55
Szal...
-
#14 Az a baj hogy , mint mar masik forumban is irtam , fogalmam nincs hogy kell digiztalizalni :D
-
Jazz1934 #13 Sziasztok!
Kedvenc hősünk már regisztrált a fórumon! Legalábbis amikor regisztrálni akartam Surda néven, már foglalt volt:)
Sephi! Nem tudnád bedigizni kazettáról ezt a részt? Én is régóta keresem a sorozatot, eddig sikertelenül. Pedig gyerekkorom fontos része volt:)
1-2 éve ismételték, ennek hatására gyűjtök olyan jugoszláv zenéket, amik visszaidézik azt a tipikus Surda-hangulatot. Viszont képileg még semmi nincs.
Én nagyon szeretem azt a lassú, szomorkás számot is, amit több részben is adnak, hol szöveggel, hol csak hangszeresen.
DVD-n és videón egyébként meg lehet rendelni külföldről, de nekünk az igazi a magyar változat, Helyey László, Gálvölgyi stb. hangjával.
-
#12 az pont az első rész.
az egyik legjobb rész.
az is jó, amikor azt mondja:
"hogy még a legyek is megdöglöttek a városban, csak az ember nem, mert annak dolgoznia kell."
-
#11 Anyamnak beraktam ezt a szamot es elsirta magat :D Regi szep emlekek :D -
#10 Jaj amikor a meloba rajott a tancolas erre a dalra :DDD
Meg amikor osszehazasodik a csajjal is pont erre a szamra tancolnak :D -
#9 Leteznek ezek egyaltalan .avi formatumban vagy DVD-en? Annyira jo lenne megszerezni par reszt :D -
Unreal1942 #8 Sapka -
#7 Meg mindig faj a hata es le kell fekudjon :DD
Es az a tanc :D -
Unreal1942 #6 Nagyon jó sorozat volt! :)
Igaz sose láttam az össze részét.
Amikor elöször ment még nem kötött le nagyon.
Aztán a késöbbi ismétlésekről le le maradtam :) -
#5 -
#4 KATT IDE!!! :) -
#3 "Innom kell egy kávét mert magas a vérnyomásom."
Mindig kávézik a Surda barátunk! :))) -
#2 Ezen nöttem fel :) Meg a Branko kockican :) -
#1 Avagy Borivoje Surdilovic - Surda kalandjai :D
Emlekszik valaki erre a sorozatra? En mar reggel leltem meg az egyik kazimat amin rajta volt es konyekkel rohogtem. Pont az van meg amikor Bob-ot megnyirja :DDD