7264
MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!
FlatOut2 Multiplayer/Lan Topik
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
-
#1225 "Fákk all!" Az ember ha jót csinál, akkor is csak azt nézik, hogy mi szar benne! Az fel sem merül, hogy beírjatok egy pozitiv hszet. Thx all.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sok köcsög, kivétel a tisztelet... -
Aspyrin #1224 Kisgyíkok kiflémeltétek már magatok mert qrvára unom már hogy a negyven új hozzászólás sz@rt sem ér -
#1223 nem, a baj az csak az, hogy gőzöd sincs pl a helyesírásról -
#1222 Az a baj h nem láttad az elözöt.. ha láttad akkor meg nem irtad volna ezt... Fekete alapon rikito zöld és piros 42es betuk.. -
shiftáj #1221 'SiteDisagner:
PFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUJJ!!!
Hagyd h segitsek pls!!!!'
? :/ -
#1220 Tagattam én? De ha ilyen jókedv van, csinálj te. Képszerkesztés inkább jobb lenne, de azzal nem lehet .html-t.. fikázás megy de felmutatás nem igazán... -
shiftáj #1219 http://www.clantemplates.com/ powa mi? és ne tagadd mert ott van a forráskódba -
#1218 Bocs, ez volt kéznél 10 perc alatt.. -
shiftáj #1217 höhö kár h ez egy publikus design a nagy honlapszerkesztő lel.. -
#1216 na így már más:D -
#1215 Ha valaki tudja mivel kéne bövíteni, pm to me.. -
#1214 Flatout 2 FAQ - Beta 0.9 -
Neoncsoves #1213 van EMESENED? -
#1212 inkább IntrudeR, arra akartam regelni de foglalva volt.. -
Neoncsoves #1211 Ok SiteDisagner -
Neoncsoves #1210 Jó már tudom, rájöttem nekem is eszembe jutott, de kösz hogy szoltá :D
Site Disagnernek má küldtem a privit. -
#1209 MOndjuk add nekem privibe. -
#1208 NAh magyarul a képek nem jönnek be a faq-dba mert az elérési uthoz azt adtad meg ahol a winchestereden van a kép -
Neoncsoves #1207 Jah ok. kuldok PM-et ahol be tudsz jelentkezni UW-re... Felh+jelsz -
Neoncsoves #1206 Na jó törlöm... A tárhelyet odaadom valakinek! -
Neoncsoves #1205 lolz nem is ilyen nekem :D -
#1204 c:\Documents and Settings\Feri\Dokumentumok\K%C3%A9pek\flatout2banners.jpg -
#1203 Nem angol.. de hagyjuk inkább... -
djcom #1202 Igen.
A cd verzió clonozható.
Egy a kérdés:
Multinyelvű-e.
Mondjuk nekem haver megveszi Olaszban a héten,de örülnék egy klónnak addíg is:) -
Neoncsoves #1201 Miért? -
Neoncsoves #1200 vagy lehet hogy Bukta verzio lesz? -
#1199 Látom a képekkel még nem vagy jóba -
#1198 nahát, sikerült volna ? -
Neoncsoves #1197 Az azt jelenti hogy simán feltörik mint a legujabb Hard Truckot! Mert az csak Basic védelem :P -
djcom #1196 Újabb idézet az nforce fórumról:
sf4 is copieble
guys in russia have copied 1:1 flatout2 buka version .. cd version -
Neoncsoves #1195 FAQ YU aki akarja nézze meg de SiteDisagner sztem jobbat csinál. SiteDesignernek irják, de ez nem belekötés, én tudom hogy direkt csináltad SiteDisagnerre -
Neoncsoves #1194 Mit? :D -
#1193 Ezt komolyan gondoljátok? ?? -
#1192 -
Neoncsoves #1191 ,,De ha jol tudom még a hamburgerzabálók (amcsik) sem játszanak vele " -
Neoncsoves #1190 Nem akarok veszekedést szítani de kezd nagy arcod lenni na + agresszív vagy mindenkivel... NC, és méghozzá VIP vagy, gratulálok... -
Neoncsoves #1189 Nem becsüllek le, tudom jobbat csinálsz... De még csak kezdő vagyok 1 hetes, és csak tanulgatom... -
#1188 14 éves vagyok, és hagy ne mutassak pályamunkát... -
Neoncsoves #1187 Hallod csináld meg, sztem ilyen designal is elég lenne, csak több infoval még jobb lenne... -
Neoncsoves #1186 2 hete hulye vok. 2 éve :D