ToCa Race Driver 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

chalezlopez
de szar... nehézazélete a jómunkásembernek, fõleg ha bexarik a hidralika a kocsijában este... <#idiota>

Vamos Argentina!

ZS90
hát nekem mindenféle képpen 9 elött lenne jó mert még holnap, MÁJ. 1-jén is iskolába kell mennem hogy baknák meg az annyukat<#mf3> mert "a munak ünnepét munkával kell ünnepelni) pffffff....

\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"

#3659 élsimítás problémára tudja valaki a megoldást?
chalezlopez
én mindenképpen jövök, de csak 8 után... a kis páromnak ígértem 1 házimozizást "Árnyék nélkül" címmel... <#nezze>

Vamos Argentina!

sztem is akkor jó

igen..ez a baj..mert ennek ez ennek az...
na szal..legyen fél 9 ( FÉL 9 )...én akkor bemegyek..ha 9ig nem jön senki én itt hagylak benneteket..és lemegyem a bevándorlósávszéllopóvírusosmagyarul/angolulnemtudó bevándorlókkal.....s persze Nó szetáppal

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

chalezlopez
8-9 között kb sztem jó... nem? <#phone>

Vamos Argentina!

Big Daddy
Nekem 7-tõl jó,csak sztem ne 10kor induljunk.

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

mi ez a sok csatlakozás??
de akkor én is csatlakozom a gaméhoz😄 NO SETUP

mikor legyen game?..kinek mi a megfelelõ??

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Big Daddy
Csatlakozom a no setup párthoz!Nagy csaták lehetnének.

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

chalezlopez
én spec. regeltem a gamespy-nál, nekem úgy mûxik faszán. Este mikor lesz kb racing? Szavaznék a no setupra! ...nemtom ki hogy van vele, de sztem úgy élvezetesebb a küzdelem... na áhój! <#integet2>

Vamos Argentina!

Hali! én is beszállnék a prtyba, csak 1bajom van, látom nem vagyok ezzel egyedül:
egyszerûen nem fogadja el az új jelszót+ a profilt se, valahányszor fel akarok menni online gamelni.
Pedig a win tiltást is már feloldottam.
szerintetek még mivel próbálkozzak pl:reggeljek a gamspy-nél vagy esetleg a codemastersnél?

Big Daddy
Az nem volt a "bótba".😊

ZS90
Hello!
Lesz ma game?
Jah amúgy arra gondoltam hogy ha Suna hiányzik néha akkor csinálhatnám én a szervert mert 1,5M-s FELTÖLTÉSEM van és akkor esetleg nem lenne nagy lag(persze ha én is ráérek)

Hali!
Egyébként nvidia tüzfallal is tökéletesen müködik,mer nekem az van,csak addig kik kell kapcsolni!
Dietrich
"Ez még belefért a költségvetésbe így hónap végén"
😊
ettõl olcsóbb a wingman FF kormánya is 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Big Daddy
Jaja,muszáj volt.A másik teljesen beszart már estére.Bevállaltam 1 Saitek R440-est.Ez még belefért a költségvetésbe így hónap végén.

Halihó! Az élsimítást be lehet kapcsolni a játékban? Hiába állítom be az elején a hardveropciókban, nem lesz élsimításom. Az aniso se mûködött, de azt egy ini fájlban megtaláltam és átírtam, de ott AA opció nincs. Aki tudja segítsen má'. THX
MaverickSXT
Vettel uj wheelt?

MaverickSXT
ok ertem ,a pro jobb abban tobb az opcio ertelemszeruen es a nod nagyon jo virusirto,magaban a zonealarm nem eleg

Big Daddy
Nah belövöm az új kormányomat,aztán este kaptok!

Dietrich
Laun a rajt utáni elsõ balosnál a valóságban nincsen fal, mint a játékban aminek rendszeresen nekicsapódok 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
no a valóságban is a mercik jobbak az egyenesekben de a kanyarokban, tekergõs részeken az audi a jobb.

zone alarm pro + nod32 a tuti 😊

Leszedtem az nvidia tûzfalat és a gamespy-t, utána feltettem a free zonealarm-ot.
A nod-ot nem ismerem, a zonealarm-ot régebben használtam, de mindig csak a free verziót. Nem tudom, érdemes a pro változatot használni?
MaverickSXT
Most nem vagom mit is tettel meg?
amugy ha kell reggelt nod vagy zonealarm akkor adok

Megtettem, mûködik!!!

