ToCa Race Driver 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
hali
ezt pakolgasd..ha ez sem akkor gyaluld le.
semmi köze ahhoz, hogy sp1-es.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

no ma tójjuk...
vagyis donFather..te tolod...én nyomom a gázt :p

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

gstyle
Játszik valaki eredetivel???

\"Néha bukik az ember, de a törött csontok összeforrnak, és hajtunk tovább.\" by Gilles Villeneuve We want PT!!!! BARCA!! BARCA!! BARCA!!

gstyle
Hali!

Én tónám, de biztos nem nem fogok találni semmit, pedig a nod32 van,winfos tûzfal is kikapcs, gamát megint újra raktam tegnap, de nem az a gond.
Mostmár a Windózra gondolok, lehet az a baj, hogy SP1-em van fennt, nemtom.

\"Néha bukik az ember, de a törött csontok összeforrnak, és hajtunk tovább.\" by Gilles Villeneuve We want PT!!!! BARCA!! BARCA!! BARCA!!

Dietrich
No ma toljuk? 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

MAVról nem tud senki semmit????
eltünt mint petõfi a ködben...

Néger ha olvasod akko jelezzé má...
beszélnem kõll veled...

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Danielmagua
Nah lejött minden okosság, dfeltelepítettem, asszem minden mûködik. Kipróbáltam nill.-el egy kicsit és nagyon bejött tényleg jobb mint toca, már ami így elsõre átjött. Csak lenne meg az a rohadt kormány...<#violent>

HRC Racer - . - Dani-Faktor&#8482; :)

<#eljen><#worship>

ZS90
hát én is valószínû hogy csak veletek nyomom majd, ahoz meg nem hinném hogy kell majd az eredeti. Jó öreg Hamachi és fut minden<#vigyor>

\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"

ha azt nézem..úgyis csak veletek fogom nyomni..
de szeptember?..pénzem se lesz..
max majd rabolunk bankot..vagy lottózunk...

ZS90
heeee😄 én meg semmit... nem gondolod hogy megveszem eredetibe?!<#gonosz3><#vigyor> amúgy sztem 12k-15k között lesz, mint a legtöbb nagyon várt új játék...

má má má jóreggel?..
és azt nem monták (írták) mennyi stexért lesz?
me nekem max nagyon max 5k-t ha adok érte..

ZS90
Jó reggelt!

No olvastam végre vmi pontosabbat is a GTR2 megjelenésérõl. azt írják hogy a hivatalos megjelenés szeptemberben lesz😞GTR2

Dietrich
vegyél villámhárítót..meg dugaljat 😊

há az h nem tesz jót a gépnek ha megy villámcsapás közbe..éted fõnök...

paszek..1 rohat villámot nem lehet lekapni a kur f.géppel...

Dietrich
és akko mi van? 😉

esik az essõ és menydörög..na meg villámLik..

itt vagyok
sry de le kellett lépnem fontos ügyben.

ZS90
na jó én mentem lõni egy-két ruszkit meg fritzet meg jenkit...

csabi12
Na, Úgy látom ebbõl mán lesz ma semmi!!

ZS90
hát ha sokáig húzzuk akkor én elmegyek CoD-ozni...

Taky76
Én ma már nem hiszem, hogy jövök, mert nemsokára megyek el itthonról!<#gonosz3>

Napi AKCIÓ! Egyet beszólsz, kettőt kapsz!!!

ZS90
nem, csak már az is elõrelépés lenne valmelyest...

Taky76
Miért, kiabálni akarsz?<#duma>

ZS90
TÖRTÁNIK=TÖRTÉNIK <#vigyor0>

ZS90
NA MIVAN MÁ??!! BALHÉ LESZ HA NEM TÖRTÁNIK VALAMI!!<#violent><#violent> legalább TS van?

ZS90
nah asszem lépek fürödni, mire vissza jövök történnyen valami mert kiverem a balhét<#boxer><#violent>😄

Taky76
Csak sajna Suna nem gondolt ránk!
<#violent> <#bdead>

ZS90
ehheh pont egyszerre gondoltunk ugyanarra😊

csabi12
Hali, épp most értem haza!!
Én jövök!!

