ToCa Race Driver 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor fél 8 felé megkereslek benneteket 😊
Már megpróbáltam Accountot csinálni, de email cím nélkül nem lehet, mert nem engedi és a @-ot meg nem tudom elõhozni sehogy sem.
Addig még próbálkozok ezzel a regeléssel, bár tudom nem valami nagy kunc 😊
Voodoo
Valaki nem tudja hogyan lehet a replayben kocsit változtatni? (mert mindig a Player01 nek a kocsiját mutatja)
Hogyan lehet az osztot képernyõs multinak a replay-ét elmenteni?
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: SDani456
start "C:\GameZone\Race Dirver 3\" /ABOVENORMAL RD3.exe
DTM Verdákkal Nyomjuk + Kamion(néha)
GameSpy-on NEM kell Regelni..
rámész h Multi.ott csinálsz 1 accountot..emil cím..jelszó...DONE és kész is.
jácchac a gaméval..
HUNGARY or BAN néven megy a server..
KÖSZÖNNI KÖTELEZÕ!! így: SG
muszáj mert BANolom a túristákat akik pontot szeretnének gyûjteni (<#vigyor1>#vigyor1> <#nevetes1>#nevetes1> NEM PONTOZÓDIK A JÁTÉK..NO Rate!)
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
A GameSpy-n kell regelni magunkat a játékban? Vagy hogy megy ez?
nézzétek a képeket..azok elárulják..
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Kipróbáltam:
1. kilöttem minden oda nem illõ alkalmazást( virusitró ....)
2. magas prioritással indítottam a gamét.
eredmény: nem az elsõ hanem a 2-3 kanyarban kezdett laggolni a gém.
A laggok kb 1-5 mp-sek.
S mindez csak akkor ha bekapcsolom a Force Feedback-ot.
további tanácsokat szivesen fogadok.
Elõre is Thx.
Mevrik =).....ha hazaértem dumálni akarok veled..VERDA ügyben....
kéne pár alakítás..
ESTE GAME!!!!
HUNGARY or BAN néven!!!
Várunk mindenkit.....
KÖSZÖNNI KÖTELEZÕ......így HUN SG DTM TEAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<#eljen>#eljen>
(sry..csak 350Km/h..hamar nyomtam a gombot)
Zsoltexel
az idõ eljárt felettünk...vagy felette?
MaverickSXT Autója :
.:RC:. SimaSuna (a zén autóm!)
itt a gumit akartam elfüstölni de a motor hamarabb feladta:
Egy gondom lenne a TRD3-al! Még pedig az, hogy felteszem a játékot és egy "keyless"-es hibával nem indítja el a játékot.
Mit tegyek!
Server érdekel vkit?
mert indítom HUNGARY or BAN néven.
Új pályákkal....(thx <#worship>#worship> MaverickSXT)
Technikai okok miatt 19:45tõl
Írtad, hogy nem olyan egyszerû, mert 3 om betus dolgokbol kell kitalalni melyik palya melyik. Hogy könnyebb legyen, ezen az oldalon le van írva, hogy melyik pályának mi a 3 betûs rövídítése: http://reg.3dactionplanet.gamespy.com/
Remélem tudtam segíteni!
A pioritást tudom hogy hol kell beállítani, ki is probálom.Csak Realtime-ra ne tegye senki a pioritást !!
Thx
Forza.
ja és hogy ne unatkozak, rádásul a játékon belüli beállításoknál a kormány se áll középen 😛.
Thx az infot de a tûzfal ki van kapcsolva mivel nincs netem. ( F-secure Internet Security 2k6).Lehet hogy akkor ki kéne lönöm mindent futó F-Secure IS alkalmazást míg jáccok.
Thx hazamek majd kipróbálom.
most meg mehetek vissza
A problémám a következõ lenne.
A gamét elkezdtem játszani kormánnyal, de viszont ha a játék alatt bekapcsolom a force feedback -et akkor a játék szaggat de nagyon. Ha kikapcsolom akkor megy rendesen.A grafikát is a minimumra állítottam hát ha amiatt, de nem, akkor is csinálta.(Nem csak nálam hanem a havernál is).
A Kormány: SAITEK R440 Force Feedback Wheel (1 el régebbi mint ami a honlapon fennvan a saitek-nek) a driver pedig 2003/04 -es frissebb nincs a saitek honlapon.
Plz aki tud segitsen
Elõre is Thx.
Byez
Köszi
Írd már le lécccci, hogyan csináltad meg, hogy dtm autóval tudsz cross pályán is menni! A 2-ben én is meg tudtam csinálni, de a 3-nál nem tudom!
Köszönöm szépen
Te mav...az a 2. kép állat
Tom Hogy Fura...de Qrva Jó Volt..Fõleg DTM-mel Cross pályákon.
Sittyitõl:
Vamos Argentina!
Vamos Argentina!