Area 51: UFO támadás PC-n is
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
X-COM - Alliance vagy mi a fene volt a neve,szal a lényeg,h nem az UFO - interceptor volt,hanem ami utána jött ki...
a világon sehol nem találhato a játék,csak a neten lehet összefutni itt-ott a demojával 😊 full verziorol nem is álmodok 😄 nagyon õsrégen (kb. 98-99 környékén) még vmelyik játékujságba is bekerült 1 cikk idejére...
na most az az 1 érdekelne,h valaki talált már hozzá olyan cikket (magyarul),amiben leirják,h sima közönséges FPS lesz-e (csak megyek,aztán lövök mindent,ami mocorog),vagy lesz-e vmi taktikai része is (szövetkezni,vallatni,stb stb) ???
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
Nincs meg a hangulata a jateknak, sivarok a palyak. Biztos vagyok benne, h nem hagy mely nyomokat a gamerekben ez a jatek. Ez az EN velemenyem.
egyébként konzolon sztem könyeb az fps<#mf3>#mf3>tudom van pc és konzolom
...szerintem<#wave>#wave>
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…
Egy olyan ember akinek ha megnézek egy klippjét felfordúl a gyomrom. Nem is beszélve arról hogy egy csomó aberált alteros követi õt mert azt hiszi hogy ezzel király lesz. Mindegy majd kinövik...<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
Gigabyte P67A-UD4-B3,I5-2500K, Corsair DDR3 8GB 1866 Mhz CL9, Sapphire ATI HD 6950 2 GB GDDR5, SB X-FI Gamer, Samsung BX 2431, Logitech MX 5500
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
én mondotam vaze!!!
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Redneck Rampage Rides Again
UFO-s FPS klasszikus, Kötelezõ darab! 😛
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
Gigabyte P67A-UD4-B3,I5-2500K, Corsair DDR3 8GB 1866 Mhz CL9, Sapphire ATI HD 6950 2 GB GDDR5, SB X-FI Gamer, Samsung BX 2431, Logitech MX 5500
KILL GOD KILL YOUR MOM & DAD KILL YOURSELF
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
ss.atw.hu Legjobb mobilos forum!