Taky76
Suna:

19.34

ZS90
na most mivan? fél 8 elmúlt és sehol senki<#fejvakaras>

<#fejvakaras>
hopsz..télleg
sry én néztem el...
sry

ZS90
ejjjj Suna! azért mégse vagyok olyan hülye... Melbourne az nem alap pálya...<#ejnye1>

Danielmagua
2005

Danielmagua
kicsit elkeserít, h 12kb/sec el jön a 205ös mod... pedig már nézni akartam a meccset egy kicsit. mielõtt megyek õrizni... 😞

ZS90
jahhhh😄

melbourne az alap..😄

ZS90
ööö Melbourne az ugye nem alap pálya? vagy is be kell akkor azt is tennem..., a kezemnek meg már olyan mind1 igyis-úgyis fáj úgyhogy xarok bele😛 max amputálják😄

nah nekem közbejött 1 kis meló..DE
19:30kor indítok TSt..meg szervert..~90perc az szabadedzés.addig elintézem.
pálya Melbourne?
zsola tõled vagyis a kezedtõl függ😛
ha jó akkor azon gyakorolni..gyúrjatok vazze

ZS90
nah ideje kérdezõsködnöm hogy mikor és melyik pályán játszunk ahoz hogy 7 óra fele el is kezdjük<#vigyor> szóval mikor kezdünk és melyik pályán?<#vigyor>

Danielmagua
én kérek elnézést... 😊

Dietrich
de már ezerszer lelett írva, hogy melyik a jó virtuális meghajtó..

Danielmagua
ok, köszi srácok, a részeges volt a hibás ... grrrrrr 2órája szoptam vele, egy agyrém...

ZS90
ööö mármint a molex csatit húzd ki a cd/dvd hátuljából<#vigyor>

ZS90
jah és ha nem akarsz szarakodni az sfnightmarerrel mert nem mindíg mükszik(pl nekem se akar az istennek se), akkor húzd le az optikai meghajtót(kat). Én pl kb 3 hete lehúztam azt vissza se dugtam azóta mert nem használom<#vigyor>... majd ha kell valamire akkor bedugom...<#vigyor>

Dietrich
felejsd el azt a szar alcoholt...uninstallt neki arra való..
daemontools 4.03-at használj.

Taky76
Nekem így indul:

1.) Felinstallálom a játékot daemon 4.03-al.
2.) Be Mountolom a mini image filet!
3.) SFNightmare-vel kilövöm a meghajtókat (enable CD, enable node)
4.) Indítom a játékot(aszem itt kéri a serial keyt)
5.) ENJOY <#zavart1>

Danielmagua
Help me pls!!! 1.4.8-as alcohol 120%-al raktam fel a gtr-t mindent úgy csináltam ahogy a txt írta és azt írja ki,h rossz a kódom... Segíccsetek lécci! nforce4es alaplapom van ha ez számít vmit.
GTR - Real Racing - Alcohol

-------------------------------

No-CD method:
In order to play without swapping the original CD-Rom all the time you need to do the following...

1. Make sure you have the latest version of Alcohol 120% or Daemon Tools installed.

2. Install GTR.

3. Shut down your computer and disconnect all your cd/dvd drives.

4. Start up your computer.

5. Open your Computer Management then go to> Device Manager> System Devices.

If you have Alcohol installed you should see "Plug and Play BIOS Extension" and if you have Daemon Tools you should see "PnP BIOS Extension". If you have both installed you have to do the following for both.

6. Right click "Plug and Play BIOS Extension" or "PnP BIOS Extension" and go to Properties.

7. On the Details tab you can select "Device Instance ID". Looks like ROOT\SYSTEM\0003. Remember or write down the last numbers.

8. Now you go to> Start> Run> Now you type: regedit

WARNING! You are now about to edit the registry. Errors in the registry can cause errors in your system. If you do exactly what's described here it won't go wrong. You are responsible for your own actions.

9. On the left side you go to HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\R oot\SYSTEM

10. Under the system folder you see the number(s) as you found in step 7.

11. Right click the number(s) and select "Permissions"

12. Click on the System group and set "Read" to "Deny"

13. Close regedit

14. Mount the .mds from this package

15. Start the game and use this serial: F84GX-WK9MB-VDBG3-S9VSH-Q6D3N

NOTE: This serial will only work with the .mds included.

16. Start the game and enjoy!

When you update Alcohol or Daemon you need to follow these steps again.

------------------------------------

Thanks Simbin for making an excellent game!!

When GTR comes available in your country make sure you buy your legal copy!
This will invest in future titles.

Danielmagua
TEhát akkor mindent rakjak fel szépen sorban? ok. Zsoco: Ez kõkemény, a saját földünkön!!!