24
Kung-FU harcosok kora
-
Des #24 ez koreai gyártmány..:) -
Goth #23 MÁr ne is haragudj barátom de ennek a játéknak nagyon nincs köze a kínai harcművészetekhez :D -
Goth #22 pfffff ez a "játék" egy nagy kalap szar :D
de annyira hogy kénytelen vagyok felhozni a topigot...
Leöltem 4 rókát és megvolt level 5 :D
utána lényegesen belassult a fejlődés.
Kurvaronda.
Meg nem is az a gond, hogy kurvaronda, hanem az, hogy kibaszottul darabosak és gagyik a mozgások :D
Ráadásul a hangulat is szar, de nagyon szar, és a skill rendszer is.
Le ne töltse senki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
END :D -
Midas #21 Ha vki nézi ezt a fórumot irjon már nekem plz thx -
Midas #20 plz help nincs vmi map vagy ilyesmi ahol meg tudom nézni? -
Midas #19 a valley a kezdő város -
Midas #18 nekem csak plain ruin valley, guryong village van most nézem -
Midas #17 thx -
#16 Kuomintang városában keresd Hoang Ce-san mestert. Közvetlenül a rekettyés mellett áll. -
#15 ezek ranezesre is igenytelenek. miert nem csinalnak a japanok olyan rpgket amivel vilaghiruek lettek. Eddig egyedul a final fantasysok csinaltak hasonlot... -
Midas #14 Hi ha vki csinálta az assasin kvestet mondja már meg nekem a bokkseler Gp nek a megmentőjét melyik városba keressem thx -
#13 mar olyan sok MMORPG van hogy faxse tudja melyik a jo :PPP -
#12 ferdeszemű, ferdeszemű :) -
#11 Uninstall a kurva annyára. -
#10 Nekem hiba üzenettel leál:( -
#9 Inkabb kinai mint japan. -
#8 Oké, de ez is Japán figurás RPG ... ez volt nekem furcsa. Pár napja jelent meg hasonló játékkal topik. Tőlem nyomathatják az MMORPG-ket ... mindig van mivel jáccani, ingyenes a béta, aztán ha vége van, akkor ott a következő :) -
#7 Mégis mit vártál? Az egyéb játékok szerepét lassan teljesen átveszik a konzolok, egyedül az online játékok azok, amik csak számítógépen mennek... -
#6 Hehe ... csőstül jönnek a Japán MMORPG -k. Kíváncsi vagyok milyen vélemények hangzanak el ... érdemes -e letölteni, kipróbálni. Elsőre tök ugyanolyannak néz ki mint a Kal Online.
Amúgy meglestem és 300-valahány MB a kliens ... -
#5 Nem az. -
#4 És ez tényleg japán nyelvű ahogy a képen látszik? Mert akkor sokra nem mek vele :( -
Since #3 Frankó majd megis nézem :-) -
#2 -
#1 Akik szeretik a kinai harcmuveszetet, azoknak ez a jatek biztosan bejon. A jatek regisztracioja az open beta teszt alatt ingyenes.
http://eng.doonline.co.kr/