7264
MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!
FlatOut2 Multiplayer/Lan Topik
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
-
#1305 http://flatout2faq.atw.hu/
Kész, de most már bánom hogy megcsinaltam nektek, tenyleg szanalomma kezd valni a topic... -
#1304 Ja... :)))
Há me nagyon érdekel ez a gém :)))) -
#1303 nagyon eredeti lett a FAQ :D
amúgy jó lenne, ha ilyen lenne a borító, elcsúfítjáj azzal a fos EVM izével, meg narancs-zöld színnel...ejnye...mondjuk igaz, nem ez a lényeg...dehát akkor is :P :D -
#1302 Lekéstél, #1170 :P
/ már rutinos vagyok benne :) / -
#1301 Jól meggondoltad ? :))) -
#1300 ha az userinfódba berakod azt is hogy flatout fan -
#1299 Addig is itt van nektek DVD borító :)))))
Most szkenneltem.... -
#1298 Fú de köcsög!!!! -
Richard90 #1297 még ki sem jött a játék de ti szétflémelitak a topkit!!!
fejezzétek be...
az oviban folytassátok -
#1296 nem, és sztem ne erőltesd ezeket az idétlen vicceket, mer nem ide való.. van egy olyan hely h gumiszuba ott lehet ezeket csinálni... -
Neoncsoves #1295 tok jo a faq nem? :D -
#1294 Hát az jólenne már tényleg mert ami itt zajlik az már nevetségesen szánalmas :D
Ezt is lehet törölni! -
#1293 én :DD -
#1292 Kérnék házigazda jogot, azt rendet rakok itt^^... valakinek van ellenvetése, estelg valaki szeretne az lenni jobban mint én? -
#1291 szerintem az is láma aki megveszi a játékot!! -
Neoncsoves #1290 Aki nem lama az ne nézze meg :D -
Neoncsoves #1289 FAQ (csak a lamak nézzék meg )
Aki szépen kéri csak annak mondom el hogy kell... disconnectelni :P -
Repülő Gyík #1288 OFF
Egy kis előzetes az "Öreganyám vezetni tanul" című filmből:)
ON -
Repülő Gyík #1287 -
#1286 kérjé má rendesen paszmek. gyökér. -
Repülő Gyík #1285 NEM!
Ez a jövő:)
Mi lesz velem, ha jön az öregkor:(
-
Repülő Gyík #1284 0-14 év, és persze erősen közelít a 0-hoz:)
-
#1283 Hát ez tragédia :/ -
Repülő Gyík #1282 Én kérhetnék a FAQ-hoz egy kis segítséget?
/hátha eltévedek/ -
#1281 postaköltséggel együtt az már 3000 és még várhatsz rá 2 hetet minimum, mert olvastam hogy csak júl 15-től lesz raktáron, bár ha nem sikerül elindítnai vagy nem lesz crack akkor lehet hogy én is megveszem ;) -
#1280 -
Djemba #1279 Van benne Carier mód? ja és valaki adjon egy oldalt vagy torrentet ahonnan lelehet szedni -
#1278 Csak semmi haszna, mer 90% nem tudja elolvasni, hogy "olvasd el mielőtt felteszel egy kérdést"... ide csak 1 házigazda kell aki rendet tesz ennyi. -
#1277 a FAQ menő azér kell -
#1276 Minek FAQ? max csak a nyomiknak kell az elinditáshoz, de tök mind1 mer minden 3. ember be fogja nyögi hogy neki "nem megy és mondjuk meg miért" vagy a multihoz kell ha netán menne nem origival meg hogy hol lehet megvenni ( bár aki meg akarta venni az már előrendelte többi meg ugyse fogja meg számára szentségtörés a 2 ezer ft ) -
#1275 hát a legtöbb nem egyforma méretű és a szinek is különböznek. ugyanolyan kép nincs semmilyen autorol. -
#1274 olyan mint az 1 csak szebb és jobb, még valamit? -
#1273 nem baj az :D akkor irjatok a képekről amik eddig megjelentek róla:P -
Neoncsoves #1272 Jah egyenlőre még senkinek sem szóltam be -
#1271 nagyon tré! az egész! bocsi... a tartalom is és maga ahogy kinéz az is hányinger! TE mondtad hogy elviseled a kritikát... -
#1270 Mit? :)) még nem jelent meg itt a gém. -
#1269 a játékról irjatok már!!!!!!!:D -
#1268 Szia! Sorry, nem akartalak megbántani. Nem ez volt a szándékom. És teljes mértékben igazad van, én sem azért raktam oda a végére a smiley-t, mert komolyan gondolom. Természetesen gyanítom, hogy ennyit tudsz angolul. Tehát peace!
Üdv: Bepe -
Neoncsoves #1267 Flatout2-re visszatérve... Ha olaszban a Flatout2 CD-s verzio, és SF-es akkor pillanatok alatt feltöri a reloaded, és remélem csinál hozzá angolosítást vagy toborzok embereket, aztán elmegyünk olaszul tanulni -
Neoncsoves #1266 Legközelebb rikipinki háttérre fogok írni rohadt nagy fekete betűkkel mert az nem lehangoló. Nem célzok senkire, de tényleg ez lesz