D.O Online - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Debob - Lvl 2 Wizard
de annyira hogy kénytelen vagyok felhozni a topigot...
Leöltem 4 rókát és megvolt level 5 😄
utána lényegesen belassult a fejlõdés.
Kurvaronda.
Meg nem is az a gond, hogy kurvaronda, hanem az, hogy kibaszottul darabosak és gagyik a mozgások 😄
Ráadásul a hangulat is szar, de nagyon szar, és a skill rendszer is.
Le ne töltse senki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
END 😄
the world is mine
the world is mine
the world is mine
the world is mine
the world is mine
the world is mine
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
Amúgy meglestem és 300-valahány MB a kliens ...
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

http://eng.doonline.co.kr/