9798
  • gstyle
    Ja neem, semmi gond:))
    Persze mindenki hibázhat, ez nem vérre megy:)))

Csak kidumáltam a dolgot:))
  • LeePí17
    Hi Guys,

Did you like the race ?

Last time for reverse Grid :(

From now on the directors of V8's has cancelled all reverse grids due to to many accidents and costs of repairs.

Hope to hear from you

Cheers

Andrew
  • Dietrich
    Hali.

neked nincs magyarositva? mert kiírja, hogy felvezető kör, tarsd a poziciód..vagy valami hasonlót.
    Elvben a felvezető kör alatt nem lehet előzni és a repülő rajthoz pedig párokba kellene állni és az élen menőnek gyorsítani, de csak ha ezek a párok összeálltak. A rajt akkor szabályos, ha a pole-t előrő halad át elsőként a rajtvonalon.
    Na most az már kérdés a játék mit enged és mit nem :)
  • LeePí17
    Hungary Or Ban Server

megfontolandó :D
  • Taky76
    "Hungary or Ban" ez lehet?
  • ZS90
    "Amatőr autószimulátor játékosok"? áhh ne ez túl... xar...:D
  • LeePí17
    ezek kilőve semi gtr toca ne legye bene...
    velünk kapcsolatos legyen ne a játékkal...
  • ZS90
    áhh nha akkor esetleg "GTR és GTR2 vs ToCA3"?
  • LeePí17
    kérdeztem modit..
    GTR totyik van (beleillik)
    Toca3 totyik van (beleillik)

olyan kell ami ránk illik..

figyelni a névnél h GTR 2 topik van.
    és hamarosan majd azzal nyomjuk..
  • ZS90
    hm... mondjuk így egyszerűen "(GTR és ToCA3 közös) topik" ? esetleg a topik kimaradhat...
  • LeePí17
    kis OFF:

1. Hogyan teszel egy zsiráfot a hűtőbe? A helyes válasz: Kinyitod a hűtőt, berakod a zsiráfot, majd becsukod az ajtót. Ez a kérdés teszteli, hogy hajlamos vagy-e egyszerű dolgokat túl komplikálttá tenni.
    2. Hogyan teszel egy elefántot a hűtőbe? Rossz válasz: Kinyitod a hűtőt, berakod az elefántot és becsukod az ajtót. Helyes válasz: Kinyitod a hűtőt, kiveszed a zsiráfot, berakod az elefántot és becsukod az ajtót. Ez teszteli, hogy mennyire vagy képes végiggondolni a cselekedeteid következményeit.
    3. Az állatok királya, az oroszlán egy konferenciát szervez az állatok számára. Minden állat elmegy kivéve egyet. Melyik ez az állat? Helyes válasz: az elefánt. Az elefánt a hűtőben van. Ez teszteli a memóriádat. Még ha ezidáig mindegyiket elrontottad is, még mindig van egy esélyed, hogy megmutasd a képességeidet!
    4. Keresztül kell menned egy folyón, amiben krokodilok élnek. Hogyan teszed ezt meg? Helyes válasz: átúszod. Minden egyes krokodil az állat konferencián van! Ez teszteli, hogy milyen gyorsan tanulsz a hibáidból.
    Az Andersen iroda szerint a megkérdezett menedzserek kb. 90%-a mind a négyre rosszul válaszolt. Ezzel szemben a megkérdezett óvodások többsége a legtöbbre helyesen válaszolt. Igazán elgondolkoztató, nemde?...
  • LeePí17
    mér hol máshol?
    csak értelmes cím kell.
    GTR vs Toca kilőve GTR kilőve Gtr 2 kilőve.
    olyasmi kell ami velünk a csapattal kapcsolatos.

Többiek? silverstone??

szerk: V8 Supercars kilőve
  • ZS90
    Ide SG-re akarsz új topikot nyitni?

Mondjuk Silverstone?
  • LeePí17
    ejj skacok..ne akadjatok fent máson...
    hibáztunk ennyi.
    tanulságos volt a tegnap.
    azon töprengjetek mi legyen a címe a másik topiknak.
    +hogy hol menjunk ma
  • gstyle
    Na hallod, most hogy mondod, lehet hogy inkább Csabi volt, mert Ő volt a pole-os:))

Szóva akkor bocsi a gyanúsítgatásért:)))))
  • LeePí17
    CAT kerékdőlés nézzétek csak meg...
  • LeePí17
  • ZS90
    jó reggelt!

Hog máskor ne legyen probléma, sztem beszéljük meg miként és hogy legyen a felv. kör és a repülő rajt.Sztem:
    -felvezető körben ugyebár végég pozícióba maradunk
    -ha esetleg netalántán vki kicsúszik felv. körbe annak automatikusan meg kell várnia míg mindenki elmegy elötte és utsó helyről rajtol
    -célegyenesbe fordulás után pedig padlógáz egyből.

