Európai szoftverszabadalmak - újabb lengyel vétó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy a legújabb beadvány miket tartalmaz? Én olyat is hallottam, hogy csak olyanokat lehet levédeni, ami konkrét hardware-hez kapcsolódik, mint vezérllõ (pl.: hûtõszekrény vezérlõ algoritmusa). De az utolsóban sajna nem vagyok biztos. Mit is tartalmaz?
Tudja valaki, hogy a legújabb beadvány miket tartalmaz? Én olyat is hallottam, hogy csak olyanokat lehet levédeni, ami konkrét hardware-hez kapcsolódik, mint vezérllõ (pl.: hûtõszekrény vezérlõ algoritmusa). De az utolsóban sajna nem vagyok biztos. Mit is tartalmaz?
A magyarok a németek mellett szavaznak úgy tudom..
Szerintem jelenleg is Igen el vannak, pedig szerintem fontos lenne meghozni egy helyesebb döntést. Igy csak további rossz döntés lenne, de már országon kívûl is.
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
elsõ körben igen volt, utána volt a tüntetés a külügyminisztérium elõtt, tiltakozott kovács kálmán, szóval per pillanat szerintem még a minisztérium se tudja :)
A magyar álláspont mi az ügyben? Szerintem nem lenne érdektelen megemlíteni egy ilyen jellegû cikkben ezt sem...
írni megint nem tudok, bocs:)
http://www.linux.hu/article.php?id=4690
egyre inkább senkinek nem érdeke alávágni a nyílt forrásnak. NEm nagyon féle mostmár.
Nem is tudo melyik hír kapcsán, de kb 1-2 hete írtam ,hogy az m$ sok fronton megakadt a nyílt forrással szenben, vagy csak úgy általában. Ez az egyik ilyen kérdés.
Engem jobban izgat az, hogy milyen hatássa lesz a windows eladásokra, hogy az EU területén csak MP nélküli wint árulhatnak. Mert tudtommal így szól a dolog, hogy az EU-ban MP nélkül kell szállítani az XP-t.
egyre inkább senkinek nem érdeke alávágni a nyílt forrásnak. NEm nagyon féle mostmár.
Nem is tudo melyik hír kapcsán, de kb 1-2 hete írtam ,hogy az m$ sok fronton megakadt a nyílt forrással szenben, vagy csak úgy általában. Ez az egyik ilyen kérdés.
Engem jobban izgat az, hogy milyen hatássa lesz a windows eladásokra, hogy az EU területén csak MP nélküli wint árulhatnak. Mert tudtommal így szól a dolog, hogy az EU-ban MP nélkül kell szállítani az XP-t.
Csak az a gaz, hogy meg is fogja tenni, es igy hiaba konyorognek a EUs kepviseloknek, ha mar eladtak magukat.
Na, a jó öreg Billi gyerek most elkezedheti teletömni a CDU képviselõk zsebét is zsíros dollárokkal avagy mégzsírosabb eurókkal.
Hehe...
hehe...
MUHAHAHAHAHAHAHAHAHA!
hehe...
MUHAHAHAHAHAHAHAHAHA!