ToCa Race Driver 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MaverickSXT
DTM ben nincs upgrade csak setup,tobb pontot meg nem tom lehet e csinalni, viszont egy jo setup nagyon sokat segit

Hogyan tudok az uprgradeben több pontot használni? akár kóddal?
Nálam még régebben volt egy kölcsön kormány és .... elszomorítóan gyenge voltam vele. bár 6 év bill. után nem is tudommit vártam 😄 Maradok a jól megszokott billentyûzetnél, igaz nem lesznek sztár idõk de legalább élvezem, s nem a hajamat tépem azért mert állandóan keresztben megyek a pályán

Battlelog: kvantahun

Dietrich
erre a hszre akartam.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
Hi.
Ez egy király pálya amúgy! F1 challenge 99-02/champ car modban az igazi <#eljen>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Fenebe ma sulim van,pedig szivesen becsatlakoznek,de 7vegere akkor en is leporolom a kormanyomat es +probalom osszerakni,azzal kivancsi lennek hogy mit muvel a progi,csak ne lenne annyira nehez ezt a kormanyt osszeszerelni 8( ugyhogy lehet marad az analog gamepad.

na kipróbiztam kormánnyal..(csam mav miatt mert fojton baszogatott)
hát mit mondjak..
be kellett állítani rendesen...
csak az a baj h nem ojan mint a többi "ász" kormány..
de sokkal jobb mint billel..Pl Surfise paradisen a "falaknál" miliméterekre el tudok menni...fékezés nélkül..és 1:17:77et mentem rajta..
de ha úgy látjátok h kacsázom az úton az azé van mert nem szoktam hozzá a kormányhoz..

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

ha kicsit visszaolvasnátok akkor meggyõzõdve látnátok h ki van írva h a CSÍT nem mûködik neten.....
magyar szerveren ugyanúgy kell jáccani mint a külföldin..
ide szoktam kiirni h mikor lesz szerver..
Ma lesz server..
18:30tól azért mert ugye ma péntek van..
Hungary Or BAN!!! néven!

ja: HA BELÉPTEK KÖSZÖNNÖTÖK KELL!!! mert ha nem köszöntök sunyi módra akkor lehet h banollak titeket(mert csak a német túristák nem köszönnek) szal köszönni Kötelezõ!!

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

SchDexter
A neten nem nagyon fogsz látni magyar zászlót, mivel h a játékban sem nem tod kiválasztani h magyar vagy.

A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen mert a defínició szubjektívítása annyira dekombatív hogy ez már morálisan egzisztenciális!

tud valaki kodokat,õsszes autóhoz?
sziasztok

Kiccccsit kezdõ vagyok még... mikor és hogyan kell játszani neten ... már külföldin játszottam. ugyan úgy ott lesztek ti is??? csak akkor magyar zászló fog lebegni? :$
Nem gáz akkor ma még válogatok a többi szerver közül

Semmi gaz,szerintem +ertig a dolgot a tobbiek,csak kicsit sajnalom,hogy ebbol a szempontbol itt meg mindig balkan van.
OFF
Neha leesik az allam amikor nezem a kulfoldi(nemet)csatikat,hogy ott mennyiert milyen netet adnak mennyi loveert.De ez van sajna.

sorry de nem lesz server..a szolgáltató lekorlátozott..
ne harizzatok..
holnapig kibírjátok!
holnap teljes sávszéllel nyomjuk!

Gabor1990
Na mikor a szerver??

Koszi ez kicsit +nyugtat,ha valamikor problema merul fel a progival kapcsolatban.<#eljen><#worship>

nincs mit.
szívesen bármit bármikor

Akkor +nyogodtam.Koszike az infokat.

ha elmondod h hogy kell akkor nagyon szívesen

miaz hogy!..naon sokan azzal nyonmjuk..

A gep melettem a foldon csucsul,de akkora a haz,hogy mivel a legfelso helyre raktam a dvd olvasot,ugy kb. terdvonalba van,marad akkor a kapcsolo kivezetes elore.Es akkor marad a restartolgatas majd.
Lehet hogy mar 19.45-re felteszem a gammat?
Nem "hivatalos" verzioval is lehet tolni a gammat a neten?

MaverickSXT
Suna megtanultad kezelni a palyaszerkesztot?

19:45re tervezem..
új pályákkal..

áramszünet és vírus mentesen! remélem

Ja ha már itt vagyok kérdezném hogy ma várható játék? Ha igen akkor mikor?

Szerintem nem a legokosabb dolog menet közben leszedni a tápról a cuccost aztán visszakapcsolni.
Jobb az ha kikapcsolt állapotban kapcsolgat az ember 😄

a menet közbeni kapcsolgatás se a meghajtónak se a Winfosnak nem tesz jót..
a géped hol hejezkedik el?
mert ha az asztalon van akkor hátra is kivezetheted úgy mint a VGA kártya.
ott hátul lenne a kapcsoló.
vagy 2 szál vezeték kapcsolóval a végén lógna ki az elõlapi panelek hején

ja: hején..tudom h lynal irjuk..igy kevesebb karaktert foglal😄

Illene kikapcsolt gépnél kikapcsolnod a DVD-d...

