7264
FO22.png
MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!
FlatOut2 Multiplayer/Lan Topik
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
  • bertino
    biztos van erre is példa, hidd el
    a legtöbbet sztem a fejlesztő/kiadó emberei teszik fel :)
    vagy adják oda vmi crack csapatnak, akik szépen feltolják p2p-re és kész
  • ngcsnet
    és az azok hogy kerülnek ki megjelenés elött?:D

a készítők adnak néhány példányt rokonaiknak/barátaiknak és azok meg felteszik netre?:D
  • bertino
    mire kiadnák, már befutotta az egész kontinenst
    nincs ebbe semmi uj, ők is biztos így számolnak vele
  • bertino
    ugy, ahogy minden más felkerül NETre megjelenés előtt, sorolhatnám az összes játékot
  • ngcsnet
    de akkor hogy került ki a netre? bugbeartól hogy szerezték meg?
  • bertino
    szerintem nem, de legszívesebben beperelném az összes trehány bandát, amiért a konzolosokat illetik elsőbbségben
  • ngcsnet
    lehet hogy elöbb is lesz warez, hisz még a ps2 verzsönt sem adták ki
    vagy mégis?
  • bertino
    hónap közepét saccolom, de sztem addigra lesz warez
  • acsati
    na de akkor most végülis tudja vki hogy mikor jön ki? volt már annyi dátum ide irva... 06/30 07 eleje
  • bertino
    ezt a kutya se gondolta volna

[mindig is érdekelték a kulisszatitkok]
  • acsati
    kell hozzá egy tucat okos ember. egy csomo program
  • bertino
    hogyan készült a flatout 2 ?????

erről meséljél mi van ebbbe!!!!!!44!!!4!!444!!!44
  • acsati
    hu de nagyon várom! Köszi Sland hogy ilyen jol leírtad!
  • Seth
    Fizikáról, grafról kicsit bővebben?
  • Sland
    igen
  • PLackó
    jól hangzik,köszi
    Az első résszel játszottál már?
  • Sland
    Na itt az ígért Stuff! Aki nem akar informálódni a játékról az ne olvassa tovább!

FlatOut 2 PS2

Na hát egy régen várt játék végre megjelent, igaz, hogy még csak PS2-re, de már legalább ki lehetett próbálni.
    A játék elindulásánál egy nagyon jó és hangulatos intro fogad bennünket. Nagyon jól összevágták a jelenteket, jók az effektek. Bemutatja az összes játékmódot, köztük például a Street módot vagy Derbi módot. Zene is nagyon illik szerintem az intro videó alá. Na ennyit az introról, végre elindul a játék.

Miután lemegy az intro, egy saját profilt kell készíteni. Nevet meg kell adni, majd ki kell választani, hogy a volánnál egy nő vagy egy férfi üljön. Nagyon szépen kidolgozott itt is minden, jól néznek ki a gombok, jól ki van dolgozva a 2 karakter is.
    Ha ez megvolt, akkor irány a főmenü!

Nos, amikor először beléptem a főmenübe nagyon meglepődtem, mert nagyon jól néz ki itt is minden. Itt kiválaszthatjuk, hogy milyen játékmódban szeretnénk menni, vagy hogy mit akarunk tenni. Van SinglePlayer, Multiplayer mód, lehet profilt váltani, van beállítások menü és egy olyan, hogy EXTRÁK. Extrákon belül 3 dolog van: Credits, Hogyan készült a FlatOut2 és itt PS2-n egy cheates dolog, amit persze szerintem nem érdemes kipróbálni, mert nagyot ronthat a játékélményen.
    Na most már igazán jó lenne, ha elkezdenénk játszani!

SinglePlayer módon belül több versenyből választhatunk: Van karrier mód, Single Race, Single Stunt, Single Event és Derby.
    Single Race-en belül is rengetek mód van. Itt, ha rámegyünk egy módra, akkor kiírja, hogy mit kell tenni az adott módban. Ilyenkor a kép bal felső sarkában van egy kis ízelítő videó.
    Ha itt kiválasztunk egy módot, akkor alapból már sok pályán mehetünk, nem kell bénázni a pályák megnyitásával. Itt a pályáról is ír, hogy milyen, illetve egy kis kép van szintén a pályáról, valamint megnézhetjük, hogy mik a pályarekordok az adott pályán! Ha itt is kiválasztottuk, hogy melyik pályán akarunk menni, akkor ki kell választani az autót is. Alapból már szintén sok autó van, de azért majd kell szerezni a játék folyamán többet is.
    Van sportautó, vagy derbis autó, van pickup, van hotroad. Az autóknak persze különböző tulajdonságai vannak, és nevei: Osztályozva van a sebesség, a gyorsulás, a súly, a kezelhetőség és hogy mennyire erős a benne lévő nitró, illetve, hogy milyen kerékmeghajtásúak. Ha kiválasztottunk végre mindent, akkor töltés és verseny.