Köszönöm a segítséget!

Üdv.

<#integet2>
MaverickSXT
nalad a tuzfal fogja a gamet amit jatek alatt kinyomhatsz,nem hinnem hogy a codemaster serveretol kapnal virust,de szer inkabb csereld le

MaverickSXT
Nod 32 es ZoneAlarm pro /nagyon vigyaznak a gepemre/,nekem ezek vannak es semmi gondom egyik gameval se,nalam folyik a toca neten meg akkor is ha en vok a server

MaverickSXT
Nvidia tûzfal??? inkabb Zone Alarm es megoldja a problemat masreszt eleg az Rd3.exe kiendegni mert az aphex.exe nek koze nincs a jatekhoz hacsak nem telepitettel a jatekkal egyutt gamespyt viszont ha igen akkor az nagy butasag volt

Zone Alarm (tûzfal)...az megoldja a problémát.De ebben az okos az a Maverick.

Hali!

Tegnap ez Volt a problémám:
" Most próbáltam elõször online (biztonsági másolat).
Sikeresen regisztráltam, sikerült is belépni egy játékba, egyszer!!!
Következõ indításnál az online játékot választva, próbál kapcsolódni a GameSpy-hoz, ami nem megy neki.
Jó! De nem ismerem a megoldást, vagy nem is lehet így nyomulni.

Légyszi segítsetek!!"

Közben kikapcsoltam az Nvidia tûzfalamat, és így sikerül belépnem.
De, nem szeretném kikapcsolni a tûzfalat, ez gondolom érthetõ.
Az Rd3.exe-t kiengedem és az aphex.exe-t is, ami a gamespy exe-je.
Ezek mellett a beállítások mellett továbra sem tudok fellépni online.

Ha van valami ötletetek pls. segítsetek!
Lehet hogy valami portot külön engedélyezni kell????

Elöre is köszönöm.

Üdv.

<#conf>
Cápafogxy
Hungarian or bann

A szerver neve általában mi szokott lenni?

na jó.....12:40kor re... mizujs itt a flaszteren?
nagy meccs lehetett..de ma itt vagyok..nem menekültök 😄

Reggelt,én meg a Talma íveit nézem<#hehe>
Raho
Reggelt mindenkinek!, most olvasom kicsit sajnálom, hogy el kellett mennem tegnap este. Nagyon maradtam volna, nem baj. Remélem majd ma ismét lesz multi este felé.

VW Jetta II 1,8T

Dietrich
off
nézem Rossit melyik íven megy majd meglátjuk mire lesz elég a játékban <#hehe>

MaverickSXT
Hi all,feleledttem

ZS90
vagy csak nem tudnak vezetni<#vigyor>

Dietrich
DTM-Hockenheim kvali idõk

kicsit szar a setupjuk a miénkhez képest <#hehe>

Dietrich
Jó reggelt.

Trójait rendbe raktad már?

Jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó reggelt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szevasztooooooooooooooooooooook!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Megjöttem............de most alsza..11kor re

Hát kár,de az edzést bepotoltam...
most megyek tollasba..eddig toltam neki<#violent>
MaverickSXT
en vegig tolam fullon , de segiteni csak reggel tok annak akinek kell mert mar mek bealudni,kar hogy lemaradtal prett

kösz<#wave>

Nem valoszinü hogy a töbség végigtolta volna,köztük én sem!nem akkor tucc megtanulni ha minden kocsit+map ot végiggurulsz....
NEm lesz magyar zászló,általába amcsi,inkább mindig!
Na majd lehet hogy én is megyek multizni! De elõtte nem ártana kiakasztani a játékot. Tényleg... ti már végigtoltátok?
Amikor a szerverkeresõben vok, ha lesz magyar szerver, akkor a szerver mellett magyar zászló lesz?

Estét! Nincs már game??? még mennék ma egy futamot,mer sajna lemaradtam az elöbbirõl....<#szomoru1>
Dietrich
1,5/1,5M jó lenne szervernek? 😉

gstyle
hááát ilyen az a gama😊))))

\"Néha bukik az ember, de a törött csontok összeforrnak, és hajtunk tovább.\" by Gilles Villeneuve We want PT!!!! BARCA!! BARCA!! BARCA!!