9798
  • LeePí17
    de akkor is ezt szeretem: Pink Floyd - Goodbye blue sky
    imádom..ha rosz kedvem van felvidít
  • LeePí17
    ez a VAS zenéje..kegyetlen : Jane's Addiction - True Nature
  • LeePí17
    Rammstein - Keine Lust
  • MaverickSXT
    Eric Prydz - Call On Me.avi fu mekkora zene,a fekete furdoruhas csaj mindent visz
  • MaverickSXT
    epp azert mondtam te is inkabb simes vagy
  • MaverickSXT
    fu hat a tocat nagyon ne szamold simnek,szer a kozelebe sincs,igazabol az zavar amikor megyek egy kort rfactorban a ppc moddal mondjuk surfersben es utana egy keptelen idot a tocaban,olyankor elkap a rohoges ,a toca alias nfs gumiauto,de szorakozasra jo,en mondtam mindenkinek megvan a maga gameja en nem szolom le az lfst annak is van szep kis tabora ,de nekem nem jon be,viszont latom te is sim fan vagy es remelem talalkozunk a gtr 2 ben
  • Dietrich
    az OW játékok többnyire nem arcade jellegűek..kivéve az indycar amit kiadtak 2004-ben és talán a GP4 volt ilyen arcade
  • lac coo
    A gumi-deformálódás nem csak látvány, azt számolja is a mototr.
    Meg a felfüggesztést, ha kimész fűre a gumi koszolódást stb...Mindent :)

De a csúcs a Netkar pro...Az már látványra és fizikára is számol mindent, ha kimész fűre nem csak zöld lesz a gumi hanem csúszni is fog amíg le nem tisztul ...
    Vagy ha kockásra fékezed a gumit akkor az pattog, ráz is ahogy kell amit érzel is rendesen a kormányodon ;)

Toca jól néz ki de a fizika az enyhén hagy kívánni valót maga után .
  • Dietrich
    jaja ez volt nálam is..emlékszem a zalman bordára? no meg az eltünt pasztára?
    vettem az obiban 15centis asztali ventit..valami 1500 Ft.ért..na ezt oda raktam a gépnek és hűti is
  • Big Daddy
    Nem akar valaki szervert indítani?
  • Dietrich
    no ha nem toljuk a V8-at akkor nézem a jurón a sbk-t
  • MaverickSXT
    lehet ma szetburitom a gepem mert omlik belole a hofok,mintha egy radiator lenne bedugva ilyen 3000 watt os
  • MaverickSXT
    lehet ma ki is probizom,mert a toca mar kisse uncsi,en tobbet szeretnek es gondolom ti is mert azert itt tobb az igazi simes mint az arkados,ez mondjuk latszik rajtad is
  • MaverickSXT
    egyebkent eltokelt szandekom hogy megveszem a gtr 2 ot mivel csak gyari koddal lehet menni online bajnoksagban,viszont veletek is nagyon szivessen jatszom vele,vagyis jatszanek ha lenne mar
  • Dietrich
    oké..de majd megtapasztalod ez ám a kihívás és nem bathurst ahol látod a pályát :D
  • MaverickSXT
    nem,de nagyon oszinte leszek meg nem is nagyon nyomtam vele
  • Dietrich
    Mav próbáltad clevelandet a cc modban?
    vazz nem találom rajta a pálya vonalát..már mindenhol jártam a lelátóknál, repülőknél, szerelőknél csak 1 normális kört nem tudtam menni :D
  • MaverickSXT
    nem kell semmi ,vki csinal servert megadja neked az ip jet es te racsatlakozol
  • Taky76
    És hogy megy direkt lanba? Nincs valami linked, ahol leírják?
  • MaverickSXT
    itt folyamatos hirek vannak
  • MaverickSXT
    hat igazabol semmit nem tok rola pedig folyamatossan figyelem ,de gondolom direct lanba menni fog ugy mint az egy
  • Taky76
    És mit tudni a GTR 2 on-line játszhatóságáról, lehet vele majd nyomni, vagy varni kell crackre, patchre? (tört verziónál)
  • Dietrich
    hát igen a graf már idejét múlta, viszont itt hiába nyomod padlóig a gázt a kanyarokban vagy ha a TC ki van kapcsolva pl. surfersben :)
  • MaverickSXT
    ja igen es dietrich baratom champ carja is jo,ott csak a graf nem az igazi mar
  • MaverickSXT
    nem a latvany tesz realisztikussa egy jatekot es szvsz az lfs nagyon fapados,latvanyban es grafban meg hangokban is,de mondtam mar mindeki azzal gamel ami tetszik neki,en nem szolom le az lfst de nekem nem jon be
  • MaverickSXT
    a gtr szerintem nagyon jo es mi mar nyomtuk is onlineba csak elpoenkodtuk,de en azt mondom varjuk meg a gtr 2 ot mert szer napok kerdese es kijon addig meg marad a toca meg a beszelgetes
  • Dietrich
    a realisztikusabb játékok azok nem a taxis autókkal vannak..szerintem
  • Dietrich
    tcsó..meg ócsón..

bekapod jóóól!

elöbb betévedtem egy magyar szerverre..aztán csak angol nevekkel találkoztam
  • LeePí17
    hasonló is van..pl a Cora..
    mért van xy farkára irva h Cora?..mert 1 Mosollyal több :D
  • Taky76
    Én mindjárt megyek balcsira!

Maverick:
    Akkor melyik játékot ajánlod on-line játékra, ami elég realisztikus? (Gtr megvan, de nem tudom hogyan kell on-line)

VERSENY MIKOR???
  • Dietrich
    ebben amelegben? ááá fürdeni kell :))
    ok.
  • LeePí17
    nem tesco..hanem Tecsó...

mér van Dietrich "hímtagjára" irva h tescó????
    mert a legkisebb is számít :P :D
  • ZS90
    jah tudod TESCO a legkisebb is számít... megyünk bevásárolni..
  • Dietrich
    tescozás??
  • ZS90
    jaja, megy a töltikézis, délután meg tescózás
  • Dietrich
    no most mi van..mindenki töltikézik? :p
    játszunk is ma?
  • Dietrich
    és itt van a sanjose pálya is 44MB a mérete csak
  • LeePí17
    jah azt mondom h az lesz
  • Dietrich