Új taktikai RTS: 1944: Battle of the Bulge
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki esetleg nem tudná A halál 50 órája címû filmrõl van szó. Ami 1944 karácsonya ideján játszódott. Hessler ezredes vezetésével egy német páncélos dandár próbált rést üti a szövetséges erõkön s mélyen benyomultak az arcvonalak mögé. A soros fintora, hogy Hessler ezredest nem a szövetséges csapatok gyõzték le közvetlen, hanem egy ügyes húzással és nem utolsó sorban rendkivóli véres áldozat árán elfogyasztatták a németekkel az üzemanyagot. De a végsõ összecsapás elõtt is számos ütközet volt, melyek közül talán a leghírhedtebb Bastogne ostroma, amelyet többök fözött feldolgozott Spielberg is Az elit alakulat asszem 6-os epizódjában. Tehát a témaválasztást illetõen szerintem bõven van esélye a játéknak a 2. világháborus játékok kedvelõinek körében. Egy vevõjük már fix, hogy van. 😊
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
MI lenne az? Nõi alvázmosó szimulátor?
Komolyra fordítva a szót a Digital Reality eddig mindig igényes gameket adott ki és baromira büszke vagyok rá, hogy magyarok. Ez az egyik. a második:
Total anihilationnek is volt második része méghozzá Total Annihilation: Kingdoms néven futott.. csak a felhomályosítás kedvéért😊
JAhh meg a Desert Rats (Digital Reality) és a Panzers (Stormregion) az nem ugyanaz a fejlesztõ... Mellesleg míg a kiadók ezt akarják megcsináltatni addig ezt kell cisnálniuk.. hiába unjátok.. kevés játékkészítõ engedheti meg magának, hogy azt csináljon amit akar... (Ilyen kivételesek az ID-sek és a Lionhead Studios)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
én is unom már kicsit a ww2-t
s szerintem lehetne újat hozni a stratégiákban is..épp eleget,nem könnyû jól eltalálni hogy mit s hogyan,de lesznek még jó stratégiák én biztos vagyok benne,talán a blizzardtol vagy más hasonló cégtöl...nem bánnám ha magyartol lenne, de nem könnyû összehozni
nemtom minek fikázni õket,vmiböl meg kell éljenek bazzegh,ráadásul azt csinálnak amit akarnak,nem muszály megvenned
mondjuk örülnék ha csinálnának vmi hangulatos srtatégiát vagy kalandjátékot, de a játékgyártás nem csak erröl szól h nekem v neked jó legyen
Inkább egy jó Total Annihilation utánzatott csinálnának, arról még egy bõrt se húztak le és sztem elég komoly kis játék volt! Az nem volt C&C se, Warzoon 2100 se, se semmilyen, hanem tök egyedi!
Bár inkább, most egy kis Locomotion fog jól esni! 😊
Írom a játék fejlesztõknek, ha kell 5let ingyen adok nekik, van most 2 is az eggyik tuti kassza siker, bár egyiksem stratégia, de sztár gamék elnnének!
Csõváz mindenkienek!
én mondotam vaze!!!
akyyy: ugye vágod, hogy a játékok nem a magyar piacra készülnek?
inkább szinkronosan csináljanak egy call of dutyt
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
még nem meritették ki, hanem ugyanazokon lovagolnak...
kéne valami uj...