Vélemény?
  • Marex
    szasztok

a tegnapi nappal kapcsolatban Dietrichbe én szálltam bele a felvezető kőr
    elején mert azt hittem egyből start ezért bocs,de gstyle te valamit keversz mert én az utólsó helyről rajtoltam a baleset előttem volt
  • LeePí17
    reggelt.
    tudom h van letöltési korlát de...
    szedjétek le legyetek szivesek újra leszedni vagy újra bemásolni a modot.
    vagy csak a Sound Mappát bemásolni újra.
    hátha jólesz...
    ha nem akkor kihagyjuk...a modot..
  • Dietrich
    hali
    ok
  • gstyle
    Sziasztok

Dietrich gyere msn, átnézzük a beállításaidat
  • blory
    Nekem is csak multiba egyedul semi gond nincs de multiba semi hang, az idot nem meri meg amikor a palyarol egy kicsit lemegyek akkor lezuhanok a palyarol, 500-al zuhan a semibe. S azota szarozik amiota a 2005 modot kezdtuk hasznalni, az A-1 sem s a tegnap este sem tudtam menni.
  • Dietrich
    én voltam a 4. te az 5.
    mikor repültem ki a pályáról téged láttalak elmenni..de spongyát rá már aludtam egyet. ;)
    sokal jobban bosszant, hogy valami elállítódott pörgök, forgok a kanyarokban pedig a kipörgésgátló bevan kapcsolva, de olyan mintha nem lenne.. mert az fizikai képtelenség, hogy Sunától 7-8 mp-t kapjak edzéseken..
    mintha jégen mennék úgy megyek be a kanyarokba.

ehhez ajánlom mindenkinek a champ car 1 hét múlva esedékes Edmontoni versenyének a rajt megtekintését az eurosporton :)
  • Lui76
    Nekem gyári a játék tehát 1.4-es verzió alapban .csak
    attól kezdve tettem a lépéseket.
    De csak a 2005-ös mod óta van ez a gondod neked is?
  • Lui76
    És neked is csak multiba?
  • csabi12
    Dietrich az tuti nem én voltam, mert én már melletted mentem a célegyenesben!!
    Amúgy tényleg csinálhatnánk egy pár rajtgyakorlatot!!
  • blory
    Nekem is pont ez a gondom mint Luinak, nincs hang meg nem mer idott, mar harmadszor teszem ujra a jatekot a leirtak szerint ahogy megegyeztetek, valaki nem gyanitsa mi a gond?
  • Lui76
    láttam ahogy szétrepültetek mintha kamion nyomott volna közétek...
  • Lui76
    Még dolgozok a hiba elhárításán ....
    nem mérte a köröket ,nem volt motorhang , ti meg simán át tudtatok
    menni rajtam , mintha ghost auto lettem volna.
  • gstyle
    Nekem is ugyanaz a menü jutott, ami Dietrich-nek:((
    A felv. kör végén a célegyenesben beálltam Maresz mőgé, hogy majd szélárnyékból kiugorva megelőzöm, erre lefékezett a rajtvonalon, és így én is, ekkor a hátulról érkezők belémrohantak, a kocsim felpördült a levegőbe. Visszaestem az 5.re asszem, onnan felmentem a 2. helyre, majd ott meg kaptam egy stop&go-t, mert elhagytam a pályát, amit kanyarlevágának minősített a játék. Persze azt nem értem, Maresz néha mért állt meg teljesen, és néha mé' fékezett egyenesben majnem teljesenállóra.
    Jópárszor épp hogy csak sikerült megállnom mögötte.
  • ZS90
    sztem amíg egyesek mindíg Esc-et nyomnak nincs értelme menni... főleg úgyhogy 8-an indultunk abból a végére 5-en maradtak a szerveren és abból 3-an fejeztük be... na ezen kéne sürgősen változtatni... mennyivel szebben nézett volna ki a 8-ból 4. vagy 3. vagyok mint hogy 5-ből 2. úgy hogy 2 föl adta, Maresznak meg a végén ki kellett menni tankolni
  • Dietrich
    amig néhányan nem tanulják meg mi a repülőrajt addig ne versenyezzünk..
    már a felvezetőben kibasztak a pályáról..aztán még a célvonalon át sem haladtunk már az egyenesben Csabi kivágot engem a pályáról..mindjárt -15mp lett a hátrányom..aztán stop and got kaptam én meg nyomtam egy esc-t...
  • LeePí17
    TS on
    Hamachi On
    Szerver...loading
  • LeePí17
    saját fórumoknál nyithatok topikot

nem GTR nem Toca lesz a címe az fix mert akkor törölnék..1 olyan lessz ahova csak mi fogunk irni..és ott fogunk "élni"
  • MaverickSXT
    nem hinnem hogy nyithatsz egy masik gtr forumot,tok mindegy milyen a neve,inkabb ezt kerezszteld at ,de egyeztes egy adminal
  • LeePí17
    nah TALÁLJATOK ki vmi jó nevet a fórumnak..
  • LeePí17
    te majd a levegőt fogod kapkodni mikor meglátod h 10mp hátrányod van velem szemben
  • gstyle
    Dietrich gyere msn!!
  • Dietrich
    há akkor kapja be mindenki :p