9798
  • maffioso
    tom
    elindul csak nekem kér hozzá lemezt
    mountolok és megy szal csak annyi h kellhozzá miniimage vagy a teljes képfájl
  • LeePí17
    de használhatod bármely verzióhoz a Reloadedes cracket..ugyanúgy elindul..
  • maffioso
    jaaaaa:P kössz
    de a reloaded féle verzio csak abban térel h mellékeltek egy cracket
  • LeePí17
    talán ha a reloaded féle verziót használod...és a daemon 4.03at (all option on-nal)..(lényege h nem kell kihúzni a dvd meghajtódat...)
  • maffioso
    hiába van kiirba j nodvd crack mégsem megy mini image vagy lemez n élkül
  • LeePí17
    sztem nincs kiirva h a warez kérdések tiltottak.....szerinted?
  • Laci1818
    Nem értem. Az van kiirva hogy EZ ITT A WAREZ FORUM?..
  • LeePí17
    BANNER ALATT!!!!!! nagy fehér betükkel!!!
  • bardocz
    van hozzá nocd crack?:§ most látom ha igaz ki fogom próbálni :)))
  • Laci1818
    egyébként ha normálisan versenyzik az ember szerintem fasza játék...de ha 110%-osra nyomjuk a gépi tudást akkor az igazi. Hockenheim-et a pole pozicios gépi ellenfél (Taki Tamitosotó Hitoyimó) 58 másodperc alatt végigviszi.. nem semmi.. ettöl még Michael Schumacher meg Raikkonen is elzöldülne az irigységtől:D
  • Laci1818
    Williams BMW-vel megfordultam szembe a pályán és nekimentem frontálisan egy másiknak. minden ok hogy én széttörök... DE ŐK MIÉRT NEM???:DD
  • Laci1818
    Na végre!!!!!!!
    nagy nehezen (sok küzdelem árán) sikerült csinálnom egy hatalmas IndyCar balesetet amelyben én megpördültem és mindjárt minden baja lett az autóknak, ezenkívül hárman felborultak meg repültek, ketten szétzúzódtak rajtam, meg még hárman felkenődtek a falra.... látványos. persze mindenki továbbindult ugyanazzal a 350-es tempóval gond nélkül, egyedül én kaptam +5 kört (20/20) :DDD
  • arty
    namizu, kimoderáltak? :D
  • LeePí17
    ezzel szintén nem mondtál újjat.. Totyikja is van, sőt mondok mégvalamit..
    a GTR2 az GT autókal foglalkozik...amik 2X olyan erősek lehetnek mint a WTCC-k...
    mert ugye 1 alfa 156os, vagy peugeot 407 nem ér fel pl a Saleen-el..esetleg 1 Murcielago-val...

de kössz h bejelentetted amit már kb 1 hete kering a neten..
  • iXiXeL
    Hoppá elírtam a játék a RACE THE WTCC GAME

Amúgy ítt a hivatalos honlap: Íme.
  • iXiXeL
    Hali mindenki!

A napokban böngészgettem a neten és egy új játék fejlesztésén akadt meg a szemem, ez pedig nem ás mint a simbim álltal készített Race The WTTC Game.
    Aki nemtudná ez a túraautó viágbajnokság pályáit és autóit fogja bemutatni.
    Sokkal több autó, mint a Toca 3-ban.Igazi szuperkocsik.

Már nagyon várom a megjelenését. Úgy néz ki, hogy valamikor az év végén, vagy a jövő év elején kaphatjuk majd kézhez.

Ezek után erősen gondolkodóba ejt, hogy megvegyem-e majd a GTR2-öt.

Na csak ennyit akartam.

Csövi everybody.
  • Dietrich
    semmi újat nem mondtál..intel NF4 sli deszkám van..és ott sem kell kihuzgálni semmit
  • Peck
    Sziasztok tegnap lekaptam netről a gamet,tökélyen müxik csak 1 gond van,kiváncsiságból kipróbáltam ezt az új törés motort,de ha egy BMW Wiliamsel nekimegyek 320al az elöttem lévő Wiliamsnek,nekem xarrátörik a verda kerekek minden lesik,de ő megy tovább és seemi baja.....ehhez van valami orvoslás,mert van 1 de az nekem monyolult hogy kell megcsinálni....segítsetek pls!
  • arty
    OFFTOPIK

jelentem, h az nVIDIA/ULI m1967 chipsettel sem kell lehuzni, de még csak sfnightmarrel disabled-re tenni a cd/dvd olvasót az sf3 átvágására :) mount&play chipset ezis :)
  • ZS90
    hogy olvastál vissza? máskor kicsit pontosabban
  • maffioso
    shift+2
  • LeePí17
  • veszelyes
    halli.Többszöri felszólitásra visszaolvastam elég rendesen. Kiderült hogy hogyan kell szervert csinálni. Csak 1-et nemtudok . Hogyan kell az emilcim sorba beütni a @ -ot?????? mert ott ezzel a gombvariációval nem megy és addig nem is enged folytatni.
    S.O.S
  • kispoc
    amúgy magyarosítás van hozzá???
  • kispoc
    na megpróbáltam,de nem megy! Valamit nagyon nemjól csinálok!!!!!! :((((((
  • Zsolt01
    Én az Alcohol 120% 1,9,2 -öt használok és megy.
  • kispoc
    ok!
  • LeePí17
    igen...

máskor 1 hszbe a dolgokat.thx!
  • kispoc
    most telepítem újra, ha kész van akkor csak letöltöm a no dvd-t, és a daemonnal indítom?
  • kispoc
    ok már megvan, köszi
  • LeePí17
    alcoholt felejtsd el...
    Daemon 4.03
  • kispoc
    Na megpróbálom!!!
  • kispoc
    ok , tudsz címet ahonnan leszedhetem??????
  • kispoc
    de próbáltam alkohollal is, úgysem megy!
  • LeePí17
    4.03ra cseréld le
  • kispoc
    Nem v3.47
  • LeePí17
    daemon 4.03mal tetted fel?..ha nem alcohollal? alcohol töröl daemon felrak
  • kispoc
    Sziasztok! Lenne esy kis gondom! Letöltöttem a nodvd-t , de úgy sem indul, még mindig a keylesst kéri! Mit csináljak??????
  • vvizsgalo
    Köszi!
  • LeePí17
    TeamSpeak TS
    a Download fülre és a Clienst töltsd le..ha tudsz szervert is csinálni akkor a szervert is letöltheted..