7264
FO22.png
MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!
FlatOut2 Multiplayer/Lan Topik
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
  • SZilaJMaGGoT
    Na ez baszott nagy off lett... :S :D
  • SZilaJMaGGoT
    Na látom közös nevezőn vagyunk.. :D SL-től jobb nem kellene... Grafika az nemsoká meglesz flatout szintű, vagy még jobb, csak sajna a törést az engine generálja, úgyhogy azt a gyerek nem tudja meghackelni forráskód hiányában.. Egy programozó csávó kezdte el most frissítgetni az SL-t... Nemtom mostanság mennyire követed az eseményeket... :D
  • k8bal
    persze hogy cska pillanatnyi elme állapotomba nem jutott eszembe a Street Legal... az lenne az igazi! FlatOut graffal! :D
    [kezd picit off lenni (not rilí?)]
  • SZilaJMaGGoT
    LOL!! A Most Wantedben van a lehető legszarabb tuning... Az az igazi ha van egy alkatrészből egy csomó, és nem level1, level2, levelx, hanem max kitalálnak neki valami nevet, pl reddy, meg a típust is elbutítják, és pl lenne olyan hogyha beleteszel mittomén mit, akkor nem teheted bele ezt vagy azt, és akkor azt raksz bele ami nagyobb erőt ad... :D A Gran Turismo féle tuning az jó, csak ott az a baj hogy van egy-egy gyártó, abba meg turbo1 turbo2 turbo3,turbo4,turbo5... Szerintem jó az ha sokoldalú a játék, de muscle car is kell bele... :D
  • alakulat
    hi
    mikor jelenik meg?
  • k8bal
    lol
    FlatOut adict vagyok.. persze hogy volt de az cska annyi hogy belraktad 3as motort és lett x-el több paci
    én olyasmire gondoltam mint pl ami a MW-ben van... persze legjobb az lenne ha maradnának a MuscleCar-oknál és az 1 hangulatánál...
  • SZilaJMaGGoT
    Hát már az elsőbe is volt valamiféle tuning, úgyhogy csak lesz a 2be is... :S
  • Sly06
    Na ez sztem ütni fog kicsit Burnout-os...
  • ngcsnet
    http://www.gamestar.de/aktuell/screenshots/PlayerPicList.jsp?galleryId=1257&startAt=15
    http://www.worthplaying.com/article.php?sid=29020
  • grebber
    19 új kép
  • k8bal
    ezt a játékot lehet úgy kéne föl fogni h megkapjuk azt amit már néhányan nagyon régóta várunk!
    egy jól optimalizátl, szép, tuningos autós játékot, TÖRÉSSEL!!! :)
    lehet majd benne tuningolni? mert ha nem nekeme az is jó.. 1évként isten igazából nekem az első rész tetszik de nagyon h ien muscle car-ok meg vidéki syle! :)
  • Csuhai G
    Hát igen, én is nagyon várom! Remélem lesz olyan jó, mint az 1. része!!
  • grebber
    Nehogymár bocsánatot kérj nem :D
    Sokszor én is hibázok de ez benne van.
    Jó game lesz várjuk.
  • Csuhai G
    Bocsi!
  • grebber
    #28.
  • Csuhai G
    A FlatOut 2 EVM játék lesz! 2006 első negyedévben fog megjelenni (azaz első 3 hónap)!
  • bodesz
    flatout2=1/2juiced+1/2flatout+extra törés
    :D:D:D:D:D
    :DASDASDASDASDASD
  • Csuhai G
    Át kell vinni az összes versenyt, vagy letöltesz valahonnét 1 SaveGamét.
  • 12346
    *voltak
  • 12346
    (nekem) új szkrínek.
    tetszik ez az utcai autós téma, de egyben aggódom is egy picit, nehogy vmi debilség legyen a vége. azzal próbálom nyugtatgatni magam, hogy az előző játékaik sem volt szarok.
  • Gyovai
    Császtok szeretném megkérdezni hogy a flataut1-ben hogyan kell azt megcsinálni hogy a bónusz menüpontban meglegyenek a többi kaszkadőr küldik,ne csak az első sor hanem az összes ,Kösz
  • M@TriX
    ez nekem kifejezetten tetszik...
  • JohnnySmith
    Azt mondják májusban van a megjelenés..
    "Könnyed kikapcsolódást ígér a FlatOut 2. Az elődön van még mit tupíroznia a készítőknek, hogy igazán hangulatos roncsderbi váljon belőle, így a folytatásban máris teljesen új fizikai rendszer gondoskodik a repülő karosszériaelemekről. Változatosabb bajnokságokon, városi pályákon kenhetjük fel vetélytársainkat a szalagkorlátra. Megjelenés májusban PC, PS2, XBOX platformokra."
    Hardwired
  • Scholes18
    2006 nyara?! az naon soká van még.. :(
  • SZilaJMaGGoT
    Ja lowrider nem lesz, de bízz a modderekbe, én a flatout 1-et nem moddoltam mert macerás, remélem a következő modderbarátabb lesz, mert akkor számíthattok rám is modellek terén... :DDD
  • SZilaJMaGGoT
    Nyugi ha kicsit utánanéztél volna tudnád hogy több versenymód és több fajta autó is lesz többek között a régi zúzott autók is... :D
  • k8bal
    hááát... nekem a FlatOutba direkt az tetszett hogy ien régi izom autókkal kellet tépni.. igaz tetszetősen át lett dolgozva engine de ezek az új verdák nem jönnek be a FlatOutban... de egyik képen igaz belóg oldalt egy lowraider elejű autó.. szal kitudja! :)
  • Sland
    looks sweat... :P
  • mila69en
    képz:)
    nem néz ki rosszúl
  • k8bal
    vki nem mentette le a képeket mert törölték a BugBear kérésére!! =(
  • Csuhai G
    Ez szar. Ez már nem FlatOut! Nah mind1, gondoltam, hogy a 2. rész nem lesz (annyira) jó, mint az első! :((
  • lac coo
    Hát ez már tényleg nem :(((((
    Pedig hogy szerettem...
  • Istencsászár
    hát ez nem flatout már:/
  • Nyers
    Kismillió kép

Imho hányadék.
  • Csuhai G
    Jah bocsi visszaolvastam: 2006 első félév ! :)
  • Csuhai G
    Jól hangzik, de mikor jelenik meg?
  • dark prince 14
    FLATOUT 2: A Bugbear szuper roncsderbije ismét hódít: a folytatás az előd által kitaposott ösvényen tör előre, darabokra zúzható járművek, bővített Championship módusz, finomhangolt "Crash True" engine, tizenkét - teljesen új - Rag Doll versenyszám (az első részben ezek voltak a legjobbak!), részletesebben rombolható pályák (2000+ pusztítható objektum minden helyszínen) és az elmaradhatatlan multiplayer hancúr - a többjátékos szekció max. nyolc versenyzőt támogat, és természetesen online is remekül játszható.
  • grebber
    Hehe EVM-es lesz a game occso és finom
  • Sland
    up
  • PLackó
    up