ToCa Race Driver 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha multiban mentek,mivel irányitsátok a kocsit?,mert halotam olyant is hogy
kormányal és nem gombokkal kezelik az autot.
Mennyire igaz?
Battlelog: kvantahun
Nálam most a Win beépített tûzfala van. Én szoktam laggolni játék közben? <#vigyor>#vigyor>
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
be vagyok rúgva (7köznap kizárva)
hülye vagyok.. (alapból ijen vagyok<#vigyor2>#vigyor2>)
kicsúsztam, megpördültem..és **rok már az körre (elõfordul)
vagy éppenséggel a szõke cicababám baszogat telefonon<#crazya>#crazya><#phone>#phone>
szal NE ijedjetek meg..
bocs az OFFért de gyagya vagyok....jó kedvem van
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Tehát:
1.) Mindenbõl kilépni, ami nem kell a játékhoz. (MSN, Skype, kémprogiirtó, Picasa, Objectdock, stb.)
2.) "Normál feletti" prioritás beállítása (elindítod, majd a menüben Ctrl+Alt+Del, "Folyamatok" fül, jobb klikk az "RD3.exe"-re, "Prioritás beállítása -> Normál feletti", Feladatkezelõ bezárása, vársz egy picit, amíg a programod magához tér, és utána ereszdelahajamat VAGY a lentedd emlegetett runme.bat elkészítése)
úgy meglehet próbizni
1.) Ghost lesz, és szaggasson - laggoljon mindenki ahogy akar.
2.) Nem lesz ghost, de akkor minden csevelyprogiból, torrentbõl, online idõjárásjelentésbõl, stb.-bõl ki kellene lépni és a játékot normál feletti prioritásban futtassa mindenki. Lehetne egy pár tesztfutamot csinálni így is, és ha jónak tûnik, akkor kötelezõvé tenni.
Nem flame-nek szántam, de lehet vitatkozni. <#vigyor>#vigyor>
nem gond ha csatlakozol..este kb 19-19:45 között indul a server(ahogy a melóm véget ér)
1 Feltétel szabott mindenkire h belép..és 1bõl köszön MAGYARUL.(semmi autó váltás!semmi!)
a legjobb ha "csumi, csá, sziasztok,szevasztok.."-val köszöntök.
régen volt jelszó is de arra nehezen engedi be a gamésokat.
az a nagy baj a gaméval h csak 12en lehet 1Xre gamézni...
(jó h legalább ennyit elbír a gépen <#bee1>#bee1> )..
de már így vagyunk vagy hányan....
a bajnokság szervezésben van de elõre láthatólag május közepétöl indul..
SCHTOMI
Nem felejtek, csak haladékot adok...
Thx az Infot, mostmár nem laggolok a game alatt , ha az FF be van kapcsolva.
byez
Köszi a tippet. Kipróbáltam. Müxik. Igaz, hogy azóta verseny közben
"cöccög" a hangom, de leszarom.<#nyes>#nyes>
Aludni tudok, de komolyan versenyezni csak éjjel tudok, amikor a
csajom már alszik és nem a nyakamban liheg. <#mf1>#mf1>
Meg hát az ember szeret rákészülni egy jó versenyre... (Peace) 😄
Most megyek megnézem tudok-e online játszani.
THX még1x. <#circling>#circling>
Hogy lehet 1 ilyen szervet megtalálni?,vagy hogyan?Szerver név: ATTILA_THE_YANI
vagy más néven furó szerveken.
Elöre is köszi.
Pár perc múlva a haverom csinál szervert, akinek van kedve jöhet(mivel az õ netje nem olyan gyors ezért 8 emberke lehet összesen.
Nincs Ghost, nem lehet levágni kanyart.
Szerver név: ATTILA_THE_YANI
kör pályán jó vagyok 😛
beállitásilag....de amúgy...pfffff
A Szokásos néven.