash animáció, hogy mi a helyzet <#idiota>
Killgore
Végre valami jó hír az évben!

Ha békét akarsz, készülj a háborúra!

Vodafon a király!

ss.atw.hu Legjobb mobilos forum!

OliApa
"Jelenleg (2004. július 15. óta) a T-Mobile hálózatában a végzõdtetési díj csúcsidõben 37 Ft/perc, csúcsidõn kívül pedig 20,5 Ft perc. A végzõdtetési díj a Pannon GSM hálózatában 41-, illetve 21 Ft/perc, míg a Vodafone hálózatában a csúcsidejû díj 46,15 Ft/perc, a csúcsidõn kívüli pedig 30,15 Ft/perc - azaz az eltérés meghaladja a 20%-ot."

Naés, ha nem haladja meg és x10, akkor mi van? . . .