ToCa Race Driver 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Többi kocsinak aránylag normális a hangja, de enyém ormótlanúl visít.
Annak idején Mafiánál tapasztaltam ugyanezt, de akkor más alaplapom volt. Próbáltam ugyanazt csinálni - hangkártya driver frissítése -, de ezúttal nem jártam szerencsével 😞
Alaplapom egyébként Asus A8N-E.
Ha valaki találkozott már ilyen problémával, és sikerült megoldást is találnia rá, kérem segítsen.
Köszönet érte.
Üdv
dmx: csinálsz egy FREE gamespy accountot ( HANGSÚLYOZOM NEM KELL HOZZÁ GAMESPY PROGRAM), akár a játékon belül is létre hozhatod. De jó hozzá régi gamespyos acc pl BF2-es. utána: play online-browse session- és csatlakozás.
Amúgy van gaménak Readme-je. ha vmit nem tudtok lehet azt is olvasgatni...
\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
én akarok csinálni egy szervert ahova a haverok feljönnének.
hogy lehet csinálni és megkeresni a szervert? elõre is köcce
Burn tire, not your soul!
nekem is van toca 3 mam mi a helyzet a magyar serverrel
lehet játszani rajta???
<#phone>#phone>
végre 😊 sok sikert hozzá 😊
a RELOADED csapat a starForce védelmet üti ki.. (arról híres)
szal nem kell felrakni
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
ha felrakom a reloaded féle verziot, akkor is installálni kell a starforce védelmi rendszert?
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
meg a rajtnál túráztasd..mielõtt elindulnál legyen kb 80%os a fordulatszám...
Õk nem azonos személyek!<#ejnye1>#ejnye1>
Napi AKCIÓ! Egyet beszólsz, kettőt kapsz!!!
(\"`-\'\'-/\").___..--\'\'\"`-._ `6_ 6 ) `-. ( ).`-.__.`) (_Y_.)\' ._ ) `._ `. ``-..-\'
be mountolod..telepíted..crakeled..jáccol
de 99,9%ban biztos vagyok h Daemon 4.03at kell használni..
Mit kell vele utána csinálni?
Köszönöm!
Magyarosítás dolog, hogy áll ? Van ? Ha igen hol található ?
(Vagy folyamatba !)
Köszi.
Tegnapra jött le a játék. Leszedtem innen a NODVD Crack -et. De kéri a lemezt !
Végülis így is jó, nem kell a lemez meghajtókat lehúzni-letiltani.<#smile>#smile>
De, hogy ne foglalja a helyet a játék Dvd "lemeze"4,3G, Csináltam egy mini Dvd indítót 3,1 Mega.<#papakacsint>#papakacsint> Ha valakit érdekel nyugottan szóljon.
Visszaolvastam, de nem találtam választ.
Szal, amikor megnyerek egy kupát, pro career-ben, ott alapból 3-at lehetne. megnéztem mi kell hozzá és azt írta, hogy normal és hard kupát is meg kell csinálni, valamint a leggyorsabb köröket is birtokolni kell. nekem megvan normalon minden gyors kör és meg is nyertem a bajnokságot. akkor ez azt jelenti, hogy hard-on is meg kell csinálni ugyanezt és akkor lesz meg mindhárom kupa?
The Matrix has you...
(\"`-\'\'-/\").___..--\'\'\"`-._ `6_ 6 ) `-. ( ).`-.__.`) (_Y_.)\' ._ ) `._ `. ``-..-\'
Toca 3 RACE DRIVER
Nemzeti Dal
Talpra Verda, hí a csata!
Kész a szerver, most vagy soha!
AMG-k legyünk vagy GTS-ek ?
Ez a kérdés, válasszatok!-
A HOB szerverére
Esküszünk,
Esküszünk, hogy NÉZÖK tovább
Nem leszünk!
Nézõk voltunk mostanáig,
Elhullottak Karosziériáink,
Kik szabadon Kocsikáztak,
OVÁL pályán Nyomultak.
A HOB szerverére
Esküszünk,
Nem leszünk!
Sehonnai bitang ember,
Ki most ha kell, karambolozni nem mer,
Kinek drágább a versenyzõ élete,
Mint a szerver hírneve.
A HOB szerverére
Esküszünk,
Nem leszünk!
Élesebb a vártnál a harc,
Pontot, vagy csak versenyt akarsz!
És mi mégis NÉZÖK vagyunk!
Ide veled, régi MERCÉDESÜNK !
A HOB szerverére
Esküszünk,
Nem leszünk!
A mi autónk megint jó lesz,
Méltó régi nagy versenyéhez;
Mit ránkvertek az adminok,
Lemossuk az verdátok!
A HOB szerverére
Esküszünk,
Nem leszünk!
S hogy Palackjaink szaporodnak,
Elõttünk a LOOSEREK meghajolnak,
És áldó imádság mellett
Tisztelik majd nevünket.
A HOB szerverére
Esküszünk,
Nem leszünk!
2006.08.05
Írta: BlackHunter
Módosította: Suna
http://goo.gl/gd6Zi5
Talpra Verda, hí a csata!
Kész a szerver, most vagy soha!
AMG-k legyünk vagy DTM ?
Ez a kérdés, válasszatok!-
A HOB szerverére
Esküszünk,
Nem leszünk!
Nézök voltunk mostanáig,
Elhullottak Karosziériáink,
Kik szabadon Kocsizgattak,
OVÁL pályán Durongattak.
A HOB szerverére
Esküszünk,
Nem leszünk!
Sehonnai bitang ember,
Ki most ha kell, karambolozni nem mer,
Kinek drágább rongy autoja,
Mint a auto karosziája.
A HOB szerverére
Esküszünk,
Nem leszünk!
Élesebb a vártnál a harc,
-Auto vagy, csak NITROT akarsz!
És mi mégis NÉZÖK vagyunk!
Ide veled, régi MERCÉDESÜNK !
A HOB szerverére
Esküszünk,
Nem leszünk!
A mi Nitronk megint sok lesz,
Méltó régi nagy híréhez;
Mit rákentek az adminok,
Lemossuk a gyalázatot!
A HOB szerverére
Esküszünk,
Nem leszünk!
S hogy Palackjaink szaporodnak,
Elottünk a LOOSEREK meghajolnak,
És áldó imádság mellett
Tisztelik majd MERCIEINKET.
A HOB szerverére
Esküszünk,
Nem leszünk!