ToCa Race Driver 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MaverickSXT
na ja csak nem enged be a ts

elindult..

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Hungary Or BAN

Ts van

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

80.98.87.49 Ts IPm

Taky76
Sracok, Én 21.00-kor tényleg lépek!
Igyekezzünk!

Napi AKCIÓ! Egyet beszólsz, kettőt kapsz!!!

aham minjá csak csinálok TS-t

Lui76
az SWEAR kapcsoló mi a multiplayer opcióknál?

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

Big Daddy
várok én is..

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

Taky76
Na 20,30-van!

Suna? Te csinálod a szervert?

????

Lui76
Én az ADSL-t is csodának tartom - a faluban talán elsõnek nekem lett
(kb 3 hónapja)
-egy év folyamatos utánjárásnak köszönhetõen...

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

konkrétan semmit...

te is jó helyen lax...
az a ciki mikor server közbe jön a Záram szünet...
minjá mek be csak befejezem a letöltést..
párperc

Taky76
Mit takar az SXT?

Ok! Thx
chalezlopez
én vagyok pontosan...

Vamos Argentina!

Lui76
másfélóraszünetután most jött meg az ÁRAM !!!!
Ennyit a felkészülésrõl...

Taky76
Te nem jösz fel addig egy pár körre?
Ugy gyorsabban megy az idõ!

Taky

hát ha addigra jelentkeznek a versenyzõk
(amit kétlek..sose volt pontos indulás..)

Taky76
Jó lenne pontosan kezdeni, mert a meccset nézni szeretném!
21.00-kor Én lépek!

Taky

a szokásos néven
(bannerban)

Udv!
Milyen neven lesz a server 20:30-kor? Thx
Synit HUN
Nem akartok eccer egy subarus lanceres csúszkálást csak úgy szórakozásból? Nagyszerûen lehet velük csapatni. És elûzi a nyerek-vesztek vitákat.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

pff akkor még gyakorlok picit<#vigyor2>
MaverickSXT
1:13:08 up nelkul upal 1:08 1:09

Taky76
Nekem a rekord: 1:14:02

20.00-ra jövök!

Taky

Hocken:1:14:32 (upgrade,setup nélkül)<#nevetes2>
Dietrich
amúgy normál vagy egyenlõ feltételek mellett kizárt, hogy az audi legyorsulja a mercit azokon a pályákon amik nem a kacskaringokról szólnak..amiket én amúgyis utálok 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

MaverickSXT
en csapkodom a gepem ossze vissza???????na de mondtam most jon az a duma hogy valtobeallitas meg stb..../halljatok sracok ,lololol/ha allitgatod a valtot vagy jol gyorsul vagy jo vegre ,de a ketto egyutt nem megy,es nekem ne akard megdumalni mert ket harom napig szarakodtam capaval a beallitasokon,tehat mindegy mit mondasz,nem az zavar hogy nyersz hanem hogy mindig te nyersz,azert lassuk mar be hogy ez nagyon furcsa,nem en szoktam mindig nyerni de tudom ki az aki 100 szazalekossan fer,de nem sorolom mert hosszu lenne,tehat ne gyere itt a beallitasokkal,ja 50 kredit eleg egy full motorra meg egy full fekre es tobbire lololololol,en talaltam ki az 50 kreditet ,de te furcsa mond kilometerekkel nyersz ja igen es nem csapkodom a verdam a falhoz ,ha nekivagom akkor kilepek mert 3 kor nem eleg arra hogy depoba menjek

ZS90
nana félre értés ne essék! én nem akarok versenybe szálni se Takyval se Mavval! remélem ez egyértelmû!

\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"

chalezlopez
na arra a kõkemény versenyre benevezek... lesz itt sírás... csak nehogy én sírjak...<#sir>

Vamos Argentina!

ZS90
nem akarok beleszólni, de tökéletesen igazad van és valamilyen szinten pont ezzel igazoltad mav igazát ugyanis: nekem teljesen a kigyorsításra van állítva a mercim, tetejébe tegnap 30%-os gumi keverékkel mentem és így is bõven rámvertél a kigyorsításoknál az Audival. ne értsd félre én nem a vezetõi tudásodat vonom kétségbe mert baromi jól vezetsz, de ez akkor is furcsa

ehh...
Skacok..ennek bizony verseny szaga van..itt kõkemény küzdelem lesz...

