7264
MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!
FlatOut2 Multiplayer/Lan Topik
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
-
#345 A crashdaytől én is többet vártam. Elég unalmasra sikerült, pedig egész jó ötletek voltak benne. -
#344 én már a most wantedet is hamar meguntam az a sok rendörös üldözés..ááá. crashday meg vhogy nem jött be. legutoljára az xpand rallyvel játszottam abban is lehetett törni az autot
de flatout lesz a király! -
#343 nem neked akartam, hanem djcom #336-os hsz-ére :) hogy mindegyik platformra aranyon van, szal már így lehet bármelyik napra remény...
amúgy ugyanígy vagyok acsati, hogy engem semmi autós nem köt le, megunom kb az első menet után...még úgy ahogy az underground 1-gyel meg a most wanteddel elvoltam, de mással...áhhh, semmi....az autós gameek nekem abszolút időpocsékolásnak számítanak... de itt jön a FlatOut, mert ez bizony kivétel :)
amiben lehet törni zúzni, az jöhet :) pl Crashday-jel is elvoltam, na meg még havernál a Burnoutokkal...ezek jók...nade más... -
#342 ha rám gondoltál, akkor bocs. tudom hogy nem fog elöbb megjelenni ha rinyálok télleg bocs, amugy már az autos játékok uncsik... számomra. nincs semmi jo ami lekötne remélem ez lefog -
#341 fene tudja, lehet Unleashed majd meglep minket :)
legjobb clone csapat, mert minden releaseük olyan, hogy előbb szerzik meg :)
pl Heroes V - 9 nappal előtte, Hitman: Blood Money - 20-on vhány nappal a megjelenés előtt...most meg Titan Quest - 9 nappal a megjelenés előtt, Devil May Cry 3 - jóval a megjelenés előtt...
szal ami aranyon volt, az jött is :) reméljük FlatOut 2 is így lesz :) -
#340 több mint 12 autó, + több mint 5 stunt autó (hiv. weblap szerint)
carierr, race, event, derby az 1.-ben is volt
bowling az 1.-ben is volt -
#339 nem rád gondoltam, mer túl sokszor nem láttalak még erre^^ én is várom. minden bugbear játék bejött, de ettől még nem kéne oldalakon keresztül sípolni://
toca 3 meg hát öhöm..:) fospisztoly volt az elődjeivel együtt sajna. túl ritkán van értékelhető ótós játék. -
#338 jo játékot neked. -
abonyitomz #337 pár info: 12 alap autó + 5 stunt autó.
Rengeteg, 50 körül pálya.
Új játékmódokat tettek bele: carrier , race , stunt , event , derbi
Stuntba rengeteg új modot pakoltak , tetszik a foci,bowling..... és még vagy 10
egyenlőre enyi , mentem visszagamelni -
djcom #336 ELvileg mind aranylemez,úgyhogy lehet reménykedni:) -
djcom #335 Rinyálunk,mert idén eddíg a Toca 3-on kívül nem volt normálos autóverseny.
Igaz ez más kategória,de az első részt 2x vittem végig és nagyon imádtam:)
-
#334 faszom má, majd kijön, ne rinyáljatok már annyit..... -
#333 puszta szerencse... :D de nem a fejlesztöknek
de jo lennek ha puszta szerencséből lenyulná valaki pc-t is -
djcom #332 Egyidőben jön ki,julius 7-én minden platformra.
Csak puszta szerencse,hogy lenyulta vki a ps2 verziót.
De nagyon örülnék egy PC-snek is a hétvégén:) -
#331 jajjjj de hülye vagyok :D
" hogy-hogy ilyan olcsó a játék :O? " -ra válaszoltál gondolom :D
no mind1 :P -
#330 ha nekem szólt akkor csak annyit mondok, hogy én írtam be legelőször a PS2-res rls-t :)
nézdcsak: #257 -
Richard90 #329 na megtaláltam :) -
#328 há mit tom én^^ kösszenet. -
Richard90 #327 jajj nehezedre esett volna beírni... amúgy ezt az oldalt elovastam és nem találtam.... köszike -
#326 hát, ez az egyetlen egy verzió van a neten, ergo 100% hogy azzal tolják... -
#325 jaj. olvass vissza -
Richard90 #324 hogy-hogy ilyan olcsó a játék :O? -
Richard90 #323 MIkor jön ki pc-re? -
#322 akik ps2-n tolják, ez a verzsön van meg? puszta kínáncsiság.
Flat_Out_2_PAL_PS2DVD-BURGER -
#321 az első részt nagyon jól optimalizálták,remélem ez is olyan igényes munka lesz. -
#320 kölcsönkérem havertol a ps2-t!! wáá -
#319 :DDDDDD
de PS2-n szartól repülőig minden jól fut....najó, 1-2 kivétel tényleg van, ami még azon is akadt...de télleg nem egy nagy wasist a PS2 szerkezete :D
ááá, de énis úgy tolnám most :(((
abonyitomz nyomjál fényképeket a gameről!
már nem bírjuk ezt!!!!!!! -
#318 Szeritnem ha elindult ps2-n akkor nem kellhet neki túlságosan erős gép -
#317 hát, csak nem kell majd neki akkora vas... -
#316 várhatsz még vele -
#315 ajjj. nekem már nagyon kell!!!!!!!! -
abonyitomz #314 na játszottam vele tegnap este kb 10ig , meg ma eddig 4 órát, a rövid véleményem: azt a brutál úristenit! kegyetlen jó lett az első részhez képest akinek tetszett az első rész a másodiktól a mennyekben fogja érezni magát. Bár sztem PCn kell neki rendesen vas , ps2n gond nélkül fut. Mentem is vissza összetörök mér pár verdát. -
#313 jahhhhh, úgy értem bocsi :) -
#312 Lehet ,hogy nem írtam le ,de az első részt nem az evm szériából való hanem a normálisból.
Abonyitomz várjuk az infokat.
"Offline Multiplayer modes on all formats via split screen for up to four players." Ez a mondat azt jelenti ,hogy egy gépnél lehet osztott képernyőn játszani bármilyen versenytípussal?
-
#311 hehe -
Piko888 #310 Jó neked, jó páran irigykednek most. Szerintem a csúklástól nem tudsz majd játszani. -
#309 nabazd a fene a szádat :D
mi meg itt sz*punk kb :D -
#308 te is időben...éjszaka már beírtam :D -
abonyitomz #307 igy van , 2 perc és kiirja DVDre és mentem is játszani! megyek és előkészítem a helyet -
#306 hát remélem csak azért ilyen olcso... evm nem mindig megbizhato