Új taktikai RTS: 1944: Battle of the Bulge

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Axon
Megjelent a DEMO

Kis-Bob
Jahh, amúgy nekem nagyon tetszik ez a grafika

Kis-Bob
Egyszer, még régebben játszottam egy, az ue. a témát feldolgozó játékkal, és nagyon jó volt a hangulata. Pedig az csak 2D-s volt. Igazából nem is a játék volt a legjobb benne, hanem az ardenneki német elõrenyomulás (azt visszaveré) történet. Bocs, de nem vagyok pártatlan a témában.

Serpa
sorry.
rossz link az elõzõ.

itt a jó.

Serpa
3P
Hát engem feldobott a hír, mert a játék nevével azonos film a kedvenc második viléágháborús filmem.
Aki esetleg nem tudná A halál 50 órája címû filmrõl van szó. Ami 1944 karácsonya ideján játszódott. Hessler ezredes vezetésével egy német páncélos dandár próbált rést üti a szövetséges erõkön s mélyen benyomultak az arcvonalak mögé. A soros fintora, hogy Hessler ezredest nem a szövetséges csapatok gyõzték le közvetlen, hanem egy ügyes húzással és nem utolsó sorban rendkivóli véres áldozat árán elfogyasztatták a németekkel az üzemanyagot. De a végsõ összecsapás elõtt is számos ütközet volt, melyek közül talán a leghírhedtebb Bastogne ostroma, amelyet többök fözött feldolgozott Spielberg is Az elit alakulat asszem 6-os epizódjában. Tehát a témaválasztást illetõen szerintem bõven van esélye a játéknak a 2. világháborus játékok kedvelõinek körében. Egy vevõjük már fix, hogy van. 😊

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Olyan kéne amiben meg lehet változtatni a történelmet: pl. 1943 Uráli offenzíva 1944 Doveri partraszállás stb. A II. vh-ból is mindig csak a 44-45 ös részt ismétlik a játékokban, mert az amcsiknak írják, azokat meg nem érdekli a többi front.

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

sweech
mit lehet unni a IIVH-s gémeken...nekem teccenek

amugymeg elég pofásak a képek...talán el leszek vel amig meg nem jön az AOE III

Kicsit más, de fel kéne turbozni a jo blizardos, "kalandjáték"<#vigyor2>tipusu gamékat... a WW már lerágott csont<#beka2>

Bucser
pláne mivel ez nem stratégiai játék hanem taktikai😄 kicsit más😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
"Írom a játék fejlesztõknek, ha kell 5let ingyen adok nekik, van most 2 is az eggyik tuti kassza siker, bár egyiksem stratégia, de sztár gamék elnnének!"

MI lenne az? Nõi alvázmosó szimulátor?

Komolyra fordítva a szót a Digital Reality eddig mindig igényes gameket adott ki és baromira büszke vagyok rá, hogy magyarok. Ez az egyik. a második:

Total anihilationnek is volt második része méghozzá Total Annihilation: Kingdoms néven futott.. csak a felhomályosítás kedvéért😊

JAhh meg a Desert Rats (Digital Reality) és a Panzers (Stormregion) az nem ugyanaz a fejlesztõ... Mellesleg míg a kiadók ezt akarják megcsináltatni addig ezt kell cisnálniuk.. hiába unjátok.. kevés játékkészítõ engedheti meg magának, hogy azt csináljon amit akar... (Ilyen kivételesek az ID-sek és a Lionhead Studios)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

gyerekek,ha nem tetszik nem kell vele játszani...ennyi
én is unom már kicsit a ww2-t
s szerintem lehetne újat hozni a stratégiákban is..épp eleget,nem könnyû jól eltalálni hogy mit s hogyan,de lesznek még jó stratégiák én biztos vagyok benne,talán a blizzardtol vagy más hasonló cégtöl...nem bánnám ha magyartol lenne, de nem könnyû összehozni
nemtom minek fikázni õket,vmiböl meg kell éljenek bazzegh,ráadásul azt csinálnak amit akarnak,nem muszály megvenned

mondjuk örülnék ha csinálnának vmi hangulatos srtatégiát vagy kalandjátékot, de a játékgyártás nem csak erröl szól h nekem v neked jó legyen
GyaxyBoy
Ez tök gáz sztem is, hogy tök ugyan olyan mint az elõdök! Csak így tovább a fejlesztõknek! <#mf3>
Inkább egy jó Total Annihilation utánzatott csinálnának, arról még egy bõrt se húztak le és sztem elég komoly kis játék volt! Az nem volt C&C se, Warzoon 2100 se, se semmilyen, hanem tök egyedi!
Bár inkább, most egy kis Locomotion fog jól esni! 😊
Írom a játék fejlesztõknek, ha kell 5let ingyen adok nekik, van most 2 is az eggyik tuti kassza siker, bár egyiksem stratégia, de sztár gamék elnnének!
Csõváz mindenkienek!
Killgore
Én kissé unom már a ww2-t, nem tom ti hogy vagytok vele....

Ha békét akarsz, készülj a háborúra!

Blitzkrieg, D-Day, Desert-Rats, Panzers most meg ez.. mind ugyanolyan.
az rts-az nemaz mi9kor kapsz egy tucat katonát és legyél el vel?<#email>

én mondotam vaze!!!

SZEG007
na még egy rokabört lehuztak az alapmüröl...

akyyy: ugye vágod, hogy a játékok nem a magyar piacra készülnek?

akyyy
ha legalább magyar helyszineken lenne meg ilyenek, az új lenne egy kissé...de ezmég csak nem is magyar nyelvû 😞😞😞
inkább szinkronosan csináljanak egy call of dutyt

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

St
ilyen típusú startégiák elég idegesítõk
uj ötlet ezkbe a gamékba...ha egyáltalán lehet

kimerithetetlen???
még nem meritették ki, hanem ugyanazokon lovagolnak...
kéne valami uj...

Ezek szerint sikere volt az elõzõ részeknek... Nem tudja valaki, mennyit adtak el belõlük?
Deniboj
YARTSG
(yet another real-time strategy game)

<#vigyor2>Olyan mint a D-Day.Jó lehet.