ToCa Race Driver 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi nekem megy már igy a TOCA 3 és szerintem ha mindenki igy csinálja nem lessz gondaj, ja és nem fagyott eddig.
Kössz aki ezt igy leírta nekem!!
1. Húzd le a kábeleket az optikai meghajtódról (CD, DVD). (Többnyire elég csak a táp is.)
2. Daemon Tools 4.03-ba bemountolod a játék image file-ját.
3. Feltelepíted onnan.
4. Futtatod a játékot. Klikk az RD3.EXE file-ra!

Csak elõbb ami a DVD-n van azt másold fel a gépre és utánna húzd ki a kábelt aztán telepítsd fel a gépre és késsz is.Én MÁR 2 HETE szenvedtem
VAN itt ojan aki visszaolvasna néhány Hozzászólást????????????????????????????????????????????????????
vazz...OLVASSATOK vissza vagy nehezetekre esik??....
akkor szóljatok a HÁZIGAZDÁNAK H CSINÁLJON FAQ-t.. #1664!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ajánlom mindenki figyelmébe!!!

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

hello! valaki nekem letudná részletesen írni hogy kell elíndítani ezt a sz*rt?
annyit tudok kikellhúzni a meghajtókat, de utána mit kell csinálni? Légyszi valaki segítsen! [email protected] címre küldjétek ha tudtok segíteni!elõre is kössz!

3P
Sajnos erre ez nem garancia. Nálam és sok sorstársamnál így is fagy, de nem valószínû, hogy a lehúzásnak ehhez bármiféle köze lenne. A lehúzás csupán az elindítás esélyét növeli meg ugrásszerûen. Azaz az autentikációs ellenõrzés alatti hibaüzenet elkerülését szólgálja ("Nem az eredeti lemez van a meghajtóban!" panasz).

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

és lehúzott meghajtóval biztos nem fagy??

->> Gigabyte 965p-ds3, c2d e4300, a-data ee 2gb kit, asus eax 1950 pro

max ha megveszed a gamét...
nekem a garancia 40 percig tartott😄...
kihoztam a bótból otthon má raktam bele a jobb cuccost

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

hello azt kérdezném hogy nincs valami jó megoldás a virtuális meghajó védelemre mert új a gép azt elveszik a garancia ha felnyitom a házat és lehúzom a meghajtót

Üdv Nálam a telepítésnél mindig lefagy erre tudtok valami jó megoldást?

3P
A megoldás:
1. Húzd le a kábeleket az optikai meghajtódról (CD, DVD). (Többnyire elég csak a táp is.)
2. Daemon Tools 4.03-ba bemountolod a játék image file-ját.
3. Feltelepíted onnan.
4. Futtatod a játékot. Klikk az RD3.EXE file-ra!

Ha mindent így tettél el kell indulnia.
Kábel lehúzás nélkül egyáltalán nem garantált a siker.

B megoldás meg kell venni.

Hogyan tom elindítani a TOCA 3-at??valaki irja le nekemm részletesen és ha tud akkor képeket is tegyen hozzá.Elõre is kössz
Ide irja meg:[email protected]
Nincs valakinek egy 100 %-os mentése?mert csak azért kellene mert tele van a játék olyan versenyekkel amiket utálok.És azokat szeretném átugrani és csak azzal játszani amit szeretek.Mert a fele szerintem nem kéne bele.
arty
FFB kikapcs vagy "lehalkit" 😊 ... nekem ennél és a WR1-2 nél is csak igy volt élvezhetõ ... árkád játékokban általában nem az igazi az FFB, inkább gátol, mint segit 😞

Forza.

tud valaki nekem segíteni? az igazság az hogy nem találom a jó force feedback beállításokat. számomra egyszerûen irányÍthatatlan a játék kormánnyal, igaz a richard burns rally-ból ültem át játszani egy kicsit és az azért mégis csak szimulátor, ennek meg csak a neve az. szal ha valaki hardkór kormányos és rájött arra, hogy holtjáték meg egyéb beállítások egészséges arányára az írjon már pls... amúgy a játék élvezetes is tud lenni, de néha nagyon idegesít...
ehh ki van rá irva h 12+ (12éves kor felett) erre a kis 8 éves német (kis<#kocsog>)..levert mint a *zart..4 körös versenybe...mondtam magamba h ennyire béna nem lehetek..
de a végén kiderült h alakitottak a verdán..kis motor..kis stabilitás változtatás..
a széria merci jó beállitásal 325re képes..ezek kb 360-370es végsebességet produkáltak...mondtam is h kis csalók!...

buldozer99

A gyüjtöknek ebben én is benne vagyok

Forca Barca

az új mindíg jobb??? vagy BUGos vagy nem megy senkinek vagy **rva drága 😄
honnan veszed h az AMD nem passzol az SP2vel??
havernak SP2je van..AMD 3200+,1Gb KingStone RAM,Winfos XP Winter Editiont használ...neki semmi problem nincs..
akkor te ezt rosszul hallottad/láttad....

