7264
MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!
FlatOut2 Multiplayer/Lan Topik
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
-
#4938 Hehe mit találtam!!!! még nem teszteltem, de mostmár elég a rinyálásból(mod):
--FO1_like_dynamic_objects.rar
--Realistic_dynamic_objects.rar
és akinek nemtetszik valamelyik zene akkor csere:
--Beetle Adventure Racing music replacement
Mind ez
itt -
#4937 Lol megyek százhússzal látom előttem ellen kocsijába beleált egy fatörzs jót röhögtem rajta ahogy nyomta a gázt, ugynézett ki mint egy orszarvú:D
Aztán látom hogy előzni akar még előtte lévőt és igen jól elintézte a szarvával:D
Tiszta életveszély volt komolyan mondom:) -
#4936 most DD(dest derby)-ztem ezzel....ezer éve nem nyomtam ilyet:) -
#4935 sajna olyan zenékkel van tele, ami rakás másik gameban szerepeltek...
nem, a Burnout nincs ilyen jó, az biztos :P -
#4934 huvazz
na feltettem...
ez egy nagyon jó Burnout KLÓN....
az a vicces hogy a menükön kívül még van olyan szám is ami a Burnout:Revengeben szerepel:)
nekem spec nagyon tetszik a gém -
Richard90 #4933 nagyon várjuk a patchet :) remélem minél gyorsabban kiadnak egyet -
#4932 dettó...
meg kell venni eredetiben, kész, nincs mese...
aki warezzal nyomja az meg ne nyöszörögjön, hogy szar a multi... (nem neked mondom)
-
#4931 A másik hogy asszem curerommal ellehet indítani crack nélkül, vagyis securomot könnyebb kijátszani, és akkor sem kell crackelni -.- -
#4930 nekem is mindig lefagy ha úgy van hogy mindent mutasson, de ma vagy 2 órát játszottam vele és nem fagy le ha állítod a szűrőt!! -
#4929 most mondom, hogy állítsd be valamire a szűrőnél hogy ne mindent mutasson, és akkor nem fagy ki, csak ha any -n van. -
#4928 Na reload-os online Hamachival jó, mentem vele du. jópár karikát. Ellenben serverlistát Gamespy-ost kidobja, de ha csatlakozni akarok fagyás van, olyannyira hogy minden játéknál kidob asztalra rögtön a csatlakozás után.
Eredetivel EVM-essel simán működik.
Ez van.
-
#4927 dettó...
viszont most betettem ezt a másik fo2c.bfs-et, akkor fagyott, ha csatlakozni akartam...viszont más kameraállás lett...
visszaraktam a régi fo2c.bfs-t: nem fagy, nincsen chat, de az US kamera megragadt benne :D -
Newfronter #4926 Ott a jó kis clone verzió, azzal nincs ennyi gond, viszont van olyan hogy crashel néha. Kétségkívűl várjuk a patcht. -
#4925 nekem eredeti nincs chat de még sose fagyott le! -
#4924 nekem reloaded-os van, van chat. Hogyha rámegyek a find servers-re, akkor nekem is lefagy általába, hogyha nem állítom be a szűrőt hogy miket mutasson :( (tehát például hogy csak derby, vagy race, vagy stunt) -
#4923 nekem eddig 2fagyás kb. 10-játékóra laatt -
Dodo55 #4922 A qrva életbe!
Mostmár az eredeti fo2c.bfs-el, és reloaded crackel is lefagy.
Pedig eddig működött vele.
Mások már egy-két napja írták, hogy a netes játéknál lefagy nekik rld crackel az EVM verzió. Eddig nekem nem csinálta.
Basszus... -
#4921 én maradok a müködö eredeti crackeletlen mododsitatlan chat nélküli játéknál. a teamspeakbe irogatni se kell -
#4920 jah, aha...köszi, mostmár értem asszem :D
amúgy lecseréltem, most meglesem, lehet nem csak a chat lett más... -
Dodo55 #4919 Baaaz :(
Lefagy a find games-nél...
