11
hangszórók mágneses árnyékolása
  • bolfi
    Ha még valakit érdekel a téma:
    www.visaton.de/deutsch/forum/pc_abschirmung.html
    BUÉK mindenkinek!
  • bolfi
    Sziasztok!
    Új vagyok és e téma miatt léptem be! Van egy 50 cm-es hangszóróm, amit két szobával odébb is kimutat az iránytu! Szeretném leárnyékolni! Ezt a hangszórót egy profi kisteljesítményu erosítovel mozgatok ami kizárólag az álomhatár körüli
    (20 Hz) jeleket dolgozza föl kis teljesítménnyel, hogy teltebbek legyenek a mélyek (ne csak a 80-120 Hz-es diszkós pufogás jöjjön) és a filmek nézése közben ha az efekt megkívánja, a detonáció se maradjon el! :)) Persze az ár is fontos, mert 100 rugó alatt megvan egy olyan minoség, amit boltban fél milla alatt nem kapnék meg!
    Az árnyékolással kapcsolatban kérnék segítséget hozzáértoktol!
    Elore is köszi!
  • Gabesz amd64
    Hát ez viszomt jó kérdés!
  • Cony
    Hali!

Kicsit utána nézegettem a dolognak.
    Az biztos, hogy valamilyen lágymágneses anyagra van szükség, aminek megfelelő a falvastagsága. Na de mi legyen az, amit meg is lehet könnyen munkálni és nem horrorára van.

• John McLane
    vaslemez?
  • Gabesz amd64
    Nekem egy ismerősöm rakta a 200Wattos bazinagy mágnessel ellátott hangszóróját a monitorához!Eléggé meggörbittete a szineket bazz utána semmi baja
  • nemcsakfeel
    hát .. igyekszik az ember
    viszont az 5 perces hozzászólás szünet rohattul zavaró, szal nem éri meg :))
  • Shadow_THH
    nemcsakfeel neked minden nap négyzetesen nőnek a büntetőpontjaid? :D ki osztogat neked ilyeneket?
  • nemcsakfeel
    ellen mágnes ?
    ha rontod a mágneses terét a hangszórónak, akkor romlik a teljesítménye, nem?
  • Met
    ólomköpeny?:)
    szerintem jobban jársz a cserével
  • Cony
    Hali!

A következő a problémám.:

Létezik egy front hangsugárzóm, ami nem mágnesesen árnyékolt.
    Sajnos viszonylag közel kell elhelyeznem a TV-hez. Na ez rendesen el is húzza a szineket.
    Nem akarom kicserélni a hangsugárzót így arra gondoltam megoldom az árnyékolását. A technikai kivitelt meg tudom valósítani, csak nem tudom milyen anyag lenne a legmegfelelőbb.

Kérem a segítségeteket!

Kösz