ToCa Race Driver 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi szépen az infót!
Akkor fél 8 felé megkereslek benneteket 😊
Már megpróbáltam Accountot csinálni, de email cím nélkül nem lehet, mert nem engedi és a @-ot meg nem tudom elõhozni sehogy sem.
Addig még próbálkozok ezzel a regeléssel, bár tudom nem valami nagy kunc 😊

Vádá
Sziasztok.Ha valakinek van egy kis ideje és segitene elindítani a game-t az pls vegyen fel msn-re. [email protected] elõre is köszi. (próbáltam a lehúzós modszert a friss daemont lehet csak elbénáztam valamit de cd-keyt kéri mindig pls help)

Voodoo

SD456
Sya all!

Valaki nem tudja hogyan lehet a replayben kocsit változtatni? (mert mindig a Player01 nek a kocsiját mutatja)
Hogyan lehet az osztot képernyõs multinak a replay-ét elmenteni?

Elõre is köszönöm!

PS3 ID: SDani456

MaverickSXT
Hi all most ertem haza😊Fu de utalok dolgozni<#falbav>

Command lineból sem megy így?:
start "C:\GameZone\Race Dirver 3\" /ABOVENORMAL RD3.exe

kb Fél 8.
DTM Verdákkal Nyomjuk + Kamion(néha)
GameSpy-on NEM kell Regelni..
rámész h Multi.ott csinálsz 1 accountot..emil cím..jelszó...DONE és kész is.
jácchac a gaméval..

HUNGARY or BAN néven megy a server..
KÖSZÖNNI KÖTELEZÕ!! így: SG
muszáj mert BANolom a túristákat akik pontot szeretnének gyûjteni (<#vigyor1> <#nevetes1> NEM PONTOZÓDIK A JÁTÉK..NO Rate!)

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Este úgy mikortól lesz szerver és mivel nyomultok?
A GameSpy-n kell regelni magunkat a játékban? Vagy hogy megy ez?

azokat is...itt nem harc folyik....itt MÓKA!!
nézzétek a képeket..azok elárulják..

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Sippie
Mindenkit? A lelkes amatõröket is? 😊
Hi

Kipróbáltam:
1. kilöttem minden oda nem illõ alkalmazást( virusitró ....)
2. magas prioritással indítottam a gamét.

eredmény: nem az elsõ hanem a 2-3 kanyarban kezdett laggolni a gém.
A laggok kb 1-5 mp-sek.
S mindez csak akkor ha bekapcsolom a Force Feedback-ot.
további tanácsokat szivesen fogadok.
Elõre is Thx.

háj....ismét suliból..
Mevrik =).....ha hazaértem dumálni akarok veled..VERDA ügyben....
kéne pár alakítás..
ESTE GAME!!!!
HUNGARY or BAN néven!!!
Várunk mindenkit.....
KÖSZÖNNI KÖTELEZÕ......így HUN SG DTM TEAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<#eljen>

Alexease
Na itt egy full 100%-os Save😊 http://alexease.uw.hu/files/trd3_save.zip
Nos..A Mai Nap Képei :
(sry..csak 350Km/h..hamar nyomtam a gombot)

Zsoltexel

az idõ eljárt felettünk...vagy felette?

MaverickSXT Autója :

.:RC:. SimaSuna (a zén autóm!)

itt a gumit akartam elfüstölni de a motor hamarabb feladta:

Raho
Hogy csináltad meg hogy nem lép ki exe hibával?

VW Jetta II 1,8T

Sziasztok!

Egy gondom lenne a TRD3-al! Még pedig az, hogy felteszem a játékot és egy "keyless"-es hibával nem indítja el a játékot.
Mit tegyek!

Raho
Engem is érdekel, remélem tudok indulni is.

VW Jetta II 1,8T

chalezlopez
Hi! Érdekel! Megyek 19.45 körül + az asszonynak is néha átengedem a volánt.

Vamos Argentina!

hy!
Server érdekel vkit?
mert indítom HUNGARY or BAN néven.
Új pályákkal....(thx <#worship> MaverickSXT)

Technikai okok miatt 19:45tõl

MaverickSXT
Nagyon koszi THX

Szia!
Írtad, hogy nem olyan egyszerû, mert 3 om betus dolgokbol kell kitalalni melyik palya melyik. Hogy könnyebb legyen, ezen az oldalon le van írva, hogy melyik pályának mi a 3 betûs rövídítése: http://reg.3dactionplanet.gamespy.com/
Remélem tudtam segíteni!
Oké Thx.