A create game-el próbáltam, ott volt chat, a find games-t most néztem csak, és lefagyott, amikor a listát kérte le :( -
Dodo55 #4918 Mert:
St - VIP 2006. júl. 05. 23:36 #11653
kb. ennyi. annó a rendszer nem arra lett tervezve, hogy ilyen szinten pörögjön. innen meg nehéz lépni egy 5 gb-os adattáblát 12-16 óra konvertálni
Válasz 'Dodo55' üzenetére (#11652)
Dodo55 - VIP 2006. júl. 05. 23:09 #11652
A hozzászólások mindig a jelenlegi időt kapják id-nek, timestamp formátumban. Ezért ha két user egy másodpercben küld hozzászólást egy topicba, akkor elég érdekes dolgok történnek. -
Dodo55 #4917 Szóval: akinek EVM-es van, és akar chatet, azoknak nem kell letölteni az 5cd-t, elég a reloaded crack, és lecserélni ezt a fo2c.bfs(1.2mb) fájlt! -
#4916 na lol...miért ment ez 2x? :D
del plz egyiket... -
#4915 köszi szépen!
grebber: eskü, hogy kirta, hogy nem lehet tölteni, az xyz.rapidshare.de-ről, mert karbantartás folyik, csak angolul :P vagy vmi hasonlót...
Dodo: ez jó hír, csak azt kéne megnézni, hogy most vajon az EU-s szervereket látod, vagy az US-eket? -
#4914 télleg? -
Dodo55 #4913 IGEEEEEN!
LETT CHAT!
Szerk: Viszont csak a reloaded crack-el, kipróbáltam az eredeti starforce-os exe-vel, azzal kilép, mielőtt bejönne a képernyő, ahol a chat van. -
#4912 nekem lejött simán de mit csináljak vele és mi lesz a következmény? -
#4911 Semmiféle hibát nem ir ki! -
#4910 a kedvedért felraktam még1x, ha ez sem jó, akkor mondj egy oldalt ahová feltölthetem:P -
Dodo55 #4909 Talán. Remélem.
NEOreg3: THX -
#4908 jólvan, töltsd fel még1x plz, mert hibát kiír, szerverkarbantartás vagy mi a franc... -
#4907 ugygondolod hogy aki az evm-es verziot használja és hozzáadja ezt a fájlt az eredeti verziohoz akkor lesz chat? -
#4906 hát semmi különös nem volt, sok off...stb...
de ez lehet jó elgondolás, ha sikerül neked, vagy valakinek, akkor az szóljon, hogy lett e chat :)
matyi: pont ez amit Dodo55 írt, hogy "csak" 300 hsz van, de ennek legalább fele "szemét", és hogy ez azért elkerülhetőbb legyen...
meg mondd meg, most abban mi a jó, hogy minden hsz-e 1-2 szóból áll?
most jó, velem is előfordult már, hogy véletlen rányomtam, vagy aztán jutott eszembe a dolog, de azért zoli122-nél ez elég gyakori dolog, ahogy elnéztem...
de kövezzetek meg, ha nincsen igazam :D -
#4905 majd szólj légszi, hogy működik-e. -
#4904 tessék, remélem segít -
#4903 most ezzel mi a baj? -
Dodo55 #4902 Történt valami lényeges? Mert 300+ új üzenet jött.
Más: valaki, akinek az 5cd-s, chatet tartalmazó verzió van, plz töltse fel valahová a fo2c.bfs nevű, 2 megabájt méretű fájlt, mert lehet, hogy elég azt lecserélni, hogy legyen az EVM-es verzióban is chat.
AZért gondolok erre a fájlra, mert ezen kívül 2 másik adatfájlt van, 2 1.5 gigás, a többi fájl meg dll meg ilyesmi, szóval úgy látom, hogy ez a 3 fájl tartalmazza a játék fontos részeit, és talán pont az a 2 megás tartalmazza a hálózati részt. -
#4901 Most akartam beírni, de látom nem kell :)
"átgondolnál"
Ehhez agy is kőne nem? -
#4900 de jó lenne, ha egyszer is átgondolnál valamit alaposan, és nem 3-4 hsz-t egymás után látni tőled....
még ennyit, thx...
így nem csoda, hogy van 600 hsz egy nap alatt....... -
#4899 eredeti