Ok,csak a csoro gepemrol leszedtem az osszes elolapi panelt,a hutes miatt.Egyebkent mit szol hozza,ha menetkozben kapcsolgatom,vagy azert ki kell kapcsoljam a gepet,amikor ki(be)kapcsolom a cd-t?

ha rám hallgacc akkor 2 száll vezeték..1 kapcsoló..és kivezeted a kapcsolót az elõlapi panelba..
az úgy egyszerûbb..szerintem.

Rajtam nem fog mulni,csak ezt a franya cd lekepcsolot kell meg +csinanom,hogy ne kelljen mindig szetbontani a gepet.5letek?Esetleg kulso USB rack?

én már megmutattam😄....Ti jöttök!

Na ez nem semmi,azert latszik a tendencia odaat eleg jol kenik neki konzolba.Na de nahogy mar ez a jo oreg kontinens maradjon mar a sereghajto.Adjunk a hamburgerzabaloknak.
Cool az oldal,megy a bookmarkba.

Mutassuk meg a világnak, hogy mi is játszunk: http://www.frappr.com/toca3players

ezek a moderátorok csinálhatnának már valamit...
6 napja küldtem nekik levelet de még semmi..SEMMI válasz a kérvényemre..
ennyi dolguk nem lehet..

A dehogy,csak orge vagyok mar ehhez a melyik a jobb temahoz,es nem kaarom hogy elfajuljon a dolog.
Ja szep dolog a patch,de tuti hogy PS-re nem lesz belole semmi,pedig jo lenne.

A Codemasters azzal indokolta, hogy a konzolosok nem szeretik a realisztikus(abb) irányítást. Viszont megígérték, hogy a hamarosan megjelenõ patch majd orvosolja a dolgot.

frankón fogalmazod a lényeget!

Kicsit kanyarodunk a fenti tematol,de szerintem mindegyiknak megvan a maga elonye/hatranya es igy mindegyik jo valahol.
De ez tenyleg ToCA.

MaverickSXT
Igazan nem akarlak megbantani de ez ki szerint koztudott teny?En jatszottam mind a 2 vel es a GTR siman jobb.Ha az LFS jobb akkor hogy hogy nem az a simulatorok kiralya?Nezd meg hany dijat nyert a GTR es hanyat az LFS na es ez viszont teny,de mindenki azzal gamezik amit szeret tehat nem vitat akarok nyitni es masreszt ez a ToCA

misirulez
Mármint a Fizikája jobb.

\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"

misirulez
GTR-nél jobb a Live For Speed, ez egy köztudott tény...😊

\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"

MaverickSXT
Rosszul tudod van pc re nagyon is utos autos game a GTR ami az eddigi legjobb szerintem es sokak szerint na es rFactor, Nascar sim ,GT Legends stb.... GT4 pedig tudomasom szerint csak PS2 re van ugyanis exkluziv jogok vannak rajta viszont az nem szim hanem arcade game tehat ha az tetszett akkor a toca is fog

ezt hogy érted h autosave?
ha nincs meg a game mihez az autosave?

ffxi
Nincs meg nekem a gém, de AutoSave segítene?

Fákjúal!

Jó a játék, de nem tudja valaki, miért állítja vissza a program a realizmussal kapcsolatos beállításokat? (Újraindításkor mindenképpen). Mert én mindig bekapcsolom õket(sérülés,irányítás,kerékvetõk) õ meg mindig ki. Ki érti ezt?

ffxi
Mind rallys!!! Toca-ban van több fajta is.

Fákjúal!

azért értettünk félre téget mert rosszul fogalmaztad meg a mondatot.
na de a Ps2 az nem ugyanaz mint a Pc.
Sokan nyomják kormánnyal..nekik bejött...
(nekem meg itt a polcon porosodik...)
próbáld ki..nem fogod megbánni..

el kell h keserítselek ugyanis van valós vezetési szimulációs játék!
Pl: Richard Burns Rally..vagy közel hasonló hozzá a Colin..de ott van még a CRC2005 is...

ffxi
De félre értettétek engemet!!!!!

A gém színvonalára értettem. Mivel PC-n nincs normális "Real Driving Simulator"-os gém, ezért ö.hasonlítottam Gran Turismo4-el, ami PS2-n nagyon ütös.

Fákjúal!

Amit te kérdezel ffxi az a GRAND Turismo 4.
Az CsAK Ps2,Ps3,XBoX360ra fog kijönni.
Rókára Ne Hallgass..
A Játék ára eredetileg 1 kerek 10es..de a warez is megy neten!
igaz a tápkábelt kell lehúzni a DVD meghajtóról(ami nem nagy feladat)

Sunyi RóKA
De külömben a dobozán rajta van hogy (Pc,Xbox,Ps2)ha Pcs akkor minden okér rajta tedd azt.<#nyes><#taps>

Elöször a tartálybol enged ki a nitrót és teljes padlogázt neki :D