9798
  • ZS90
    fúúú de meleg van ebben az ecdl-es gépteremben...
  • MaverickSXT
    Nyalanksag
  • Dietrich
    ne nyafizzá..menjél kell az neked :)
  • ZS90
    én meg megőrülök már 3 napja folyamatosan ECDL van 5-től 8-ig má kezdem nagyon unni...
  • Dietrich
    én meg a foci vb-vel :))
  • Dietrich
    megteszi a radír is ;)
  • MaverickSXT
    Most az outrun 2006 al nyomom
  • MaverickSXT
    ja sok itt a maki kene egy ketrec
  • MaverickSXT
    ha lesz game akkor igen
  • Dietrich
    Hali

ez megint lemaradt..
  • Dietrich
    makikkal nem punnyadok..pff..

ma jössz már játszani? igaz tegnap sem volt :D
  • MaverickSXT
    Hali gyurjunk vazze
  • Dietrich
    gyúrunk vazze?
  • MaverickSXT
    Hali sajna serial nincs a gyarihoz sem ,tudom mivel nekem az van,es a legujabb damon az mit jelent ,verzio szam?es eleg a tapcsatit kihuzni cd/dvd k bol
  • MaverickSXT
    Ne itt fenyezd mar magad makimajom,meg hogy 7800gtx meg 7900 gtx,aha persze a hulyek masik topikba vannak,gondolom jo sokat dolgoztal a cuccaidert amugy meg ha ennyire megy a szeker huzzal el a boltba es vedd meg te Big Maki Lama ne itt erolkodj
  • SiteDisagner
    Mégegy valami! Esetleg serialt tudtok, mert ha beirom lehet h elindulna, vagy mifene...
  • SiteDisagner
    Dietrich! Még fennt van az Anti-Blaxx, de más nem. Az bezavarhat? Ja még egy kérdés! Nektek melyik verzió van meg? Én a Gamestationról szedtem, és ha jol tudom ez az SFCloneDVD, ezt lehet h talán máshogy kell?
  • Dietrich
    a daemon tools-on kívűl van fen másik virtuális meghajtód? mert azokat is törölni kellene csak a 4.03 dt maradjon fenn.,
    optikai maghajtokból meg elég kihúznod a 12V-os molexet.
  • Dietrich
    mert fps játékban számit a több fps az akadozás mentes játék..abban meg elég sok az effekt a fűstgránátoktól kezdve a robbanásokig minden..
    a v-sync egyik hátránya, hogy ezt veszi el jelentős mértékben ha bevan kapcsolva..előnye a szebb kép.
    vagy-vagy..
  • LeePí17
    adc ímélt küldök mdst
  • SiteDisagner
    Suna! De leszedtem az SFnightot, felraktam, lehuztam mindent, gépresi is megvan, mds filet mountoltam a legujabb daemon toolsal... tht ahogy le van irva én megcsinaltam!!! Mégse...
  • LeePí17
    nos leszeded az SF night izét..
    felrakod a gammát...DVD táp vagy ata csatit lehúzod..és indítod a gamét.
  • SiteDisagner
    Cső srácok! Már 1 órája keresek vissza a fórumon az elejétől, FAQ-ot is olvastam, de ott nem irták le, hogy mit kéne tenni, ha lehuztam a cd meghajtoimat, SFNightmare-al még Disable CD és DISABLE NODE-ot is csináltam, ujrainditottam a gépem, és .mds-el telepitettem valamint azzal akarom elinditani! De a Checking Discknél még mindig azt írja ki, hogy "Error, Failed to identify the disc drive. Insert licensed disc." Itt lehetőségem nyílik h retryzzek egy serial ellenében, valamint h kilépjek. Sajnálom ha leírta már de keresövel sem bukkantam megoldásra! NAgyon hálás lennék ha valaki segitene! Elöre is köszönöm!
  • Lui76
    Van a 7900gtxken olyan kis sok lábú lapocska annak az oldalán el kell
    tompa csavarhúzóval zúzni a lábakat - azután beáll állandóra az FPS...is

• TomBond
    Szerintem egy társaságban ha egy valaki nem tud beilleszkedni akkor nem a többivel van baj.
    De lefordítom hogy megértsd: itt csak te vagy a "maki".
  • TomBond
    Köszi majd akkor marad a próbálkozás.
    Még két hülye kérdés: A v-sync az az élsimítás? Miért kapcsolod ki?
  • ingy3nfr3g
    mér kivagyte? te kostolkattál én csak bedobtam a ziccert.
    amugy nemérint a cucc látom sok itt a maki pff
  • Dietrich
    miért nem próbálod ki?

én win telepítés és driverek felpakolása után első dolgom, hogy kikapcsolom a v-syncet
  • LeePí17
    nekem 9550 256Mbit van
    30-60 fps szokott lenni..

nyugodtan próbálkozz :D
  • TomBond
    És mit lehet bekapcsolni? (gondolok itt pl élsimítás stb.)
  • Dietrich
    épp ezt akartam írni a lámának...

érdekes lenne ha 7900GTX vga-n akadna a game június közepe táján..márciusban még elhittem volna :p
  • ZS90
    1024x768-ba sztem szépen fut
  • TomBond
    Tényleg ha már itt tartunk az én videókarimmal mennyire lehetek bátor? Gondolom fullon nem megy (kisérletezni nincs kedvem, vagy nem lehet máshogy?)
  • ZS90
    ehh, annyi szidást kap a gyerek hogy már majdnem sajnálom de csak "MAJDNEM"
  • Richard90
    vagy lehet ogy nem ártana letölteni a egy frissebb drivert ami támogatja a 7900gtx-et
  • Big Daddy
    Kib@szottul rühellem az ilyen embereket.Már mióta azon nyüglődik itt hogy nem megy ,meg akad,meg mittomén.Próbálnak nek segíteni a fórumozók,erre benyögi hogy mekkora szar a játék.Kurvára fölbasztam az agyam most,meg mennem kell dolgozni,úgyhogy ingy3nfr3g HÚZZÁL EL EBBŐL A TOPICBÓL A SUNYIBA!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • LeePí17
    látod látod kiscsákó...
    nekem nincs csúcsszuper gépen..
    összesprórolgattam...
    lazán megy rajta minden..sőt 2 server megy rajta 1Xre..

ne itt túráztasd magad...
    vannak dühöngő topikok...
    mi segíteni próbáltunk...adtunk tippeket....
    de ha a "mennygéped" nem akarja vinni akkkor ne erölködj...
  • ZS90
    félre értetted amit írt. 7800gtx-el megy 7900gtx-el nem, ami még el is képzelhető, de ha valamivel nagyon akarok játszani akkor ennyi komprumisszum kibírahtó hogy ha már 7800gtx-m és 7900gtx-m is van akkor a 7800-at tegyem be hogy fusson a játék, meg különben is sztem csak a SZNOBOK vesznek észre különbséget egy 7800gtx meg egy 7900gtx között....
  • Richard90
    Negéz lenne elhinni hogy nekd akad... csak itt játszod az agyadat...
    az aláírásomban lévő konfigon simán elfut max grafikán..,
    ennyit rólad
  • ZS90
    ejjjjj bazzzzz!!! ha megy 7800gtx-el tedd be azt a gépbe.... nem hiszem hogy annyira fontos lenne bármelyik játékban is hogy 7800gtx vagy 7900gtx "pénzes csákó" ha meg nem érdekel akkor minek szivatsz itt minket?