ToCa Race Driver 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kössz aki ezt igy leírta nekem!!
1. Húzd le a kábeleket az optikai meghajtódról (CD, DVD). (Többnyire elég csak a táp is.)
2. Daemon Tools 4.03-ba bemountolod a játék image file-ját.
3. Feltelepíted onnan.
4. Futtatod a játékot. Klikk az RD3.EXE file-ra!
Csak elõbb ami a DVD-n van azt másold fel a gépre és utánna húzd ki a kábelt aztán telepítsd fel a gépre és késsz is.Én MÁR 2 HETE szenvedtem
vazz...OLVASSATOK vissza vagy nehezetekre esik??....
akkor szóljatok a HÁZIGAZDÁNAK H CSINÁLJON FAQ-t.. #1664!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ajánlom mindenki figyelmébe!!!
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
annyit tudok kikellhúzni a meghajtókat, de utána mit kell csinálni? Légyszi valaki segítsen! [email protected] címre küldjétek ha tudtok segíteni!elõre is kössz!
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
->> Gigabyte 965p-ds3, c2d e4300, a-data ee 2gb kit, asus eax 1950 pro
nekem a garancia 40 percig tartott😄...
kihoztam a bótból otthon má raktam bele a jobb cuccost
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
1. Húzd le a kábeleket az optikai meghajtódról (CD, DVD). (Többnyire elég csak a táp is.)
2. Daemon Tools 4.03-ba bemountolod a játék image file-ját.
3. Feltelepíted onnan.
4. Futtatod a játékot. Klikk az RD3.EXE file-ra!
Ha mindent így tettél el kell indulnia.
Kábel lehúzás nélkül egyáltalán nem garantált a siker.
B megoldás meg kell venni.
Ide irja meg:[email protected]
Forza.
de a végén kiderült h alakitottak a verdán..kis motor..kis stabilitás változtatás..
a széria merci jó beállitásal 325re képes..ezek kb 360-370es végsebességet produkáltak...mondtam is h kis csalók!...
honnan veszed h az AMD nem passzol az SP2vel??
havernak SP2je van..AMD 3200+,1Gb KingStone RAM,Winfos XP Winter Editiont használ...neki semmi problem nincs..
akkor te ezt rosszul hallottad/láttad....
A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen mert a defínició szubjektívítása annyira dekombatív hogy ez már morálisan egzisztenciális!
felraktam (Dameon 4.0.3)...kihúztam a tápcsatit a dvd-meghajtóból...és megy...
Winfos XP Prof.Edit (nincs SP2!!!) Catalist meg 5.8 vagy kisseb??
az eredeti VGA drivert használom amit adtak hozzá.
Szel neked "gyengébb" radeonod van, mint párunknak a procid ua mint nekem a RAM meg talán nem befolyásol. <#violent>#violent><#boxer>#boxer><#zavart2>#zavart2><#wow3>#wow3><#idiota>#idiota>Pedig már kezdtem sõt ráfogtam az ATI ra és reménykedtem egy várva várt patchre. De nem most két világ omlozz össze bennem. Ezek szerint máshol kel keresni a hibát. O shit.
De hol? Semmi ötletem sincs vadi új a vindóz meg CATALYST 6.2. Zollee StarForce -szal mennyit foglalkoztál???
A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen mert a defínició szubjektívítása annyira dekombatív hogy ez már morálisan egzisztenciális!
Várnunk kell és megoldódik. (Mindenestre így 2-3 héttel a megjelenés után lassan kiadhatnák az elsõ patchet... 😉 )
az Nvidia LOGO meg csak REKLÁM!!!ugyanis az Nvidia REKLÁMRA is költ....
semmi köze ahoz h ki***aszás lenne....
ATI LOGO-t is láttam sok játékban...
ez vélemény....SZTEM 😄
na kitaláljátok?!.______________________
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
azaz nem egyértelmüen vga gyártó függõ 😊
Forza.
"Insert the RaceDriver3 (keyless) disc into another drive then press "Retry". "
meg lehet valahogy oldani, hogy menjen? légyszi valaki írjon, akinek lehúzogatás nélkül megy!
A kisbaba olyan, mint a Nescafé. Könnyű megcsinálni és egész éjjel ébrentart
Lehet,hogy valamit félre irtál?
Ha megtudnád adni ujbol a pontos cimet,akkor onan letöltöm.
Elöre is köszi.
Amugy ki kell húzni a meghajtokat!!!!
Forca Barca
http://flickr.com/photos/zolika90/
Felrakod a progit. Disable ide cd.rom és játszhatsz.
Amikor kilépsz és nem akarsz játszani akkor enable ide cd.rom aztán startmenü-> vezérlõpult->Rendszer->Hardver->Eszközkezelõ.
itt megkeresed a CD/DVD-s fület lenyitod és ameik elött kis ix van azt visszaengedélyezed és ennyi.