ToCa Race Driver 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MaverickSXT
Szia majd segitek ,de csak este erek ra ha ugy jo neked

Nem vágom hogy frissitsem, fel tettem egy ALL IN WONDER Ati catalyst drivert 34.2Mb volt Meg ahogy nézem jo is, de nem megy. A Toca 2nel is ez volt a gond mert nem huztam le a meghajtokat, de itt most le vannak huzva meg az a starforce is ment.Szal elinditottam
passz..így még nem tudni..
Drájvert frissits..
próbáld meg úgy

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Hali! Nekem az a problémám hogy elinditom a játékot és amikor rá megyek a World Tourra kidob a játékból. Hibát észlelt az RD3.exe...... Szal nem indul. A Videokártya lehet a gond Ati 9600xt?
Megnéztem a demot és nagyon tetszik. Nem gondoltam volna, hogy valaha órákig fogok tudni körözgetni egy Holden V8-al vagy egy Buggyval. Bár nagyon nem vagyok a legális programok híve az irreálisan magas áruk miatt, azt hiszem ezt megveszem.

buldozer99
Sikerült de nincs magyar szerver legyen lécci

Forca Barca

- AltGr-V
- Shift-2
- Alt-064
- stb.

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

buldozer99
Nem tok @-jelet irni!!!!!Miért???

Forca Barca

shift á

buldozer99
@ jelet nem tudok nem V-t

Forca Barca

buldozer99
Nem tok csinálni mert ki ir valamit de V-jelet mivel kell irni mert nem tudok ott bent a játékban??

Forca Barca

ott van menüpont h simulation(valami..)...belépsz +keresed h PLAY ONLINE
ott csinálsz 1 accountot..(nick neved..emailod+jelszava)..done..
Quik Match (140ms ping alatt érdemes jáccani).....F1 gombal nézheted h mien szerverek vannak.

buldozer99
És hogy kell multiplayer-ban jáccani miket kell megdni és hogy????

Forca Barca

HAF Rigel
Sziasztok

Van Magyarositás a Toca + hoz ?
Tudo nem nagyon kell de azért nekem jobban bejönne ha lenne .

A választ elõre is köszi

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

7:45tõl szerver
Ts bekapcsolva

legyen
na mivan?? Legyen Szerver vagy ne??
7:45ig várok válaszotokra.

3P
Semmi probléma! Nem kell vele jétszanod... 😊

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

igaz..nem neked címeztem bocs =)
félre nyomtam.
dacoonak szólt

Teperinke
Látom nem értetted a hozzászólásomat...
Olvasd el mégegyszer

ha szimulátoros lenne a game akkor esetleg...
de itt nem a nézõk voltak középpontban hanem a verdák.
lehet h nincs 100%san kidolgozva de jó így!
fikázni fikázhatod a játékot de akinek teccik azt úgysem fogja érdekelni..
mi gamézunk akkor is!

Teperinke
Most hogy mondod, tényleg, nem is játszok vele én se, mert nem 3d-sek a nézõk...
Gondolom neked olyan géped van ami 50 fpsen visz 80ezer emberkét high polyval.

nemtom neked m é nemteccik....nekem(nekünk) amint látod bejön a game...
talán hogyha nem szembe mentél volna a többivel nem kellett volna összetörni a verdád...az ARCADE játékokban NEM kötelezõ a 3Ds tribün közönség..
de hát Izlések és Pofonok..
nekünk bejön..(képek is mutatják)

Rövid leszek és tömör. Addig-addig vaciláltam míg arra nem vetemedtem hogy kipróbálom a toca3 nevû förmedvényt. Nem tom kinek mi a véleménye.. de engem az elsõ 10 percben már lehangolt... Realisztikus???? MICSODA... Szembe mentem a többiekkel úgy 130-al FRONTÁLIS CSATT... én persze darabokra törtem és mozgásképtelen lettem... a másik kocsi vagy 50m-ert repült.. DE továbbmegy.... HOGY VAN EZ??? Grakfika... egy köpedelm... a min hogy 3D emberkék álljanak az "út szélén" és még sorolhatnám... Imádom az autós gamesokat... DE EZ...
ts:
Adress: 80.98.87.177
Pw: 123456

nekem van TS szobám..
ha érdekel vkit...
csak szóljatok

mit szolnátok ahoz,hogyha mikozbe játszunk dumálnánk is mikrofonon(akinek van).
Szereztem 1 teamspeak szobát és akinek van kedve és lehetõsége az jöjjön fel és közbe lehet dumálni.....
ha érdekel bennetek írjatok:
msn:[email protected]
a Mai Nap Képei

a csodás rajt..mikor mindenki áll 1helyben és csak én megyek(fura volt)

hát leskelõdtem a technika iránt.

engem igen😊
3P
Tényleg nem számítottam rá, hogy mûködni fog, mondjuk úgy, hogy csak egy hajszálnyi reményt adtam rá, de mégis bejött 😊.

