9798
  • ZS90
    hol legyen a mai futam? no meg mennyi idő, akarom írni hány % legyen?
  • ZS90
    oksa. ebben nem voltam biztos hogy csak intel edtionnál de ezért írtam hogy ki kell próbálni!

Akkor leírom mi is az exe fájl feladata:
    indításnál az exe szedi össze a fájlokat és inicializálja megnézi melyik hináyzik melyik nem. ha minden okés akkor elkezdi futtatni azt az egyik fájlban lévő program kódót ami az elején van(ha jól tudom a program kódók a dll.ekben vannak de ez nem száz) majd már a dll-ben lévő program kód hívja meg mondjuk a képeket amiket a menübe látsz. Vagyis az exe feladata hogy az éppen aktuális parancshoz megkeresse az adott programkódót és indítsa azt. és akkor ez megy tovább... na most persze ennél jóval bonyolultabb egy ilyen program. és ezt igencsak "parasztiasan" fogalmaztam meg.

amúgy meg ha az exe fájlnak akkora szerepe lenne akkor minek a többi?
  • csabi12
    Hali!
    Jövök ma én is, bár egy kicsit fáradt vagyok a nyaralástól!Sztem az F1 után kéne indulni.
  • MaverickSXT
    hat persze minnel tobben ,de mi sunaval most is megyunk be egy kicsit
  • LeePí17
    nem vettem észre:D
    de ha zavar akkor mond azt hogy köszönöm :D
    vagy akármi :D
  • ZS90
    Mint ha mostanába elég sokat mondtam volna neked hogy THX nem?
  • ZS90
    thx
  • LeePí17
    ESTE GTR
    gyülekező TSEn !!!
  • ZS90
    Szerintem olyan 8 óra fél 9 fele kéne. Hogy lehetőleg minnél többen legyünk... de úgy látom nem sokan figyelik a fórumot:(

ESTE GTR!!!! LEGYÜNK MINNÉL TÖBBEN!!!

remélem ez elég figyelem föl hívó

jah megsekérdeztelek titeket hogy ti akarjátok-e hogy többen legyünk vagy csak így 3-an,4-en akartok játszani?
  • MaverickSXT
    Mikor akarjatok kezdeni a gamet mert reszemrol akar most is mehetne
  • LeePí17
    a motorost láttátok?..leesik bele a falba..lehúzza a fejét..és hopp ott a másik motor :D durca!
  • LeePí17
  • MaverickSXT
    en tuti jovok
  • ZS90
    Halljatok este megint indítok GTR-t és most megpróbálok nem visszalépni játék közbe mint tegnap:D Csak legyünk minnél többen!

AKI TEHETI JÖJJÖN ESTE GTR-ezni!!
  • MaverickSXT
    aztaqrva hat ez nagyon durva,pfuuuu paran szerintem meghaltak
  • LeePí17
    Nehogy így járjon valaki.
    a motorost nézzétek a végefelé..szerencséje van :D
  • ZS90
    De!!!! Próbáljátok meg! Veszteni valótok nincsen. Nehogymá az legyen hogy véletlen hülyeséget írok aztén ezért nem játszotok. Meg kell próbálni! Nem biztos hogy igazam van, csak NEKEM így rémlik.
  • wuszter
    Akkor én se erőlködjek nekem is AMD Nforce 4-esem van,bakker ez gáz.
  • ZS90
    Nem. Nem működik ha jól tudom. Mert amd-hez már régóta van Nf4 és azt már "beleírták" a Starforceba viszont amikor ez a játék kijött akkor még nagyon új volt az inteles(vagy még nem is volt)
  • LeePí17
    sztem próbáld ki.
    de nem vagyok benne biztos
  • Richard90
    az amd editionos nf4 alaplappal nem működik? :D
  • LeePí17
    ha kiirtad lemezre akkor szedheted újra...
    ha vinyón van akkor mds/mdf formátumunak kell lennie :D
  • DaemoonHunter
    :)
  • ZS90
    Nf4 Intel editionos alaplap...
  • DaemoonHunter
    Hello!

Van valamilyen progi vagy patch hozzá amivel nem kell kihúznom a meghajtót?
  • wuszter
    Császtok telepítésnél valami CRT-Adathibát ír ki.Csak az a pláne hogy annak idején meg engedte felrakni a gamét.Nem tudjátok mi lehet a baj?
  • LeePí17
    majd..tudod..ijen kézlegyintéssel feelingel... a majd :D
  • ZS90
    látom a "majd"-ok nyelvtani elhelyezésével neked is bajod van hurrá, nem vagyok egyedül
  • LeePí17
    ezaz mondmeg neki :D
    max majd a szponzorált rendszámtáblád láttja majd :D
  • ZS90
    Jó reggelt!

Nem tetszik?! no majd akkor inkább a kocsim hátuljád nézzed majd játék közbe, az biztos jobb
  • LeePí17
    valami nem?
    villogok h engedj előre :D
  • LeePí17
    hm..van benne valami..
    de én pl most ütöttem el azt az időt amivel a gép KIKAPCS opció van állítva..szal Jó nyolc nektek! :D
  • Dietrich
    mi ez a sok szar villogó fos? mintha elakarnátok ütni..
  • Dietrich
    bocs melózok a hétvégén is ;)
  • ZS90
    jah és a patch tele van netes javítássokkal mellyel érezhetően kevesebb a lagg...
  • ZS90
    Hát nem akarlak kiábárndítani, de tökéletesen nincs igazad!Ugyanis:
    a protect.dll csak maga a starforce forráskódja, köze nincs a játékhoz
    a protect.exe azért felel hogy a starforce az elején lefusson
    az rd3.exe meg magát a játékot indítja el, DE csak elindítja, utána a játék a dll fájlok és *.big fájlok alapján működik, vagyis innentől az exe fájlnak nincs beleszólása. És hogy példát is mondjak, a patchben hiba van. Nem működik a save/load setup menu. és hiába másolod vissza a régi exét nem javul pedig a te logikád szerint kéne...
  • LeePí17
    http://tocaracedriver3.atw.hu/
  • Gyocsika
    Sziasztok valaki legyen szíves segítsen hogy índítsam el?! Úgy hogy ne kelljen kihúzni a meghajtókat
    Előre is kösz!
  • Geeza007
    Hali segíségeteket kérném, a játék királyul fut szép grafikával de egy-egy ponton vagy ahol valami szép hang jönne megáll kicsit zümmög aztán tovább megy de a kormányt elrántja ezért ha kanyarban vagyok szépen kimegyek a fűre. Tehát segíségetek kérném mi lehet a gond? A beállításokat már minimumra vettem semmi változás. Kérlek segítsetek mert negyon tetszik és szeretnék zökkenőmentesen játszani vele. Előre is köszi
  • LeePí17
    Apáccád picsája..mondtam h teszt volt..
    csak lusta vagy várni...