55
Szal...
  • Sephi
    Az a baj hogy , mint mar masik forumban is irtam , fogalmam nincs hogy kell digiztalizalni :D

• Jazz1934
    Sziasztok!

Kedvenc hősünk már regisztrált a fórumon! Legalábbis amikor regisztrálni akartam Surda néven, már foglalt volt:)

Sephi! Nem tudnád bedigizni kazettáról ezt a részt? Én is régóta keresem a sorozatot, eddig sikertelenül. Pedig gyerekkorom fontos része volt:)
    1-2 éve ismételték, ennek hatására gyűjtök olyan jugoszláv zenéket, amik visszaidézik azt a tipikus Surda-hangulatot. Viszont képileg még semmi nincs.

Én nagyon szeretem azt a lassú, szomorkás számot is, amit több részben is adnak, hol szöveggel, hol csak hangszeresen.

DVD-n és videón egyébként meg lehet rendelni külföldről, de nekünk az igazi a magyar változat, Helyey László, Gálvölgyi stb. hangjával.

• Serpa
    az pont az első rész.

az egyik legjobb rész.

az is jó, amikor azt mondja:
    "hogy még a legyek is megdöglöttek a városban, csak az ember nem, mert annak dolgoznia kell."
  • Sephi
    Anyamnak beraktam ezt a szamot es elsirta magat :D Regi szep emlekek :D
  • Sephi
    Jaj amikor a meloba rajott a tancolas erre a dalra :DDD
    Meg amikor osszehazasodik a csajjal is pont erre a szamra tancolnak :D
  • Sephi
    Leteznek ezek egyaltalan .avi formatumban vagy DVD-en? Annyira jo lenne megszerezni par reszt :D
  • Unreal1942
    Sapka
  • Sephi
    Meg mindig faj a hata es le kell fekudjon :DD
    Es az a tanc :D
  • Unreal1942
    Nagyon jó sorozat volt! :)
    Igaz sose láttam az össze részét.
    Amikor elöször ment még nem kötött le nagyon.
    Aztán a késöbbi ismétlésekről le le maradtam :)
  • KM
  • hykao #4
    KATT IDE!!! :)
  • precision
    "Innom kell egy kávét mert magas a vérnyomásom."
    Mindig kávézik a Surda barátunk! :)))
  • Hustler_hu
    Ezen nöttem fel :) Meg a Branko kockican :)
  • Sephi
    Avagy Borivoje Surdilovic - Surda kalandjai :D

Emlekszik valaki erre a sorozatra? En mar reggel leltem meg az egyik kazimat amin rajta volt es konyekkel rohogtem. Pont az van meg amikor Bob-ot megnyirja :DDD