SchDexter
Najó akkor egyenlõre döglött ügy. Én nem tom milyen verziójû a TRD3 mam van. (Hja a service pack 2 pedíg (ÁLLÍTÓLAG) nem nagyon harmonizál az AMD-vel). Lehet visza rakom a régi atit...vagy mégse. "Az új az mindíg jobb"

A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen mert a defínició szubjektívítása annyira dekombatív hogy ez már morálisan egzisztenciális!

Toca Race Drive 3 SFClone verzióju gamém van...
felraktam (Dameon 4.0.3)...kihúztam a tápcsatit a dvd-meghajtóból...és megy...
Winfos XP Prof.Edit (nincs SP2!!!) Catalist meg 5.8 vagy kisseb??
az eredeti VGA drivert használom amit adtak hozzá.

SchDexter
Ezt nem hiszem el... Ez képtelenség... (Neo)
Szel neked "gyengébb" radeonod van, mint párunknak a procid ua mint nekem a RAM meg talán nem befolyásol. <#violent><#boxer><#zavart2><#wow3><#idiota>Pedig már kezdtem sõt ráfogtam az ATI ra és reménykedtem egy várva várt patchre. De nem most két világ omlozz össze bennem. Ezek szerint máshol kel keresni a hibát. O shit.
De hol? Semmi ötletem sincs vadi új a vindóz meg CATALYST 6.2. Zollee StarForce -szal mennyit foglalkoztál???

A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen mert a defínició szubjektívítása annyira dekombatív hogy ez már morálisan egzisztenciális!

3P
Persze, ezért is írtam, hogy ne gyártsunk összeesküvés elméleteket... 😊
Várnunk kell és megoldódik. (Mindenestre így 2-3 héttel a megjelenés után lassan kiadhatnák az elsõ patchet... 😉 )

nekem ATI Radeon 9550 (256mb)...AMD Athlon 2000+..Kingstone 512 DDR...Simán megy a játék..nincs hiba..nem akad (én csinálom a servert!!)(néha laggol de az a GAMESPY servere miatt)....nekem megy....sokaknak megy.....
az Nvidia LOGO meg csak REKLÁM!!!ugyanis az Nvidia REKLÁMRA is költ....
semmi köze ahoz h ki***aszás lenne....
ATI LOGO-t is láttam sok játékban...

ez vélemény....SZTEM 😄

3P
Hát nekem pl. rögtön a World Tour elején jön, de ott 100%-ban, máshol random. Eddig...

SchDexter
Na ja addí is csak remélkedünk (mi ATIsokkk). Csak mondom a Catalyst 6.2 sem oldja meg a problemt.<#falbav><#schmoll2><#idiota>

SchDexter
Ja és a <#rinya>leggszomorúbb<#rinya> az egészben az hogy (NEKEM) eddig bárhova léptem Multiba akkor...
na kitaláljátok?!.______________________

3P
Szerint mire utal(hat) az nVidia logo a játék elején? Na mindegy, ne gyártsunk összeesküvés elméletet. Ha ez olyan hiba, ami sok embernél elõjön, márpedig a jelek szerint igen, akkor lesz rá patch, csak egy picit várnunk kell. Remélem nem túl sokat... 😊

SchDexter
Szal akko fuck van. Én ATI RADEON 9600-tal + AMD Athlon 2000+ szal. Tudom kicsit szegényesnek tûnhet, de vicc nélkül kis híjján full grafikán nyomom. Mé ha nem jönne elõ nagy ritkán a hiba mit már írtam, és írtak hogy a game egy bzinyos ponton fagy lepl. GT Lights vagy valamelyik Clio-s kupa(nem tom pontosan melyik). De ha ez van, akkor vagy tényleg az ATI szar(de csak eben a játékban<#vigyor3>), vagy a kedves nVidia direkt b***ik ki az ATI sokkal. (Mert ilyenrõl is hallottttam már)

Sarapetike
starfuck 0.83 at csak starforce 3.4... -ig jó a Toca 3 pedig 3.7 aszem 😞

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

3P
Egyébként olvastam olyat is külföldi fórumon, hogy ATi Radeon-AMD K7 páros esetén fagy.

