ToCa Race Driver 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csiaki
Mind2õt húzd le!

ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB

And 1
csá nekem van a gépemben 1 cd és 1 dvd író akkor most mind a 2-t zúzzam ki vagy mi és akkor úgy indítsam el vagy egyáltalán mi az a tápkábel ?😄

chalezlopez
úgynézem ma a racing kilõve <#falbav>

Vamos Argentina!

chalezlopez
esetleg beszállnék...

Vamos Argentina!

Ha leszünk páran csinálhatok szervert....
ZS90
Hi! Lesz ma game?

\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"

Gabor1990
Elküldtem privátban

van msn-d?
Gabor1990
Én megyek ha csinálsz szervert mer má ugyis rég játszottam

vki game?
tegnap tudtam szervert csinálni.....kipróbálnám vkivel....
Dietrich
ja jó mert azt hittem 😊

beléptem a szerverre és ahogy esik úgy puffan full alapon minden egy audival semmi tunning mert mintha errõl lett volna szó 😄..kaptam vagy 30 mp-t 1 kör alatt 😉
kénytelen voltam mercire váltani 😄
de aztán visszatértem az audihoz de már setuppoltam..igaz ez nem ment 325 felett (merci nekem 342km/h)viszont a kanyarokat jobban vette..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

MaverickSXT
ne foglalkozz vele azert van az upgrade hogy hasznald csak van aki tulzasba viszi ,de nem rad gondoltam amugy ma jo volt a parti csak rohadt faradt vok es raadasul holnap is mehetek dolgozni hogy a ....<#mf3><#mf1><#gun><#violent><#boxer><#falbav><#falbav><#guluszem1><#duhos2>

MaverickSXT
hiaba a full upgrade az magaba nem eleg es nem is jo,epp ezert raktam be 26 kreditet az idealis es jo is ha okosan hasznalod ,ja igen es az is sokat szamit mivel jatszol ,kormany vagy bill mert kormanyal sokkal konnyeb

ZS90
hát ha megvan babrálva és mondjuk 1000 kredit van akkor mindent max-ra nyom szerintem DE CSAK SZERINTEM

Dietrich
de mennyire csinálja automatikusan? ha többet használ el mint az ominózus 26 credit akkor így jártam, de tényleg nem babráltam az upgrade résszel.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

ZS90
jó kérdés

chalezlopez

ja. mivan?

Vamos Argentina!

firefox6
nah mivan suna kiszart a net?

MaverickSXT
amugy ha azt latod amit a kep mutat akkor az upgred ,de nem gaz az csak ne legynek tulzasok mert hat azt hiszem ez nem errol szol,nagyon jo kis mecseket lehet nyomni 26 kredittel,volt mar ra pelda es nem en nyertem vegig,csabi neha csunyan elvert de ez nem baj mert igy jo a game

na jó indul a mandula...
Hun Or BAn..de ti tudjátok..minek irom..
Ts 80.98.87.177

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

MaverickSXT
na az mar azert jo es grat hozza ilyet lehet menni

csabi12
Ha itt yest nyomsz akkor automatikusan upgradel.

Dietrich
mielött inditom a versenyt vagy akármit ezt az ablakot adja ki setupolás után:
ezt
ennek így kell lennie?
mert másra már nem tudok gondolni.

firefox6
tolatva... 😄

Dietrich
nem csak practice 5 kör

csabi12
Nem hiszem,hogy bug. Egyébként versenyt mentél? Mert ott sokat számít a szélárnyék.

<#taps><#taps><#taps>
Üdv Dicsõ lovag

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

estét
firefox6
amugy meg a csabi bazze, olyan setupot csinált... nem lehet beérni :S

firefox6
sztem bahreint tegyük be hidden valley helyett.
ti mit gondoltok??
mien pályál legyenek még suna?:

Dietrich
no most meg 1:12:22 volt a legjobb úgy hogy nem hibáztam sehol..bug?

lesz csak a mavval konzultálok az új pályákról.

csabi12
Valamit elnéztél, mert ilyen idõt csak setuppal nem lehet menni.
Lesz szerver?

Dietrich
miért csalnék???
hidd már el nem nyúltam az upgredhez..ezért kérdeztem, hogy multiban lelehet tiltani vagy sem.

firefox6
áhhh,
marex nemáá
vmit kezdjé má vele

MaverickSXT
alap autoval lehetettlen 1.10 kort menni hockenheimbe es nem sertegetni akarlak de ez tuti,semilyen sima beallitasal nem lehet menni annyit es ez bebizonyitott teny 1.10.44 egy 26 kredites upgradeval tom mert kb 1 hetig szarakodtam egy jo beallitassal ami azert meg belefer es nem minosul csalasnak csak izgalmasabb a game,viszont van akinek nem 26 kreditje van es ez is latszik,26 kredit es nemi setup boven eleg egy jo versenyhez es jo is volt eddig,tehat nalam tovabra is 26 kredit es ujra szerkesztem a plyakat hogy jobbak legyenek a futamok,persze sajat magamnak es aki akar johet ,de egy csalas /ami nem azt jelenti,hogy legyoz mert hat ugy jo a verseny ha mas is nyer/ es mar repul is tolem

Hali srácok

Én befejeztem a toca-s pályafutásomat.
A tegnapi fagyás után megint szarakodik a gépem
és nekem mincs kedvem tovább szenvedni vele beleuntam.
Néha azért még benézek.

Dietrich

igen..Démon 4.....FAQ-ba megtalálod a linket
jah és még a DVD meghajtó Tápcsatit kihúzuni

ElekAdam
Hellósztok
A CloneDVD-s változathoz kell valami hogy elinduljon???

firefox6
sztem se olyan rossz ötlet, 1 próbát mindenképp megér

Dietrich
csak mert nehogy az alakuljon ki, hogy agyon van upgradelve az auto a gyorsulása miatt...miközben csak simán tunningoltam..és lett egy jobb klavim 😉
kitöröltem minden mentést most és újból csináltam egy tunningot..erre mentem hockenheimben 1:10:78-at miközben eddig 1:12:48 volt a legjobb idõm..klavin és automata váltón...pff..

én benne vagyok, hogy full alapon nyomjuk

lesz nemsoká csak kis probléma akadt a gépembe..nemsoká kész azt mehet a menet

MaverickSXT
Pasz nem tom de ugy is ugy varialhato ahogy akarod

Dietrich
lelehet tiltani multiban?

hali! lesz ma game?
chalezlopez
Hurrá! Ez jó ötlet lenne... azoknak akiknek nincs sok idejük setupokkal tökölni pl: <#wave> (én)

Vamos Argentina!

MaverickSXT
Ezt a gamet is szep lassan kinyirja a sok esznelkul upgradelo

hmhm...az elején így volt..
de felõllem...én benne vagyok...