ToCa Race Driver 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SchDexter
Szasztok a TS hogy van nektek beállítva, vagy hogy nyomjátok a gamét, mert tudom h az én szövegem visszhangzik, meg totál hallani lehet közbe a jatekot, szal mi is a kérdés? ja igen hogy mit állítottatok be, vagy egyáltalán állítottatok -e be vmit?

A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen mert a defínició szubjektívítása annyira dekombatív hogy ez már morálisan egzisztenciális!

Nekem meg megint fagyás volt most már nem megyek visza
megyek szunyálok .
Jóccakát.

firefox6
fazsom kivan
bocs srácok h be kellett zárni a servert csak keresztfater ideállított és segítenem kellett neki.
kicsit elhuzodott, faszom kivan má ezzel is :S<#violent><#violent><#violent><#violent><#violent><#violent><#violent><#violent><#violent>

9 kor felõlem játszhatunk párat...
firefox6
itt van 1: 80.237.144.95:4003

firefox6
hát nem tom
csináljak szervert? de ts t nem vállalok

neemmm jjjááátttssszzuuunnkk???<#fejvakaras>
firefox6
ez a kormáyn nagyon durván brutál
60-70 körül lesz (300 dolcsi)

firefox6
nah 8:40 itt vok 😄

gstyle
Nagyon brutál a kormány!!

\"Néha bukik az ember, de a törött csontok összeforrnak, és hajtunk tovább.\" by Gilles Villeneuve We want PT!!!! BARCA!! BARCA!! BARCA!!

gstyle
Sziasztok!!

lesz verseny??

\"Néha bukik az ember, de a törött csontok összeforrnak, és hajtunk tovább.\" by Gilles Villeneuve We want PT!!!! BARCA!! BARCA!! BARCA!!

ZS90
Hát sajna mint azt mondottam nem versenyezhetek de hálistennek azért a fórumra még tok irogatni<#vigyor>
A Logithec a MOMO kormány után újra kitesz magáértlink... kicsit brutál lesz ez a kormány...

\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"

gstyle
Hát ez szomorú hír😞((

chalezlopez
ja nem jó... én néztem...

Vamos Argentina!

chalezlopez
mongyuk jó a mini image, ha 20GB-os vinyód van... ugye az image 4.5GB + az install 7.5 = 12 GB... ez minivel ugye 7.5GB szvsz... <#nezze>

Vamos Argentina!

fire:megvan már a kormányod?
firefox6
suna én csak fél 9 körül tok jönni
meg tudtok várni...? max 9:40 ok?? ha nem jövök addig induljatok. de ugyis jövök <#beka3><#beka3><#beka3><#beka2><#beka2><#beka2><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Dietrich
"amugymeg minek neked mini image?? ugyse fog menni áramlehuzás nélkül"

mondja meg milyen alaplapja van..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
Hali.

Ez biza nem jó hír..<#shakehead>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Bence94
helo.a gamecopyworld-on van egy mini image mint a godfather-hez hasonló. valaki kipróbálná<#kerdes>

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

<#wilting>
nincs kedvetek ma is tólni egy kora gamet?
<#shakehead>

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

ZS90
Hi all!
Sajna búcsúznom kell tõletek egy idõre<#sir>... ugyanis a mai nap folymán elvette a tanár az elektro dogámat súgás miatt és hát gondolom tudjátok mit jelent ez. Hát sajna Anyám nem vette könnyen dolgot és mondta hogy akkor mondjak le az esti gamékról és helyette gyakoroljak súgni... magyarán letiltott a gaméról<#sir><#sir> Azért megpróbálok minnél hamarabb visszatérni<#sir>

\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"

romet
Mikor lesz ujjab játék multiplayerben?

chalezlopez
én is szokás szerint... na majd holnap!!!<#falbav>

Vamos Argentina!

firefox6
én meg lemaradtam... :S

király volt a mai game...csak kár,hogy kevesen voltunk...
Thx,átadom!<#vigyor4>
nekem má mindegy,megvan a sörbendõ<#nevetes1><#nevetes1> na azér vigyázok,majd re
Boldog Szülinapot Neki!!!!!

sokat ne egyél..mert elhízol 😉

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Én jövök kicsit késöbb,családi prog van,anyám szülinap....,meg kell enni a tortát...<#beka3><#finom>
nah..game indul..
hun Or Ban..sg a pw
TS :80.98.87.49

gstyle
😄DDDDD

Lesz ma game???

Dietrich
jól b+..vén faszok vagyunk mindketten <#hehe>

gstyle
Legalább annyira nem, mint nam
De Paul, csak elkeffentettem, mint te a nem-et, nam-ra😉)))))))))

Dietrich
Hali.
Nam Paul? <#dumcsi><#nezze><#nevetes2>

Dietrich
nem vettem komolyan..csak a gyerekemet alig tudtam elzavarni az msn-tõl <#mf2>

gstyle
Kikérem magamnak, nem vagyok idõs!!!😊)) Én alig múltam 18!!😊))
Poul Newmann na Õ idõs😊))))))

gstyle
Sziasztok!

Lehet még jelenkezni versenyre???

épp akartam írni, h korábban nincs-e kedvetek játszani....fél 8 az király lenne
te mán megint beszóltál..nem lesz ez így jó 😄

dietrich ne vedd komolyan 😄

na jó nem szólok be..
fél 8????
mondjátok h mejik pálya..hány kör?

<#mf1>

Dietrich
oké de ne 9-tõl <#eplus2>

chalezlopez
jelentkezem! bár nálam sose lehet tudni mikor üt be vmi más programmm...

Vamos Argentina!

simán
hát...családi perparvar...
ezért volt tegnap meg ma délelõtt offom 😄
örültem...
(ezért nem szeretem öcsémet)....csak a bajt tudja csinálni...
ma game?

chalezlopez
Mi van uraim? Elzsibbadtunk? <#kuss>

Vamos Argentina!

firefox6
majd ha meglesz a kormányom... tehát soha... <#szomoru1><#szomoru1><#levele><#levele><#confused><#confused><#dumcsi><#dumcsi><#duhos2><#bdead>

Mikor kezdõdiik el a bajnokság?