3P
Egy ATi Radeon 9800pro-m van...

arty
nekem ATI-m van és semmi baja a játéknak 😊 sosem fagy, nem lép ki ...

azaz nem egyértelmüen vga gyártó függõ 😊

Forza.

Alexease
Nekem (is). De valszeg sok mindentol fugg (alaplap, driverek, chipset, Win stb.) Ha egyszeru DaemonTools mounth-al nem megy lehuzas nelkul, akkor nem valoszinu hogy erdemes kiserletezgetni. Egyszeruen nem eri meg, "tobbe kerul" az ido, a gep-rendszer hackeles stb. Vagy hasznalja az ember INGYEN es lehuzza, vagy fizet erte, megveszi es hasznalja kenyelmesen. valamit valamiert...
Nekem
matyi08
már a virtualdrive pro 10-et is kipróbáltam, de azzal sem mûködik. egyáltalán van olyan akinek megy lehúzás nélkül?

matyi08
azt írja a starforce nightmare-nél is, hogy:
"Insert the RaceDriver3 (keyless) disc into another drive then press "Retry". "
meg lehet valahogy oldani, hogy menjen? légyszi valaki írjon, akinek lehúzogatás nélkül megy!

matyi08
én is kipróbáltam a starfuck 0.83-at, mert írták itt, hogy azzal simán megy. hát nekem nem jön össze. kiválasztom a mondott verziószámot, letiltom a meghajtókat, mégis mikor ellenõriz a game, akkor hibát ír ki. én csinálok valamit rosszul, vagy mi a baj?

Mardel9
Az elõzõ Dexternek ment

A kisbaba olyan, mint a Nescafé. Könnyű megcsinálni és egész éjjel ébrentart

Mardel9
Szerintem az ATI-d lesz mert az én gépemen megy rendesen az Nvidiámmal és oszttársamnak állandóan kifagy töltés közben (ATI-ja van)

Mardel9
Tökmindegy hogy benvane vagy sem nekem speckó nem volt bemountolva

SchDexter
Szevasztok!!! 3P had kérdezzem meg milyen videó kártyád van? Mert nekem is kilép pályatöltéseknél, mindíg ugyanott (pl GT Lights). És szomorú leszek ha azt mondod hogy ATI-d van.

gizmoplayer
igen.

Telepítés után bemountolva kell hagyni a játékot a daemon 4-be vagy nem?Mert valahogy ezt nem tette közzé senki sem.
3P
Köszi ez jól esik. 😊 Azonban én is minimális esélyt adok neki.

Mardel9
ATX1 ami az 1742-es ben van nálam most is megy. Ha internet explorered van próbáld mozillával lehet az a baja.

Bemountoltam és az installra kattintottam de azt írja ki hogy a randszerösszetevõk telepítéséhez menjen a vezérlõpultba. Mit tegyek?

Amit adtál,Webcimet,erröl a Disable lelöhelyröl azt a lapot nemlehet megnyitni.
Lehet,hogy valamit félre irtál?
Ha megtudnád adni ujbol a pontos cimet,akkor onan letöltöm.

Elöre is köszi.
arty
én drukkolok neked! 😊

Forza.

Mardel9
Ki disabled ezted aztán daemonba be a kép és nem ment? Ha igen akkor sajna mert nálam így megy a game.

buldozer99
Nekem hétfön vagy kedden lesz meg a game és nagyon érdekel mert a demo kibaszott jo volt és ez is azz lesz tuti!!!!!!
Amugy ki kell húzni a meghajtokat!!!!

Forca Barca

zolo
Aha...ÉN is ugyanezt csináltam,azzal a különbséggel hogy nekem így nem indult el a játék😞((

http://flickr.com/photos/zolika90/

Mardel9
Annak akinek nem érthetõ a leírás.
Felrakod a progit. Disable ide cd.rom és játszhatsz.
Amikor kilépsz és nem akarsz játszani akkor enable ide cd.rom aztán startmenü-> vezérlõpult->Rendszer->Hardver->Eszközkezelõ.
itt megkeresed a CD/DVD-s fület lenyitod és ameik elött kis ix van azt visszaengedélyezed és ennyi.