Taky76
Elég rosszul közelíted meg az „elhúzós” dolgot!
Itt nem az számít (beállításos versenyen), hogy mercivel mész, mert az köztudottan gyorsabb, hanem hogy a váltod milyen áttétellel van belõve, a crediteket az upgreatban hogyan osztod el, stb…
Nekem meg az a furcsa, hogy a géped csapkodod ide-oda és így akarsz elsõ lenni, ha meg nem jön össze, akkor a másik csalt! Ez szánalmas!

Este találkozunk!

Taky

ZS90
pffff... most indítottam el a matrix3-at... nah mind1, ja megyek

zs90:
ha csinálok szervert jösz?
MaverickSXT
pokoli tevedesben vagy, en 32 vok gyerek nincs egyenlore es en is rohadt sokat tolom autosimmel,szinte csak azzal ,de itt vannak oreg rokak es te folyamatossan nyertel ,azert az elgondolkodtato nem gondolod?amugy a merci koztudottan gyorsabb,az audi meg jobb kanyarban te megis elhuztal melletem egyenesben,az is furcsa,jo tegnap epp rossz napom volt ,ez ilyen,de mar en is toltam komoly elenfelekkel te fura mod meg folyton nyertel,itt nincs fektav meg ilyenek ez arkad nem sim,sokra nem mesz a beallitasokkal,nem sertegetlek csak azert eleg furcsa hogy zsinorba nyersz,na meg neztelek tegnap es eleg komoly fekezeseket csinaltal,tudom te sokat jatszottal es a te autod kitt,na jo engem ez nem erdekel a toca egy komolytalan game es csak idotoltesre jo,amugy voltak mar itt koztunk ilyen arcok ,rovid ideig,mi azota nyomjuk vele miota letezik te meg josz a semmibol es zsinorba nyersz,tudom tudom sokat gyakoroltal ,elismertuk volna a nyereseged ha nem zsinorba nyersz de hat lassuk be azert ez mar kisse furcsa

ZS90
lejjebb olvastam hogy hosszabb versenyt akartok ezért kérdeztem, amúgy nekem jó Hockenheim

döntsétek el..
szavzzatok..
vagy kezdjük Hokieinhemimmel?

ZS90
én benne vagyok. csak melyik map lesz este? mert arra kéne gyúrni

nincs kedvetek 6 körül tólni pár bemelegítõ versenyt? (kéne gyakorólni az este seria DTM autós versenyre<#vigyor1>)
ZS90
melyik pálya lesz? mert rágyúrnék egy kicsit...<#vigyor>

chalezlopez
Na jóvan... én most gyakorlok estére kicsit<#eplus2>

Vamos Argentina!

LoOL

ZS90
Hi all!
Mi az hogy nehogymá????!!!!!! örülj hogy csak három helyet verek rád<#vigyor>

igyááá

6.ok

na most akko UGRIK...
kidobtam a "régi" merdzsót...vettem újjat...
friss üde..és most go beállítani...

"Hurutosan Harákol A Bringád...Repeszt ahogy kell?..-Naná...Vitriollal megy..."
(Taxi 1)

szal..vigyázni ott elöl..jön a 4Ütemü Öngyilkos Gépezet 😄

chalezlopez
Ok. Tudom kirõl van szó, de akkor pl én úgy tudtam, hogy 50 a max upgrade, õ meg úgy tudta, hogy 200. Aki megvádolta csalással, nem tudta, hogy õ úgy tudja... érted...<#zavart1>

Vamos Argentina!

chalezlopez
Ja. Én is mindig valakinek a valagalába mentem a rajt után, 'oszt nem is láttam hol jön a kanyar. Mire meg kievickéltem valahogy már ugrott az elsõ hely... kivéve amikor nem...<#eplus2>

Vamos Argentina!

Dietrich
egyébként mást is vádoltak már meg csalással..mindössze annyi a bûne, hogy bõ 10 éve mást se játszik csak szimulátort..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
csak kérdezem mert akkor nem kezdek el baszakodni a setuppal most...nehogymá a kereszt jobb legyen mint én😉