ToCa Race Driver 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lesz..de nemsokára eltünök valahova..miskolcot ellepte nagy nagy fekete felhõ..amibõl. hatalmas essõcseppek lesznek másodperceken belül..<#shakehead>
asszem lesz kis áramszünet..
remélem télleg nem lesz sokáig.

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

chalezlopez
Hi Skacok!! Sajna VB. van, engem tényleg elvitt. <#hawaii>
De majd vége lesz egyszer... még jó erõs 2 hét...
Azután jövök!! <#eplus2>
Persze, ha lesz még hova jönnöm!! <#confused>

Vamos Argentina!

Köszi!
Bár ATI kártyám van azért megtaláltam.

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

Taky76
Talán így jobb!

Gyorstipp - A Vsync kikapcsolása

A Start/Beállítások/Vezérlõpult/Képernyõ ablakban menjünk a Beállítások lapra a grafikuskárya-beállításokhoz. Nyomjuk le a Speciális gombot. Keressünk Várakozás vertikális szinkronizációra vagy Wait for Vsync, esetleg valami hasonló nevû opciót, és tegyük inaktívvá. Ennek a beállításnak a megnevezése minden gyártónál különbözõ. Az opciót külön ki kell kapcsolni Direct3D-hez és OpenGL-hez is. Probléma esetén segít a gyártó kézikönyve.

<#ticking>

Napi AKCIÓ! Egyet beszólsz, kettőt kapsz!!!

Taky76
Újra

Taky76
Itt!

Remélem olvasható méret marad!<#wow1>

Big Daddy
Sry de én nem tudok jönni a héten mert délutános vagyok.<#rinya>

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

Én mennék rendszeresen csak mindig kidob az asztalra így meg semmi értelme.

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

Ez nem sokat segített de mindenesetre kikapcsolom. Hol lehet kikapcsolni?

tegnap sem rajtam mult..
a VB elvitt 2 embert.akkor költözés van Luinál...Mav zacsipacsizott..
de sztem ma már lesz 😄...
vagyis remélem 😄

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Taky76
Suna:

Mikor lesz game?
<#wow2><#kerdes><#wow2>

Taky76
Ezt úgy kopizom be, ugyhogy hámozd ki következtetéseket belöle!

A V-Sync annyit jelent, hogy a ket buffer cimenek kicsereleset arra az idopontra idoziti, amikor eppen visszafutas van a monitoron, vagyis nem rajzol kepet. Ez alatt a rajzolas megall, varakoztatva a processzort, es ertekes idot pazarolva el. Ha eleg eros a gep, erdemes bekapcsolni, mert egyebkent a kepvaltas a kep kozepen tortenhet, es ez megtort kephez vezethet.

<#fejvakaras><#wilting><#finom>

Dietrich
jó de legközelebb kérdez meg melyik meccset nézzed :p

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

ZS90
hát mimást néznék egy foci vb alatt mint vb-t. Fõleg hogy azért négy évig én is ûztem az "ipart" és ha tehetném még mindíg fociznék... némi nagyképûséggel mondhatjuk a véremben van foci.<#vigyor>

\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"

Dietrich
mily hihetetlen reakció ez töled 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Lui76
<#vigyor2>

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

ZS90
jajjjj Hollandia-Argentína meccs lessz, lehet hogy inkább azt nézem

ZS90
csatlakozom a kérdéshez mivel hazaértem<#vigyor0>

Dietrich
No 8 óra elmúlt..ismét kérdezem mint tegnap:
lesz ma valami game? 😊

ZS90
<#falbav><#falbav> 9 gép nyomja ki magából a meleget...pffffffffúúúúúú

ZS90
fúúú de meleg van ebben az ecdl-es gépteremben...

MaverickSXT
Dietrich
ne nyafizzá..menjél kell az neked 😊

ZS90
én meg megõrülök már 3 napja folyamatosan ECDL van 5-tõl 8-ig <#falbav><#falbav><#falbav> má kezdem nagyon unni...

