Broken Sword 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
Na 1996ban a white label kiadású BS1et letoltam pcn, tegnap pedig a második részt is végigvittem iphoneon. Hát ha 96ban vki azt mondja, hogy a második részt érintõképernyõs telefonon fogom nyomni, akkor azért erõsen a szemébe röhögtem volna. 😊
pls valaki segítsen, elakadtam!!!Ott tartok hogy a Zombi szigeten vagyok és a mérnöktõl szerzett prizmát feltettem egy szikla tetejére de ezután nemtudom hogyan tovább.Minden végigjátszás azt írta hogy a sziget legmagasabb pontját kell megkeresni ha tényleg ezt kell akkor hogyan??<#confused><#nemtudom><#help>
elõre is kösz a segítséget
honnan lehet letölteni a játékot????<#help>
nagyon kéne
jointeer
pedig jó játék ez:|

köcsög

Lacc
Thnx, tényleg az újságot kellett lecsekkolni.
Lacc
Öööö....hogyne <#vigyor3>
Eredeti a játékod?

Vizsgáld meg az újságot....ha jól emléxem..

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

Lacc
Aki már végigtolta az segithetne egy kicsit. Ott vagyok még az elején, a galériában, a kritikust más megdöntöttem az abszinttal, megvan a cetli is hátulról, a ládákról. Viszont innen nem tudok továbbmenni a dokkokhoz, nincs olyan lehetõség.
Átolvastam már pár végigjátszást, és minden megcsináltam elvileg, amit azok irnak, és mindegyik azt irta, hogy miután a cetli megvan, már tudok menni a dokkokhoz. Azonban ez valamiért nem igy van, pedig már restartoltam is, de ugyanigy jártam, zsákutca. Bug lehet vagy mi?
Ha nem lenne meg, nem akadtam volna el benne! <#dumcsi>
Írtam mailt.

Csak a gyáva ember fékez!

littleNorbi
Még nem játszottam vele, neked megvan ?

Bocs! Összetévesztettelek Hyper Snake-kel.<#vigyor2>

Norbi!
Ha már játszottál vele, inkább nekem segíts!<#wave>

Solid Snake GH
Nem érdemes letölteni, minden boltban olcsó pénzért meg lehet venni.

\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/

Aquli
honnan lehetne a gamet letölteni?

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Tegnapelõtt már írtam neki, de eddig még nem válaszolt.

Taranov
Szerintem semmi, csak a topikcím volt BS2.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Mike
fel nem foghatom, mi baj van ezzel a topikkal

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

sorry ha a lelkedbe gázoltam, de gólyaként még nem lehetsz tisztában az itteni topicnyitási szokásokkal

viszont találtam egy illetõt aki pont ott akadt el ahol te link esetleg irj neki egy mail-t hogy hogyan jutott túl

Az okés hogy lerövidítettem, de ennél normálisabban is hozzá lehetne állni! Köszönöm neki hogy próbált segíteni, de kevésbé kritikusan is megoldható szerintem.

Hmuda
Szerintem nem viccnek szánta hanem tanácsnak, hogy próbálj normálisabb topiccímeket adni.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Majdnem elfelejtettem!
"azt hittem már Budapest Sport Aréna"
Ez valami hihetetlenül vicces!<#szomoru1>

Nem írnék ide, ha nem néztem volna meg az összes fellelhetõ fórumot és(magyar nyelvû) végigjátszást!<#nezze>

"Megkéri Nico-t foglalja le a kapitányt, majd szép szavakkal ráveszi az õrmestert vigye el az egyik amerikai turistát városnézésre"
Ennyi van róla!

Atomreaktor
jogos! www.google.co.hu: "Broken sword 2 walkthrough" Ennyi!😊

talpraesettebben kéne használni a netet!

Broken Sword 2 végigjátszás
Broken Sword 2 végigjátszás

és próbálj valami beszédesebb topic címet kitalálni!
(azt hittem már Budapest Sport Aréna)

Nem mai game,de most kezdtem el játszani vele, és már meg is akadtam. Quaramonte-ben végigjártam mindent, beszéltem mindenkivel, de sehogy sem jutottam elõrébb. Állítólag Nico-t kell megkérni hogy foglalja le a kapitányt, de nem sikerül. Ha valakinek rémlik hogy mit kell csinálni,az segítsen már!!! <#help>
Elõre is köszi!<#wave>