ToCa Race Driver 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blackhunter
miért már van ????????

(\"`-\'\'-/\").___..--\'\'\"`-._ `6_ 6 ) `-. ( ).`-.__.`) (_Y_.)\' ._ ) `._ `. ``-..-\'

chalezlopez
Igen tudjuk sokan...

Vamos Argentina!

Blackhunter
Vki tudja h van-e már crack a tocas3-hoz

(\"`-\'\'-/\").___..--\'\'\"`-._ `6_ 6 ) `-. ( ).`-.__.`) (_Y_.)\' ._ ) `._ `. ``-..-\'

chalezlopez
az a zöld túró meg mi a f....m? vmi brontoszaurusz meg fóka keverékének nézem...

Vamos Argentina!

chalezlopez
nyomhatunk 1 hosszabbat ma benne vagyok én is!! vmi olyan pálya kéne ahol szoros volt eddig is a befutó... csak nemtom az melyik...

Vamos Argentina!

Dietrich
nem láttad a hsz-ban az iróniát. <#eplus2>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

tudtok mondani idõ, hog ma hánykor lesz játék? egész órát mondjatok, aztán leszek

AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor

romet
Dehogy nézlek én lámának csak ha a rajtnál teljesen felpörgeted a motort és ugy indulsz akkor a kerék csak pörög és lassabban indulsz el !

romet
<#lama><#lama><#lama><#lama><#action><#action><#wilting>😊

Dietrich
melyik pályán nyomunk ma egy hosszabb versenyt?vagy marad a 3 körös dolog?

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
ennyire ne nézz lámának..

Halli emberek! Van most server?? akko jovok...<#eljen>
romet
ne pörgesd annyira a motort a rajtnál!

Dietrich
mennyire fújjem fel a kereket, hogy ne ragadjak be mindig a rajtnál és a 3 körös játékban ne legyen eleve halott dolog a dobogó. <#zavart1>

Dietrich
ha az autóba nincs benzin 1 napig árt neki? 😊

Dietrich
a gép bekapcsolt állapotában semmit ne dugdossál molexre (6600GT, vinyó, floppy stb)kivéve ha ház ventit kell 12V-os molexra kötni valamilyen okból (vagy zalman ventit kel 5V-ról a 12V-ra átdugni) de ez sem tanácsos a zárlat elkerülése miatt. Ha jó a tápod a zárlat ellen védve van, de codegány és társaiban nem bíznék.
Kapcsold ki a gépet, húzd ki a tápba menõ 220V-ot és utána dugdosd a molex csatit a komolyabb hardverekre, különben lehet krah és akkor mehetsz új hardvert venni.

Dietrich
Hali mindenkinek.

Akkor hogy küldjem el a leírást a CC patch felrakásához?

romet
Köszi!

hali!

vki game?
MaverickSXT
Nem

romet
Ha én nem dugom vissza a tápkábelt akkor az nem árt a DVD irómnak ?

MaverickSXT
Hali all
akinek inditasi problemai vannak most irjon mert most vok

jóvan..csak aktiválhatnád magat te is nigger...
nekem korházról kórházra járok..
fax kivan...
na majd késõb re

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Maffya
Bocs /CD-DVD iródnak/
ágyba fekve égeti a szört a hasamon a notebook és nem igazán megy igy az irkálás.
Dehát tudod a kényelem....

romet
Ha én nem dugom vissza a tápkábelt akkor az nem árt a DVD irómnak ?

Maffya
Legjobb ha ezeket kikacsolt állapotbe csinálod mert nem tesz jót a cs-dvd irodnak se ha hirtelen kap áramot.
Ez ugyanugy van mint ahogy a notebook-nak se javasolják a menet küzbeni hálozati ki-be húzogatást.
De a döntés a tiéd.

MaverickSXT
Nem veszekedni akartam veled neger ember <#wink> az msnem meg hulla te is tod

akkor dugod vissza amikor akarod (játék után 1bõl visszadughatod ha használni akarod..) de ha nem csinálsz utánna semmi..kikapcsolod..majd bekapcsolás elõtt visszadugod..

leepí..ezt ne..a SUNA az "bece" nevem 😄..itt mindenhol így ismernek 😄 😉

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

okk maffya, de leepí17 töl mintha láttam volna hogy irt olyat, hogy amikor megy a gép, bedugom a kábelt, aztán eszközkezelö, frisités és meg is van. ezt hogy értetted leepí? amkikor megy a gép akkor dughatom vissza?

AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor

PASSWORD = Jelszó

romet
A NETWORK opciónál kell bejelenkezni hozzátok
mi az a PASS ?

FENT A KÉP ALATT A LINK!!!!