Dietrich
én meg a foci vb-vel 😊)

Dietrich
megteszi a radír is 😉

MaverickSXT
Most az outrun 2006 al nyomom

MaverickSXT
ja sok itt a maki kene egy ketrec <#wink><#wink><#wink>

MaverickSXT
ha lesz game akkor igen

Dietrich
Hali

ez megint lemaradt..<#shakehead>

Dietrich
makikkal nem punnyadok..pff..<#mf2>

ma jössz már játszani? igaz tegnap sem volt 😄

MaverickSXT
Hali gyurjunk vazze <#wink>

Dietrich
gyúrunk vazze?<#dumcsi>

MaverickSXT
Hali sajna serial nincs a gyarihoz sem ,tudom mivel nekem az van,es a legujabb damon az mit jelent ,verzio szam?es eleg a tapcsatit kihuzni cd/dvd k bol

MaverickSXT
Ne itt fenyezd mar magad makimajom,meg hogy 7800gtx meg 7900 gtx,aha persze a hulyek masik topikba vannak,gondolom jo sokat dolgoztal a cuccaidert amugy meg ha ennyire megy a szeker huzzal el a boltba es vedd meg te Big Maki Lama ne itt erolkodj <#boxer><#mf1><#gun><#violent><#banplz>

SiteDisagner
Mégegy valami! Esetleg serialt tudtok, mert ha beirom lehet h elindulna, vagy mifene...

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

SiteDisagner
Dietrich! Még fennt van az Anti-Blaxx, de más nem. Az bezavarhat? Ja még egy kérdés! Nektek melyik verzió van meg? Én a Gamestationról szedtem, és ha jol tudom ez az SFCloneDVD, ezt lehet h talán máshogy kell?

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

Dietrich
a daemon tools-on kívûl van fen másik virtuális meghajtód? mert azokat is törölni kellene csak a 4.03 dt maradjon fenn.,
optikai maghajtokból meg elég kihúznod a 12V-os molexet.

Dietrich
mert fps játékban számit a több fps az akadozás mentes játék..abban meg elég sok az effekt a fûstgránátoktól kezdve a robbanásokig minden..
a v-sync egyik hátránya, hogy ezt veszi el jelentõs mértékben ha bevan kapcsolva..elõnye a szebb kép.
vagy-vagy..

adc ímélt küldök mdst

SiteDisagner
Suna! De leszedtem az SFnightot, felraktam, lehuztam mindent, gépresi is megvan, mds filet mountoltam a legujabb daemon toolsal... tht ahogy le van irva én megcsinaltam!!! Mégse...

nos leszeded az SF night izét..
felrakod a gammát...DVD táp vagy ata csatit lehúzod..és indítod a gamét.

SiteDisagner
Csõ srácok! Már 1 órája keresek vissza a fórumon az elejétõl, FAQ-ot is olvastam, de ott nem irták le, hogy mit kéne tenni, ha lehuztam a cd meghajtoimat, SFNightmare-al még Disable CD és DISABLE NODE-ot is csináltam, ujrainditottam a gépem, és .mds-el telepitettem valamint azzal akarom elinditani! De a Checking Discknél még mindig azt írja ki, hogy "Error, Failed to identify the disc drive. Insert licensed disc." Itt lehetõségem nyílik h retryzzek egy serial ellenében, valamint h kilépjek. Sajnálom ha leírta már de keresövel sem bukkantam megoldásra! NAgyon hálás lennék ha valaki segitene! Elöre is köszönöm!<#help><#nemtudom><#worship>

Lui76
Van a 7900gtxken olyan kis sok lábú lapocska annak az oldalán el kell
tompa csavarhúzóval zúzni a lábakat - azután beáll állandóra az FPS...is

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

Szerintem egy társaságban ha egy valaki nem tud beilleszkedni akkor nem a többivel van baj.
De lefordítom hogy megértsd: itt csak te vagy a "maki".

Köszi majd akkor marad a próbálkozás.
Még két hülye kérdés: A v-sync az az élsimítás? Miért kapcsolod ki?

mér kivagyte? te kostolkattál én csak bedobtam a ziccert.
amugy nemérint a cucc látom sok itt a maki pff
Dietrich
miért nem próbálod ki?

én win telepítés és driverek felpakolása után elsõ dolgom, hogy kikapcsolom a v-syncet <#vigyor2>

nekem 9550 256Mbit van
30-60 fps szokott lenni..

nyugodtan próbálkozz 😄

És mit lehet bekapcsolni? (gondolok itt pl élsimítás stb.)