27
Broken Sword 2
-
#27 Na 1996ban a white label kiadású BS1et letoltam pcn, tegnap pedig a második részt is végigvittem iphoneon. Hát ha 96ban vki azt mondja, hogy a második részt érintőképernyős telefonon fogom nyomni, akkor azért erősen a szemébe röhögtem volna. :) -
Kalyber #26 pls valaki segítsen, elakadtam!!!Ott tartok hogy a Zombi szigeten vagyok és a mérnöktől szerzett prizmát feltettem egy szikla tetejére de ezután nemtudom hogyan tovább.Minden végigjátszás azt írta hogy a sziget legmagasabb pontját kell megkeresni ha tényleg ezt kell akkor hogyan??
előre is kösz a segítséget -
evil 007 #25 honnan lehet letölteni a játékot????
nagyon kéne -
#24 pedig jó játék ez:| -
#23 Thnx, tényleg az újságot kellett lecsekkolni. -
#22 Öööö....hogyne -
Since #21 Eredeti a játékod? -
maxius #20 Vizsgáld meg az újságot....ha jól emléxem.. -
#19 Aki már végigtolta az segithetne egy kicsit. Ott vagyok még az elején, a galériában, a kritikust más megdöntöttem az abszinttal, megvan a cetli is hátulról, a ládákról. Viszont innen nem tudok továbbmenni a dokkokhoz, nincs olyan lehetőség.
Átolvastam már pár végigjátszást, és minden megcsináltam elvileg, amit azok irnak, és mindegyik azt irta, hogy miután a cetli megvan, már tudok menni a dokkokhoz. Azonban ez valamiért nem igy van, pedig már restartoltam is, de ugyanigy jártam, zsákutca. Bug lehet vagy mi? -
fercsy #18 Ha nem lenne meg, nem akadtam volna el benne!
Írtam mailt. -
#17 Még nem játszottam vele, neked megvan ? -
fercsy #16 Bocs! Összetévesztettelek Hyper Snake-kel. -
fercsy #15 Norbi!
Ha már játszottál vele, inkább nekem segíts! -
#14 Nem érdemes letölteni, minden boltban olcsó pénzért meg lehet venni. -
#13 honnan lehetne a gamet letölteni? -
fercsy #12 Tegnapelőtt már írtam neki, de eddig még nem válaszolt. -
#11 Szerintem semmi, csak a topikcím volt BS2. -
#10 fel nem foghatom, mi baj van ezzel a topikkal -
blackgamer #9 sorry ha a lelkedbe gázoltam, de gólyaként még nem lehetsz tisztában az itteni topicnyitási szokásokkal
viszont találtam egy illetőt aki pont ott akadt el ahol te link esetleg irj neki egy mail-t hogy hogyan jutott túl -
fercsy #8 Az okés hogy lerövidítettem, de ennél normálisabban is hozzá lehetne állni! Köszönöm neki hogy próbált segíteni, de kevésbé kritikusan is megoldható szerintem. -
#7 Szerintem nem viccnek szánta hanem tanácsnak, hogy próbálj normálisabb topiccímeket adni. -
fercsy #6 Majdnem elfelejtettem!
"azt hittem már Budapest Sport Aréna"
Ez valami hihetetlenül vicces! -
fercsy #5 Nem írnék ide, ha nem néztem volna meg az összes fellelhető fórumot és(magyar nyelvű) végigjátszást! -
fercsy #4 "Megkéri Nico-t foglalja le a kapitányt, majd szép szavakkal ráveszi az őrmestert vigye el az egyik amerikai turistát városnézésre"
Ennyi van róla! -
#3 jogos! www.google.co.hu: "Broken sword 2 walkthrough" Ennyi!:) -
blackgamer #2 talpraesettebben kéne használni a netet!
Broken Sword 2 végigjátszás
Broken Sword 2 végigjátszás
és próbálj valami beszédesebb topic címet kitalálni!
(azt hittem már Budapest Sport Aréna) -
fercsy #1 Nem mai game,de most kezdtem el játszani vele, és már meg is akadtam. Quaramonte-ben végigjártam mindent, beszéltem mindenkivel, de sehogy sem jutottam előrébb. Állítólag Nico-t kell megkérni hogy foglalja le a kapitányt, de nem sikerül. Ha valakinek rémlik hogy mit kell csinálni,az segítsen már!!!
Előre is köszi!