7-8:30ig tok csinálni szervert ha érdekel vkit..

este nincs kedve vkinek játszani?
arty
huh, ez érdekes! akkor neked duplán megérte! 😊

Forza.

3P
23 oldalas kis füzet, ami pont elfér a DVD tokban, szóval egy vicc... 😊

Apró kérdés: mennyire részletes kézikönyvet adnak hozzá?

3P
Hát a 2. részt én is nagyon sokszor végig vittem, vagy csak 1-1 bajnokságot nyomtam. Összességében nekem a DTM a nagy kedvenc, de szorosan mögötte jönnek a klasszikus autók bajnokságai, mint pl. pont a Mustang. Eszméletlen jó filingje van. (Offtopic, de pont emiatt tetszik nekem a GT Legends is...)
Nekem mondjuk nagyon tetszik a 3. rész is, igaz eddig inkább csak GT bajnokságot tóltam.

MaverickSXT
Van benne vintage auto es a dodge is a regi tipus,de en hianyolok par versenyt ami a 2 ben volt pl: street series ,34 ford ,az igazi vintage es a streetes palyak,mert en a 2 ot atszerkesztettem es dtm el nyomjuk sreetes palyakon.A 3 nak jobb a fizikaja es eleg jol iranyithatok az autok ,de en megis hianyolom a "varazst" ami a 2 ben volt meg ez mar nem "ToCA" csak egy autos game,de ettol fuggetlenul jo es szoktam is vele eleg sokat jatszani

Hát, kár. Toca2-õt még ma is sokat nyomom, tényleg jó hangulatú progi.
Amúgy a Dodge Charger is 70es évekbeli évjárat? Vagy mostani?

Ezt nem tudtam. Csak gobdoltam, hogy a sok 100%-ot kérõk talán így jobban boldogulnak.

MaverickSXT
Fullra igazad van ,de sajna mustang nincs amugy szer a 2 filingje sokkal jobb volt a 3 ban viszont jobb a fizika vagyis a kocsik iranyitasa en sokat nyomom meg most is a 2 ot valahogy megragadobb ,en arra szamitottam hogy a 3 is hasonlo lesz de hat sajna tenyleg csak hasonlo,mert belevesztek az f-1 be es azert az mar ugye nem ToCA

A 1968 as Mustang nem DTM autó. Vintage autó.
Nem engedélyezte a megjelenést? A többi ford megjelenését a játékban pedig igen?
Tudod ez úgy mûködik, hogy kicsengetik érte a pénzt és használják. Ugyanúgy ahogy a második részben.
Miért ne versenyeztetnék '68-as mustangot vintage kategóriában?
Ja és a hely szót ly el írjuk.

Az ertéelklub színvonalú válaszaidból meg egyértelmûen kiderült, ki is itt a <#lama>

a cheat NEM MÛKÖDIK
a csíthez 1 progi kell...de NETEN NEM fogadja el!!!!max single módban!!

3P
M E G O L D Á S A F A G Y Á S R A !

Sikerült megoldanom a fagyás gondot. Mondjuk ez a "megoldás" eléggé hogy is mondjam, nem fog nagy sikernek örvendeni.
Szóval megvettem az eredetibe a játékot. A warezt uninstallátam s feltettem az eredetirõl. A játék tökéletesen elindult s ahol a waerz mindig fagyott ott az eredetivel már nem fagyott. Sok futamot indítottam soha nem fagyott.
Eddig ez lehetne véletlen is. Kíváncsiságból vissza tettem a warezt (kábellehúzás meg minden), ajáték persze ismét elindult, de random ismét fagyott, s pont úgy ahogy korábban is. Erre vissza megint az eredeti, s azzal már ismét nem fagyott.
Tehát a megoldás: eredeti lemezrõl kell futtatni.
Ezek szerint a warez verzióval nincs minden rendben, vagy az autentikációnál mégis csak van valami amire rájöhet.
Tudom nem vígasztal ez sok embert, de engem igen. Most tolom is ezerrel, tehát akinek fagy és zavarja, akkor az eredeti megoldást jelenthet erre, legalább is nálam igen. 😊

Pár cheat: http://www.gamewinners.com/DOSWIN/bltocaracedriver3.htm Tessék VÉGIG elolvasni! <#nyes>

Valaki küldjön már 100%-os mentést!!Lécci!!!!!itt a cím [email protected]
jakewyler
ugyan ez a problémám csak gt legendsnél

Nem tud nekem vki segíteni ebbe a cd key szarságba megköszönném!
Tud valaki nekem 100%-os mentést küldeni???Vagy címet mondani ahol van???

[email protected]
Shane
hali nem tud vki 100 % os mentest kuldeni?
ide : [email protected]
elore is thx