ToCa Race Driver 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

firefox6
suna mi van má veled is meg vagy halva?
MA EGY GAME FÉL 9 KOR???
MIT SZOLTOK HOZZÁ??

asszem 60-70% után...

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Hali.
Honda series-t mikor oldja fel a játék?
chalezlopez
akko az pekk

Vamos Argentina!

misirulez
Többször is ki-be léptem a hungary or ban szobába, mindig kért jelszót és nagyjából midnig ugyanazok az emberek(németek) voltak.

\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"

misirulez
Kár. Mámrint az, hogy nem fértem be...mondjuk ugy is utolsó lettem volna😊

\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"

chalezlopez
most hagytuk abba!!! qva jót nyomtunk még befértél volna te is!! a proggi szokása h. néha rossz helyre tesz be... próbálkozni kell többször na meg használni a TeamSpeakot..<#nezze>

Vamos Argentina!

misirulez
hungary or ban szerveren németül csetelnek...logikus..😊

misirulez
végérõl lemaradt a smiley 😊

misirulez
Off:
Hogy lehet azt a szart nézni?<#szomoru1><#szomoru1>

misirulez
ok, kingdomság...😊

chalezlopez
csinálok szervert pass :sg

Vamos Argentina!

firefox6
mingyá indul a server
hungary or bann néven

misirulez
Akkor most van szerver? Mi a neve?

chalezlopez
mivan mááá vége van a barátok köztnek skacok... <#violent>

Vamos Argentina!

chalezlopez
felõlem ok

Vamos Argentina!

firefox6
toca 3 szobába

firefox6
80.237.144.95:4003

firefox6
sztem ne legyen hosszutáv.
az sokaknak uncsi (pl enekm is billel 😄) 😞
max ilyen 10 kör, de az má télleg max

MaverickSXT
reszemrol ok

chalezlopez
nyomjunk vmi komolyabbat... sok köröst... csinájjatok téest

Vamos Argentina!

gstyle
Hali!

Hány férõhelyes lesz a szerver??
És melyik pálya???

Több kérdésem nincs😊))))

\"Néha bukik az ember, de a törött csontok összeforrnak, és hajtunk tovább.\" by Gilles Villeneuve We want PT!!!! BARCA!! BARCA!! BARCA!!

misirulez
Felõlem, ok...😊

firefox6
nah sztem fél 9 kor kezdjünk.
mit szoltok hozzá?

MaverickSXT
en mindig itt vagyok minden nap ugyhogy nem csak a lelek<#wink><#wave><#wink>

MaverickSXT
hi guys este jovok,egybe vok csak rohadtul faj,de azert jovok gamelni,mert mar ugy is reg nyomtam

Dietrich
valaki? 😊
a lélek is alig jár már ide..😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Big Daddy
Indít ma valaki normális szervert?

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

Big Daddy
nemtom mi lett idõtúllépéssel kivágott azóta nem találom én sem

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

Dietrich
az elöbb 12/12 volt most mmeg eltünt..kifagytatok?

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

crazyclone
en eszt nem ertem en maa mindent megproobaltam de ha kihuzom a cd es dvd rom (ket meghajtoom van) akkoo megfagy probaltam azzal az sfnigtmare vel v miatokommel az eetuunteti de megis keri a cd-t ma niccs turelmem nagyon nagyon pliiz vki aggyon nekem egy naon naon reszletes leirast me ma telleg niccs turelmem

romet
Na akkor csináltam egy servert a neve pedig HUNGARY RACE lehet jönni!
DTM !!!!

Dietrich
csak jó tanács..
a collt vegyétek ki
a játékot addig ne indisd el amig nem nyom mindenki F1-t :p

Dietrich
remélem nem valamelyik pályán crasheltél és amiatt volt? <#hehe>

chalezlopez
akkó jóvan... egybe vagy? este akkor tolhatnál kis tocát velünk... <#eplus2>

Vamos Argentina!

misirulez
én, jönnék.

romet
ha most 5 órakor csinálok servert akkor kik jönnének????

romet
8-9-et simán elbír!
tegnap 6 vagy 7-en voltunk és jól vitte!

nélkülem nem mentek sehova 😄

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

firefox6
majd este...
menyni usert bír a neted?

romet
Csináljak megint servert?

misirulez
PLS<#help>

valaki dobjon egy mentést ahol minden kocsival mehetek!

[email protected]

elõre is thx

firefox6
AKI JÖN JÖN AKI NEM NEM

firefox6
csá

mivan????????
ma este game 100%%%%%

MaverickSXT
Hi all most jottem haza a korhazbol,volt egy kis mutetem

Dietrich
én nem nagyon találkoztam ezzel a szerverrel..

ma is jót játszottam 😉

misirulez
nah mind1 nem vettem ki,

server név: jelszo egyenlo sg

ebbõl köv. hogy a jelszó edig: sg

misirulez
OK, kiveszem, csak mondd meg miaz, és hogy-hogy kell...😊

Dietrich
de a collt jobb kivenni..laggol és már össze is törted amásik autót akaratlanul..

Dietrich
nekem nyolc .)
ha csinálsz megyek.