ToCa Race Driver 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pedig az elsõ 2 rész nagyon tetszett, jó lenne ha menne ez is.
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Betudnád írni a cheateket??Unlock all championship+unlock bonus championship kellene,ha tudod õket!?
http://flickr.com/photos/zolika90/
Betudnád írni a cheateket??Unlock all championship+unlock bonus championship kellene,ha tudod õket!?
http://flickr.com/photos/zolika90/
hogy mégis mi hogy merre hányméter..mért Ultimate....télleg rentgeteg féle verda, pálya közül lehet választani...keresgéltem is míg megtaláltam ezt :
számomra hihetetlen h távirányításu autóval is lehet menni...meg is néztem h mennyi a végsebessége!
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
starforce cleaner nemtom h kell e hozzá.
(az én verziómhoz nem kell)
infókat mondj pls.
mejik tört verzió?
iso v. Mdf/Mds v cue,bin Képfájlos a game?
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Mer a keresgetéstõl már elfáradtam. Ha Utánna behal a gép vagy a játék asse baj<#vigyor3>#vigyor3>
A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen mert a defínició szubjektívítása annyira dekombatív hogy ez már morálisan egzisztenciális!
[email protected]
bár ez a házigazda dolga lenne h mindíg (MINDÍG) friss infóval szolgálna!!
és akkor nem lenne belõle FIKÁZÁS hanem 1 rendes baráti társalgás versenyekrõk...futamokról...autókról!!!!!!
csak LUSTA a házigazda!
a tévében reklámozzák az internetet és hihetetlen mennyiségõ hozzánemértõ megy ki a netre anélkül, hogy a legcsekélyebb fogalma is lenne róla mit is csinál ...
Forza.
a #1501es hozzászólás igaz h Crakk de mi nem ajánlottuk senkinek!
meg mundjuk alap ha NET van akkor vírusirtó, tûzfal, spyware legyen a gépen!
Világosan oda volt irva h crakk CSAK SAJÁT FELELÕSÉGRE!!NEM buzditot senkit!
mondtátok h nincs-e crakk...MAV bizonyitota h van DE NEM mondta senkinek h használja!!
abban igazad van h csak az MDF/MDS képfájlos game a jó.
de nem MAVERICKSXT hibája hanem azoké akik bejönnek beszólnak oszt elhúznak...tudod azok csinálják a balhét...
Szóltunk a HÁZIGAZDÁNAK H CSINÁLHATNA FAQ-t...de eddig semmi..
ROLESZ készített (köszönjük) igaz van rajta némi módosítás!#1391
Én vagyok pancser? 😊)
Kettõnk közül Te állítod itt folyamatosan h van crack a játékhoz, poedig nincsen, ezzel mindenkit félrevezetsz, ráadásul ezzel az ostobasággal a kevésbé tapasztalt forumtársakat virushoz juttatod 😊 (simán el tudom képzelni, h van akinek nincs megfelelõ virusvédelmi szoftver a gépén... vagy csak idejét mult .. vagy épp az adott virust (még) nem ismeri a cucca, stb)
Nem adtál konkrét oldalt, ok, de a keresõbe beirva elég eccerü virusos kamu krekkhez jutni 😊 És te bizony erre buzditod a nagyérdemüt 😊
"sztem te ezt frankón félre értelmezted....
1.azt mondta h NEM emléxik h adott volna ojan oldalt ahol Crakk lett volna.(nem adott oldalcímet)
2. egy okostojás irt be h nincs Crakk.
MAV talált!! ami ál crakk és vírusos! ha nincs vírusirtód akkor sry.
de pár hszel ezt beszéltük..#1592
ISO vagy Mdf/mds a game...
szal..nem mondott õ semmi rosszat.csak bebizonyitotta h van Crakk!!
ennyi + 1 bambi"
Rád is vontakoznak fentiek: crack nincs, aki azt mndja h van az enyhén láma 😊 ráadásul a kevésbé tapasztalt forumozokat kiteszi egy virus beszopásának a szar kamu krekkekbõl...
(mûködõ) ISO sincs, csak MDF/MDS verzio, mivel egyedül ez a formátumu dvd image tartalmaz olyan informáciokat (azt is inkább csak az MDS), ami segítségével a starforce3 átverhetõ.
Komolyan nem értelek titeket ... ha lenne crack, akkor az kint lenne minden nevesebb oldalon is, nem csak ilyen zugforumokban látnád belinkelve 😊 Miután a Toca2-t is felnyomta a reloaded, kikerült mindenhova ... elõtte néhány jóképességõ persze - hozzátok hasonlóan - folyamatosan linkelte be a virusosabbnál virusosabb és nem mûködõ, kamu-"krekkeket" ...
Nem azzal van a baj, h segítetek (hiszen látni kell azt is, h sokaknak segítettetek téynleg), hanem h a hülyeség is terjed általatok 😞
Forza.
mert akkor csinálok
kb 1930tól lesz HUNGARY or BAN néven
xcsak mindenki köszönjön MAGYARUL!!!!!!!!!!!!!
de ha érdekel akkor elküldöm postán
A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen mert a defínició szubjektívítása annyira dekombatív hogy ez már morálisan egzisztenciális!
LADA Túraautó!!!..."a VFTS Ladák és a kihegyezett Skodák sok fantasztikus tipus és
rajtuk sok sok logó és a mindenkit megfogó spéci koppány kipufogó.."
Vissza 2 padló!
crakkel??
CRACK NINCSEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SE PATCH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
KÖSSZI<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Meg szeretném kérdezni, hogy azoknak, akiknek a toca csak mindíg adott pontokon fagy le (pl. nek Gt Lights) azok milyen videókártyát használnak.
Mert sztem azzal lessz összefüggésbe. És akkor szomorú leszek.
#1469 Mountolás Utáni Teendõ
#1501 Crakk (Vigyázat mindenki csak SAJÁT felelõségre!!!)
\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"
Annak idelyén a Toca 3 megjelenésekor csináltam 1 ízelítõnek szánt amatõr videót.
nem túl jó minõség, de nézhetõ.<#vigyor2>#vigyor2>
várunk mindenkit !
1.azt mondta h NEM emléxik h adott volna ojan oldalt ahol Crakk lett volna.(nem adott oldalcímet)
2. egy okostojás irt be h nincs Crakk.
MAV talált!! ami ál crakk és vírusos! ha nincs vírusirtód akkor sry.
de pár hszel ezt beszéltük..#1592
ISO vagy Mdf/mds a game...
szal..nem mondott õ semmi rosszat.csak bebizonyitotta h van Crakk!!
ennyi + 1 bambi
Akkor ezt nem te irtad, néhány hsz-el lejjebb:
"Igen te biztos nagyon vagod,es miert nincs?csak mert van olyan iso ami mellet ott a crack.Keresgeljetek ,valszeg nem csak en talaltam olyat ami mellet ott a crack"
szerencsétlen X ezen felbuzdulva nekiáll krekket keresni, talál is nem keveset, letölti, elinditja, máris besz*pta a franko virusokat 😊 sztem ezt nem kéne, ha már egy játék nem megy neki, legalább a windózát ne vágassuk vele haza ... 😉
Forza.