D.O Online - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez koreai gyártmány..😊

Debob - Lvl 2 Wizard

MÁr ne is haragudj barátom de ennek a játéknak nagyon nincs köze a kínai harcmûvészetekhez 😄

pfffff ez a "játék" egy nagy kalap szar 😄
de annyira hogy kénytelen vagyok felhozni a topigot...

Leöltem 4 rókát és megvolt level 5 😄
utána lényegesen belassult a fejlõdés.

Kurvaronda.
Meg nem is az a gond, hogy kurvaronda, hanem az, hogy kibaszottul darabosak és gagyik a mozgások 😄
Ráadásul a hangulat is szar, de nagyon szar, és a skill rendszer is.
Le ne töltse senki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
END 😄

Ha vki nézi ezt a fórumot irjon már nekem plz thx

the world is mine

plz help nincs vmi map vagy ilyesmi ahol meg tudom nézni?

the world is mine

a valley a kezdõ város

the world is mine

nekem csak plain ruin valley, guryong village van most nézem

the world is mine

<#worship>thx

the world is mine

Lacc
Kuomintang városában keresd Hoang Ce-san mestert. Közvetlenül a rekettyés mellett áll.
magus
ezek ranezesre is igenytelenek. miert nem csinalnak a japanok olyan rpgket amivel vilaghiruek lettek. Eddig egyedul a final fantasysok csinaltak hasonlot...

Hi ha vki csinálta az assasin kvestet mondja már meg nekem a bokkseler Gp nek a megmentõjét melyik városba keressem thx

the world is mine

glkFox
mar olyan sok MMORPG van hogy faxse tudja melyik a jo 😛PP
ZsZso
ferdeszemû, ferdeszemû 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

semo1
Uninstall a kurva annyára.

semo1
Nekem hiba üzenettel leál😞

[Jakuza]
Inkabb kinai mint japan.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

ZsZso
Oké, de ez is Japán figurás RPG ... ez volt nekem furcsa. Pár napja jelent meg hasonló játékkal topik. Tõlem nyomathatják az MMORPG-ket ... mindig van mivel jáccani, ingyenes a béta, aztán ha vége van, akkor ott a következõ 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Ottto
Mégis mit vártál? Az egyéb játékok szerepét lassan teljesen átveszik a konzolok, egyedül az online játékok azok, amik csak számítógépen mennek...

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

ZsZso
Hehe ... csõstül jönnek a Japán MMORPG -k. Kíváncsi vagyok milyen vélemények hangzanak el ... érdemes -e letölteni, kipróbálni. Elsõre tök ugyanolyannak néz ki mint a Kal Online.

Amúgy meglestem és 300-valahány MB a kliens ...

[Jakuza]
Nem az.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Ottto
És ez tényleg japán nyelvû ahogy a képen látszik? Mert akkor sokra nem mek vele 😞

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Frankó majd megis nézem :-)

[Jakuza]

[Jakuza]
Akik szeretik a kinai harcmuveszetet, azoknak ez a jatek biztosan bejon. A jatek regisztracioja az open beta teszt alatt ingyenes.
http://eng.doonline.co.kr/