A pioritást tudom hogy hol kell beállítani, ki is probálom.Csak Realtime-ra ne tegye senki a pioritást !!
Thx

arty
ezerszer leirt probléma: játékot magas prioritáson kell futtatni ... ha igy nem megy, akkor olvass vissza/keresõ alul, mert be lett irva soxor hogy kell inditani magas prioritással 😊 nekem ilyen gondom nincs, igy fejbõl nem tudom.

Forza.

MaverickSXT
Nalam tokeletessen mukodik a kormany van mentesem abban benne van a beallitas is amit hasznalok

Oké Thx.
ja és hogy ne unatkozak, rádásul a játékon belüli beállításoknál a kormány se áll középen 😛.

MaverickSXT
Hat nem tom akkor probizd le ,egy probat meger

Hi

Thx az infot de a tûzfal ki van kapcsolva mivel nincs netem. ( F-secure Internet Security 2k6).Lehet hogy akkor ki kéne lönöm mindent futó F-Secure IS alkalmazást míg jáccok.

Thx hazamek majd kipróbálom.

jaj..hajnalok hajnálûn suli azt eslõ 2 óra nuku..
most meg mehetek vissza

MaverickSXT
Szerintem nalad a tuzfal lesz a problema,nalam is csinalta aztan tuzfal csere volt es most folyik a kep meg neten is ,semmi szaggatas

MaverickSXT
Hali, igen az iripper1.9 -el csinalom de nem olyan egyszeru atkell irogatni dolgokat meg be kell irni a palyaneveket is ami nem egyszeru mert 3 om betus dolgokbol kell kitalalni melyik palya melyik,probalkoz

Hi!

A problémám a következõ lenne.
A gamét elkezdtem játszani kormánnyal, de viszont ha a játék alatt bekapcsolom a force feedback -et akkor a játék szaggat de nagyon. Ha kikapcsolom akkor megy rendesen.A grafikát is a minimumra állítottam hát ha amiatt, de nem, akkor is csinálta.(Nem csak nálam hanem a havernál is).
A Kormány: SAITEK R440 Force Feedback Wheel (1 el régebbi mint ami a honlapon fennvan a saitek-nek) a driver pedig 2003/04 -es frissebb nincs a saitek honlapon.

Plz aki tud segitsen

Elõre is Thx.

Byez

Ha az iripper1.9 -el csinálod, azt én is tudom, viszont ha van olyan programod, mint ami a 2-höz is volt, akkor azt belinkelhetnéd!
Köszi
1 dvds a game de telepítve 7 Gb

Szia!
Írd már le lécccci, hogyan csináltad meg, hogy dtm autóval tudsz cross pályán is menni! A 2-ben én is meg tudtam csinálni, de a 3-nál nem tudom!
Köszönöm szépen
Barney Tech
mekkora a game?12Gb?

MaverickSXT
Nagyon utos

fõleg
Te mav...az a 2. kép állat

MaverickSXT
HuHu de durva

macleody
A franc megint lemaradtam.
Majd holnap is lesz. (Én nem biztos, hogy ráérek, mert az asszonypajtás diplomamunkája prioritást élvez, de sebaj, majd utána)

A Mai Nap Képei..
Tom Hogy Fura...de Qrva Jó Volt..Fõleg DTM-mel Cross pályákon.

Sittyitõl:

macleody
Már nem nyomjátok?
chalezlopez
Nekem pl. úgy nem indul el a gép. Finoman kell bánni azzal az adatkábellel na.... Nem lesz vele semmi gond.

Vamos Argentina!

Jó volt a rally, akárki akármit mond, csak kár, hogy a képlopóm nem ment akkor...

MaverickSXT
Ne az ata kabelt huzd ki mert az erzekeny es konnyen torik hanem az aram kabelt huzd ki

chalezlopez
JA! És key-t sem kér sohaaa! Ha igen akkor az nem TOCA3.<#ejnye1>

Vamos Argentina!

chalezlopez
NEM KELL HOZZÁ CRACK! Feltelepíted mint bármi más játékot, de NINCS hozzá crack! (Mount DT4) Asszem kér 1 újraindítást. Újraindítod, majd kikapcs.Lehúzod az adatkábelt (a szélesebbik) a cd/dvd lejátszó(i)dról. Aztán PLAY. De mikor indítod a gamét, be kell, hogy legyen mountolva az iso (racedriver3.mds) a winchesteredrõl. Nem kell kiírni dvd-re, mert ez csak winyóról futhat értelemszerûen.

Vamos Argentina!

Tudom h balfasz vok, de nem az ezirányú megerõsítéseteket akarom kérni.
Szoval senki nem tud segíteni? Mit kezdjek a cd key kéréssel?
MaverickSXT
Van benne rally palya is

MaverickSXT
Na kesz, mehet kamion is meg dtm is