ToCa Race Driver 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
LeMans?
most volt hétvégén...sportklub adta.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
Eurosportod sincs?

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

ZS90
Hali!

ehhh.. "picikét" durva... volt egy két rész aminél el nem tudom képzelni hogy a faszi élve kiszállt a verdából...

\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

MaverickSXT
egy jo tanacs mindenkinek ne az ide kabelt huzogasatok mert az rohadtul erzekeny es nagyon konnyen torik ,hanem csak az aramkabelt huzatok ki

sajna csak ha megveszed boltban...
elég az IDE-t vagy a tápcsatit kihúzni.
nem halsz bele....
nekem február óta megy a lehúzogatás..és a dvd írómnak semmi baja..: kopkopkop

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Sziasztok.
Én csak most szereztem meg a Toca 3 at idáig államvizsgára készültem, de végre van idõm. Köszönöm a hasznos tanácsokat amit itt írtatok, eltudtam indítani a játékot!! De 1 kérdés nem lehet valahogy, úgy elindítani, hogy nem húzom le a tápot és az IDE kábelt. Félek, hogy tönkremegy. A starforce nightmare progit próbáltam, de én csak a disable cd -re nyomtam és úgy nem indult. Vagy mit kell még kiiktatni? A válaszotok elõre is köszönöm.
MaverickSXT
Fasza ,de en nem tom nezni ezeket a versenyeket neten?vagy ez ilyen regges dolog alapjan muxik?

MaverickSXT
nem tom mi lehet nalad a gaz de vegso probakent akkor probald ki a starfuckot azzal talan menni fog nalad

Swy
a 24-órás mikor van/volt?

http://bf2s.com/player/swy/

Dietrich
Mav!
Ime egy eredeti, hamisítatlan gyõzelmi körök nem kormány hiba véget, Allmendinger jovóltából Portlandben 😊)
katt ide

van valaki akinek raid0-ban megy két sata2-es lemez ?
lehet ez a baja a gamenek,
vagy usb-s billi de akkor nemlagolna szerintem...
Lui76
Én ma nem ,feleseggemé a gép ma (oblivion)
Basszus lekéstem a GTR versenyt!!!!!!!
mire rájöttem hogy a 1.5-ös patch is kijött és azé nem enged,
lekéstem a quali-t 😞
Pedig ma vmi olasz ligával versenyeznek és még nyilt is volt bárki mehetett volna.

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

Swy
megcsináltam amit mondtatok, de ugyanaz! Mi szarért nem tud alindulni?

gstyle
Valaki eldugta a pizsim😊) Vagy én raktam el valahová??
Hol is van a Cavintonom?😊))

\"Néha bukik az ember, de a törött csontok összeforrnak, és hajtunk tovább.\" by Gilles Villeneuve We want PT!!!! BARCA!! BARCA!! BARCA!!

Dietrich
mert szenilis vén hülye vagy már.. 😉

mi van a pizsamáddal?

gstyle
Háát egen, a pizsama párti, az bonyolult dolog😊)))))

Csak sajna elfelejtettem tippelni😞(((

\"Néha bukik az ember, de a törött csontok összeforrnak, és hajtunk tovább.\" by Gilles Villeneuve We want PT!!!! BARCA!! BARCA!! BARCA!!

Dietrich
amihez nem értesz lúzerke 😊))

gstyle
Mi lesz 21.30-kor????
Pizsama párti??😊)))))

gstyle
én benne vónék!

Dietrich
na nyomunk egy gyors versenyt?
21:30-tól én nem érek rá 😉

Dietrich
Hali.

neten élõben nézem az atlantic versenyt..nagyon baba 😊
champ car betétversenye.
katt középen a live feliratra

akko jo...
Mav? te még mindíg a zacskóid áztatod?

ZS90
aham

\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"

él még valaki??

Swy
ki fogom próbálni!
Lehúzom az id-t majd óvatosan és az ,,elektromos áramot" is!
Kössz a helpet!

mi lenne ha msnre is jönnél?
vagy áztatod a fagolyókat?..
esetleg pinokkiót? 😄

MaverickSXT
Jo Reggelt all, hat itt se epp jegesmedvek szaladgalnak

Dietrich
Jó reggelt.
😄

Jóreggelt!...
40fok árnyékban..izzadnak a golyók 😄

Taky76
A server jelszóra gondoltam, de azért kösz!

Napi AKCIÓ! Egyet beszólsz, kettőt kapsz!!!

Dietrich
persze hogy nem muszáj..asus intel NF4 deszkánál..

MaverickSXT
okok persze jo ha segiteni akarsz de a starfuck nem jo prg

MaverickSXT
egyebkent a starfuck nfojaba le is van irva hogy hazavaghatja a rendszert

cselt
Gondoltam esetleg segítek néhány embernek akinek elege van a tápcsati huzogatásból.
cselt
Hát nemtom nekem Toca is GTR is tökéletesen megy vele semmi gond nincs. MIért verné haza a rendszert? Ezt nem értem.
használd egésséggel..

MaverickSXT
igen csak hazaveri a rendszert es a tocanal nem muxik,a gtr az mas teszta, de a starfuckot gyorsan felejtsd el akkor mar sokkal inkabb starforce nightmare 1000 x jobb

cselt
Nem muszáj ám lehúzni a tápcsatikat. Legalábbis én nem szoktam mert van egy progim amivel le lehet tiltani és utánna királyul megy. GTR-t is ezzel indítottam. Hasznos progi. Starfuck a neve.
Dietrich
"Csak az ide-kábelt húztam ki a többi nem érdekes"

nem a lófaszt...pofázom, hogy a 12 voltos molexet is húzd ki a meghajtókból!

MaverickSXT
elmenti ha nem retrit nyomsz

MaverickSXT
tehat felakod a damon 4.03 at de csak azt tehat mas virtualis meghajto ne legyen,aztan game install mindegy hol van c,d,e tok mindegy a damonba all emulacio on utana az osszes cd/dvd bol az aram kabelt huzd ki mert az ata kabel erzekeny konnyen torik aztan esetleg restart ha keri a game es utana elmeletileg mennie kellene

MaverickSXT
nem utalunk ki nyugi

MaverickSXT
okok segitek ha tok

Swy
ha akarod szívesen elmondom mi a vbaj, csak már kiutáltatok<#crazya>
Szval minden úgy van ahogy mondod, de nem indul el mert szarakszik annál a check disc-nél!
Lehet, hogy a c-re kéne rakni?
Csak az ide-kábelt húztam ki a többi nem érdekes, mert csak a táppal van összekötve!
Azt viszont mindkettõbõl!
Örülnék a segítenétek mert nagy autóbuzi wok de havi 1500ft zsebpénzbõl teljen játékra (PC nem matchbox) pc guru-ra meg kajára és ha menõn elesek biciklivel akkor egy új farmerra defekt esetén gumira.....

Kezd tele lenni a tököm a lassú rajtommal,
de azért jó volt a game.
jóccakát

Amikor végig játszok egy versnyt ( Pl clio kupa) és mikor kilépek , majd máskor vissza akkor elöröl kell kezdenem mindent, az miért van, mit kell tennem? Meg a visszapillanto tükröt be lehet állitani?
MaverickSXT
az attol fugg kinek mi a hajciho

MaverickSXT
na akkor,gondoltuk hogy nem vagy hulye ,nem szoktuk azt hinni ird le lepesrol lepesre pontossan mit is csinalsz

hát ez az ördög napja..most õ az ördög..