ToCa Race Driver 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az mindegy h a telepítésnél minden ki volt pipálva?
Daemon ba igy legyen beállitva : Emulation - > és csak az RMPS legyen kipipálva !
( Nekem csak igy indul 😄)

Igen dameon 4.03-at használok és on-ra volt kapcsolva (azaz zöld volt a tray ikon)
bervin12...Daemon 4-et használsz?
ha nem akkor szerezz be lécci. A FAQban van link...
aztán szólj ha megvagy!

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Hali!
Mit tegyek, ha ezt írja ki:
Insert the RaceDrvier3 (keyless) disc into the disc drive and press "Retry". ??
Próbáltam már a kihuzósatz, de nem megy. Lécci vki segítsen.
Ide is lehet írni: [email protected]
Vagy msn-en fölvenni: [email protected]
Köszi, hello
hy.
ha foglalkoztál volna 1 kicsit velünk..barátságot kötöttünk volna..
Amint látod barátok lettünk itt az összes SG sráccal..
Bajnokságot indítunk...FAQ-t csináltunk...igazi nagy csapat gyûlt össze...
megosztunk mindent egymással..észrevételt..tapasztalatot..
frankón összejöttük...
én kértem a házigazdaságot..mert okot találtam rá..ideadták...azóta
látod változik minden..

köszönet..Mavericknek..Sityinek..Cápafogxynak..Rahonak...és még azoknak akit nem soroltam fel..
nélkülük nem jött volna létre ez a csapat..
Hajrá SG team!

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Maresz..ha mész a verdával...láttszik az a kerék amit bele szerkeztetél???
mert nekem nem<#fejvakaras>nemtom miért..PLS <#help><#help>

Duddits
Azert mert nem irtam?... Eh

Dietrich
elmentem bmp-be aztán nem nyitja meg nekem pl. a paint "érvénytelen bitképfájl vagy formátum" szöveggel.
de csak simán rákattintok akkor meg azt írja "nincs villámnézet"

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
tegnap megint jött az exe hiba, de ez a szûrõ bevált

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
Hali.

Suna a tegnap versenyt eltudnád küldeni? Laguna miatt kellene fõleg 😊

mohus
A felirat még ok...
de ez a felóóóó 2006-ban.?!
hihetetlen ,hogy a PC-s játékipar nem tud kilépni a "konzolos" PS2 alapgrafból....
kivéve az Obli<#eljen>

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

atirtam kicsit..

Cápafogxy
De mi még itt vagyunk.

ez a nap is gyorsan elment....igaz kis technikai hibával..
de megoldottuk...jee

Heineken HTM Racing Team:

Dietrich
kösz a játékot jó volt.
a rajt után a leggyorsabb vagyok néhány pályán..pl Spa vagy Laun..egészen az elsõ kanyarig aztán elszáll a bubi az autóból és utána már csak egy roncshalmaz :p

nap képei:

jakewyler
na itt vagyok,köszi a gamet még bele kell jönnöm...
Írnátok pár váltó beállítást,mert mindenki elhúz pedig már állítottam sok fajta képpen,nagyon megköszönném...

Demokratikusan megbuktattunk, mert nem tudtuk elérni nálad azt, amit most fenn látsz. Harag nincs, Suna kb. 2 hetet várt, amíg a modik átadták neki a házigizdaságot, ez idõ alatt tiltakozhattál volna. Peace!

És ha Suna szól, hogy megy a szerver, legyetek szívesek TeamSpeaket használni!

Ne legyen minden Don't care, hanem valamilyen szûrõ legyen (pl. Touring Cars - DTM).

jakewyler
na a game amikor rámegyek a szerver keresésre akkor kidob hogy az .exe hibát észlelt...

Cápafogxy
Ugyanaz ami szokott és nem én csinálom Hunharyan or bann
pass: sg

jakewyler
mi lessz a tiédnek a neve?

Cápafogxy
Mindjárt lesz 5 perc.

Dietrich
lesz most szenvednek vele

jakewyler
van most szervered?,ha igen fölmegyek amíg leepí csínál...

MaverickSXT
Talan kellet volna foglakozni a topikal nem gondolod?Mikor irtal ide vmi hasznosat utoljara?

Dietrich
nyissál egy új topicot ezzel a címmel:

már megint leszartam egy topicot a sok százból amiket nyitogattam..sajna bélyeg csere nem jöhet szóba csak topic nyitogatás..címmel.<#hehe>

Dietrich
A-Data-t kellett volna venned 😉

jakewyler
oks majd írd ki nagyon várom,thx

fernando torres
jesssssz!!!!!!!!

jaja tervezem mert összegabajodott a rendszerem az új memóriával (VdaTa Memóriát SENKI ne vegyen!!!!) frankón összeesett a gép....
nemsoká fent van a game és indítom...

jakewyler
csinálsz ma még szervert?

köszönd azért mert nem csinálsz semmit...
csináltunk FAQ-t...saját oldalt saját TS-t..összefogott a kis csapat..sõt..még találkozni is fogunk egymással ha úgy összehozzuk...
Pííííísz

Duddits
Köszönöm, hogy az engedélyem nélkül választottátok a házigazdát... <#taps><#worship>

jakewyler
már olyan szerver sincs

Big Daddy
Csak sg-s van benne.

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

jakewyler
jah láttam én is de egy sg-s nincs benne elöbb bejutottam

fernando torres
viszont MaverickSXT csinált szervert de csak 6an férnek és tele is van jah meg kamionost

jakewyler
de akkor nem értem miért mondták és ezért dekkolok már 2,30órája itt,na mind1 tanultam belõle

fernando torres
sztem csak mi nem látjuk mert ha nem lenne biztos jelezték volna

jakewyler
na annyit a szerverõl

jakewyler
lessz szerver vagy nem?????????????,mert akkor nem dekkolok itt...

Mardel9
semmi sekerült csak az 1.8 nem bírta de az 1.9 el sikerült köszi mégegyszer

A kisbaba olyan, mint a Nescafé. Könnyű megcsinálni és egész éjjel ébrentart

Én késõbb jövök, valószínûleg 9 után.

Suna! Ezt a linket -> Hivatalos ToCA3 honlap ki kellene még tenni felülre!

Mardel9
köszi de nemtom te gépelted e el v nálar rossz mert nálam a text az *.big kiterjesztésû és sehogy nem engedi megnyitni mert típushíbát ír ki de azért köszi

A kisbaba olyan, mint a Nescafé. Könnyű megcsinálni és egész éjjel ébrentart

jakewyler
én se