Először is 8 versenyző van Single Race módban. Nem is tudom igazán, hogy hol kezdjem.
    A többi versenyző nagyon agresszív, ezért megnehezítik a dolgunkat. Az autókról minden letörik, rommá lehet őket zúzni. A tereptárgyak szintén miszlikekké törhetőek. Vannak kisebb és nagyobb tárgyak, és persze ezekkel lehet akadályozni a többi versenyző haladását. Nagyon jó robbanások és effektek vannak a nagyobb/különlegesebb tárgyak szétzúzásakor. Ha nitrot benyomjuk, akkor jön a Motion Blur effekt, ami szerintem itt nagyon jó, nem úgy, mint az utóbbi NFS játékokban. Több kameranézet is van, de sajnos belső nézet nincs. Ez szerintem nagy probléma, de azért túl lehet élni szerintem. Az autók irányítása is rendben van, már nem teljesen élethű ellenben a már említett törésekkel. Nagyon állat zenék vannak a jáékban, leginkább rock, ami nagyon illik a játékhoz.
    Ha befejeztük a 4 kört, akkor kiírja a köridőket, és a legjobb köröket. Visszanézhetjük a Replayt is, valamint újra kezdhetjük a versenyt, ha akarjuk.

Nekem bejön a játék bár azért van egy-két kisebb hiba benne, de azok nem annyira zavaróak.

Lényegében ennyi a játékból, remélem sokan kedvet kaptatok hozzá! Jó játékot!

Sland

Jah és az apró helyesírási hibákért elnézést!
  • bertino
    jójójóóóóó ^^
  • DoNorBi
    de értsd már meg hogy nemtudtak mit lenyulni a DDből mivel köszönő viszonyba nincs a 2játék...
  • DoNorBi
    burnout-al játszottál már?mert kurvára nem egyforma az alapötlet a két játék esetében de ha flatout és DD kapcsolatáról beszéltél akko egyetértek.
  • bertino
    télleg nincs

csak az alapötlet uaz ? :DDD
    meg az egyik gondolt a PCsekre a másik meg trehány módon konzolnak gyártott, hogy rohadna meg :@@@
  • bertino
    nem az a lényeg, hogy PSre jött ki először , hanem, hogy az jött ki hamarabb, szal ezt most feleslegesen írtad le...
  • DoNorBi
    de a burnoutnak akkor sincs köze a DD-hez...
  • DoNorBi
    az biztos mivel az egyik arcade,a másik meg szimulátor akar lenni
  • bertino
    a kettőnek egy a fejlesztője
  • DoNorBi
    és ez most hogy jön ide mikor a burnoutnak semmi köze nincs a DD-hez azon kivűl hogy mindkettőbe törnek az autók
  • DoNorBi
    ami ugyszint ps-re jött ki előszőr
  • bertino
    meg a kettő között van egy kicsi (ég és földnyi) fizika különbség...
  • bertino
    és destruction derby még jóval előtte, leszerepeltél történelemből
  • DoNorBi
    az hogyan mikor burnout 2002-be jött ki ps2-re
  • bertino
    még jó, hogy a burnout lényegében ennek a másolata
  • DoNorBi
    hát egy burnout után nem fosod le a bokád de a pc szinvonalba szerintem sláger lesz...
  • zsanet
    pojént nyomtá' vazze
  • bertino
    pf, én meg azt kevésbé, főleg a videók alapján...
  • Sland
    Én régebben kattantam rá a FlatOut2-re. Aztán úgy ellaposodott bennem. Én most a Test Drive Unlimitedet várom nagyon-nagyon.
  • bertino
    amugy én személy szerint rohadt régen vártam játékot ennyire

talán a GTA3 volt hasonló szinten nálam, nem találtam akkoriban hozzá foghatót :)
  • acsati
    én holnap probálom ki pc-n ha végre SötétBarom megadja a vizibicklis cimét
  • bertino

ne gitározgassál az idegeimen
  • Sland
    Kipróbáltam. Holnap részeletsen írok! :P
  • acsati
    add a számát cimét