Area 51: UFO támadás PC-n is

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

soulhunter
volt már 1 UFO-s FPS (amiben mindenféle ufokra kellett vadászni 4 fõs csapatban,és körökre osztott volt - vagy vmi ilyesmi)
X-COM - Alliance vagy mi a fene volt a neve,szal a lényeg,h nem az UFO - interceptor volt,hanem ami utána jött ki...

a világon sehol nem találhato a játék,csak a neten lehet összefutni itt-ott a demojával 😊 full verziorol nem is álmodok 😄 nagyon õsrégen (kb. 98-99 környékén) még vmelyik játékujságba is bekerült 1 cikk idejére...

na most az az 1 érdekelne,h valaki talált már hozzá olyan cikket (magyarul),amiben leirják,h sima közönséges FPS lesz-e (csak megyek,aztán lövök mindent,ami mocorog),vagy lesz-e vmi taktikai része is (szövetkezni,vallatni,stb stb) ???

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

Megneztem a honlapjan a trailert. Eleg sok bort lehuztak mar az alapsztorirol (titkos katonai kutatasok, stb). Mar majdnem unalmas.

Nincs meg a hangulata a jateknak, sivarok a palyak. Biztos vagyok benne, h nem hagy mely nyomokat a gamerekben ez a jatek. Ez az EN velemenyem.
lele
mér a halo nem ufos game?<#duhos2>
egyébként konzolon sztem könyeb az fps<#mf3>tudom van pc és konzolom

szerintem ezért kapni fogsz egy figyelmeztetést..."fasnak"
...szerintem<#wave>

JohnnySmith
Ps2-es Mortal Deception DVD-n rajta van a játszható demoja az extrák között. Megnéztem nem rosz. Csak hát az irányítás 😊))) nem is értem mi a fasznak konzolra fps game.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Pontius - Ja ezeket a játékokat amiket felsoroltál ismerem ,de nem játszottam velük.Meg kellene valahonnan szerezni<#email>
Végre valami újdonság, még fel nem dolgozott téma, ez kassza siker<#nezze>

Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak&#8230;

Sztem neki mindegy mert szerinte Marylin Manson a király...
Egy olyan ember akinek ha megnézek egy klippjét felfordúl a gyomrom. Nem is beszélve arról hogy egy csomó aberált alteros követi õt mert azt hiszi hogy ezzel király lesz. Mindegy majd kinövik...<#hehe><#hehe>

Gigabyte P67A-UD4-B3,I5-2500K, Corsair DDR3 8GB 1866 Mhz CL9, Sapphire ATI HD 6950 2 GB GDDR5, SB X-FI Gamer, Samsung BX 2431, Logitech MX 5500

Tetsuo
Azt tudtad h a csávó kioperálta(tta) a bordáit hogy lepippantsa magát? 😄

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

kár hogy az én kártyám nem birná

én mondotam vaze!!!

NEOreg3
egy bukást megelõlegzek neki😛

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Redneck Rampage
Redneck Rampage Rides Again
UFO-s FPS klasszikus, Kötelezõ darab! 😛

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

Jónak tûnik a game.Még nem találkoztam UFO-s FPS-el , csak stratégiába <#szomoru1>
Az a genny?<#hehe><#hehe><#hehe>

Gigabyte P67A-UD4-B3,I5-2500K, Corsair DDR3 8GB 1866 Mhz CL9, Sapphire ATI HD 6950 2 GB GDDR5, SB X-FI Gamer, Samsung BX 2431, Logitech MX 5500

Antychrist
De a legfontosabb, hogy Marilyn Manson (a király) lesz benn az egyik szinkron... Nekem már ezér is kell!!

KILL GOD KILL YOUR MOM & DAD KILL YOURSELF

SZEG007
FPS játék, ami lehet hogy nem jön PC-re?
Ez a konzol mánia egyre elkeseritöbb....

akyyy
mulder a fõhõs hangja?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Rip
Nemtom, én a hivatalos honlapon nem látom a pc-s logót. vagy csak vak vagyok?

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

sweech
én már most érzem hogy ez nekem tecceni fog <#nyes><#nyes><#nyes>

memphis23
hát a graf jol nézki igy elsö látásra....majkiderül.

WOW

Vagy nem.<#vigyor4>

Biztos jo lessz.<#gun><#gun>

ss.atw.hu Legjobb mobilos forum!