SERVERRE-> Simulation mode..play Online..(quik session)ba megkeresed a server nevét és ENTER(Join)..vagy Browse session..ott beállítani a filtert Tourning Cars->DTM..és kiad 1 listát..ott is megkeresed a SERVER nevét..és JOIN...

nagyjából ennyi..

romet
hol van az a TS ? honnan kell letölteni?

romet
nem seitene nekem valaki? #4540

hogy lehet bejelenkezni? a játéknak meyik opciójában?

hova bejelentkezni?a serverre?
Simulation izé..ott PLAY ONLINE...csinálsz ACCOUNTOT...browse session..filtereket Tourning cars...DTM..és kész..

ha Team Speakra gondolsz akkor le kell szedni (fenti link) a TS-t...IP adott..név van..és kész 😄

Maffya
Nem !!!
Mindent akkor csinálj amikor teljesem kivan kapcsolva a gép és nincs áram alatt.
Egy kis kosza áram és már nem te uralod a gép használati jogát!!!!

nincs harag<#worship>
még azt kérdem, hogy amikor már lehuztam(én a sárga, fekete, fekete, piros kábelt huzom le), akkor ha vissza akarom dugni, akkor windowsba megtehetem? mert kihuzásnál nem

romet
hogy lehet bejelenkezni? a játéknak meyik opciójában?

eddig samunak segítettem(már amenyire lehetett)..nem jut nekem sem mindenre idõm mert FILMet forgatok.és a forgatókönyv pörög..
de ahogy tudok segítek!!!..
de nem tudom hogy ki hogy ért a géphez..
(mert tudod ha SP2van akkor: eltávolitod..lehúzod...vissza bedugod..utánna HARDVER eszközök frissitése gomb..és újra látja a dvd-t)
(a gép problémáim túlhajtásból történnek (vagy a szolgáltatóm álltal..nem lehúzásból eredendõen..😛)
de ha jól tudom akkor te itt az ADMIN vagy...szal te is segíthetnél 😄

na mind1.. valóban rég jártál köztünk..MSNen se vagy..

misirulez

itt nemlehet kihagyásra kattitani, és deamon tools 4-et használok.

\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"

MaverickSXT
Hali all ,igy bele olvasgatva a topicba nem igazan hianyol senki ,de no problem en masal nyomom,persze azert ide is rendszeressen eljovok,suna igazan segithetnel a keresztapanak ha mar egyszer te vagy a hazigazda,ez a game mindenkinek megy csak akkor nem ha vmit rosszul csinal,modjuk kiirt cdrol masolja a gamet vinyora rossz imaget moutol rossz a damon es az ARAMKABELT huzzatok ki mert az ata kabel erzekeny kurvara es csak hazavagja az aki azt huzigalja,es ne irjatok mar ekkora faszsagot hogy menet kozben huzzak ki az ata kabelt,aki haza akarja vagni a gepet az huzigalja batran menet kozben a kabeleket,azert ez jo suna hazigazda vagy es hulyesegre uszitod az embereket,ismerven a te allando gep bajaidat adj nyugottan ilyen tanacsokat <#wink>nem veszelyes menet kozben kihuzni az ata kabelt sot direkt jot tesz neki <#wink><#wink><#wink> beszaras

Dietrich
ma csak 1x rántottam le a kormányt az asztalról..hol másutt mint Laun a rajt utáni elsõ balosnál :p

én is bocs Fire már leírta gyere holnap hátha a Suna is ráér
és csinál egy 12-es servert.
ti meg srácok reszkessetek az opelos csávótól

chalezlopez
kösz a játékot all... bocs Sam, de a Maresz nagyobb törzstag mint te, ezért kénytelen voltam szólni... a netem sajna max. 6 emberkét bír el, és a Maresz pont kifagyott és így tudtál bejönni. Õ viszont így nem tudott visszajönny! Sry még 1x... ugye nincs harag? <#eljen>

Vamos Argentina!

firefox6
bocs
csak a mareszt kifagyott és pont akkor jöttél be. nem lett volan fair ha nem tud bejönni.
bocs midnneki nevében.
holnap 12 esre csináljuk a servert

nem kickeltek ki,é n mentem el, mert monták hogy kell a hely másnak, és hogy huzzak el.
mind1 majd máskor

bizonyos esetekben a SERVER automata kirakja azokat az emberkéket
akinél nem megegyezõ az adat..vagy éppenséggel "fabrikálta" az autót..
vagy magas a PING számod(msn,letöltések miatt) és ezért ledob...
de elõfordul az is h ha a server tulaja tesz lapátra más emberért..ez elõfordul...
ugyanis sokan vagyunk akik Toca-znak...
1 server MAX 12 fõs...és ebbe a "veteránok" is részt szeretnének venni..

mindenki jachatott csak én nem, me kellett egy hely, és engem raktatok ki?

az IP Team Speakra szól..mert a szabályzat leirja h game közbe nem lehet beszélni....
bocs skacok de TECSÓ járat vót...
nálunk a legkisebb is számított..